Gülnihal Gedik Akman, lisans eğitimini Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümünde onur derecesiyle tamamlamıştır.
Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji programını onur derecesiyle tamamlayarak Klinik Psikolog unvanı almaya hak kazanmıştır.
Yüksek Lisans bitirme projesi Kaygı bozuklukları ve kaygı bozukluğu tedavisi konusu üzerindedir.
Gedik, lisans boyunca birçok alanda stajlarını tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra özel bir kurumda danışmanlık hizmeti vermiştir. Burada kaygı bozuklukları ve stres yönetimi üzerine çalışmalar yapmıştır. Bilişsel davranışçı terapi, şema terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi ekollerinden sertifikasını almış ve bu ekoller üzerinden ilerlemektedir.

2019 yılından bu yana profesyonel olarak Ergen ve yetişkin danışanları ile yüz yüze ve online psikoterapi süreci yürütmektedir. Kendi bireysel psikoterapi sürecinden geçmiştir ve seanslarını süpervizyör desteğiyle harmanlamaktadır.
Uzmanlık alanlarını nitelikli kılmak adına; Prof. Dr. Hakan Türkçapar dan Türk psikiyatri derneğinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, Klinik Psikolog Bahar Köse Karaca dan Şema Terapi eğitimi, Prof. Dr. Nevin Dölekten Kısa Süreli Çözüm Odaklı terapi eğitimi almıştır.

Çalışma Alanları

Psikoloji Randevusu +13 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülnihal Hanım'dan 1 yıla yakın bir süredir online terapi alıyorum. Kendimi keşfetme sürecimde bana büyük farkındalıklar kazandırdı. Danışanına karşı oldukça nezaketli, sabırlı, güler yüzlü yaklaşan, işini gerçekten severek yaptığını her haliyle belli eden bir klinik psikolog kendisi. İlk defa terapiye başlamak isteyenler için doğru adres diyebilirim. İyi ki varsınız Gülnihal Hanım, sizin gibi mesleğini severek icra eden psikologların artması dileğiyle :)

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülnihal Hanım alanında oldukça uzman, henüz ikinci görüşmemiz olmasına rağmen sıcakkanlı yaklaşımı kendimi rahatlatmama sebep olurken farklı bakış açıları kazanmamı sağlayan sorularıyla olayları yeniden daha sağlıklı yorumlamama yardımcı oldu.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Sakin ve doğru bir iletişim. Her zaman ki gibi geçti. Gülnihal hanımla bir senedir görüşüyorum. Ve hayatımla alakalı çok güzel ilerleyişlerim söz konusu oldu. Kendimde benim birşeylerin farkındalığına sahip olmamı sağlayacak uyanmalarım gerçekleştirdi.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülnihal hanım çok anlayışlı, dikkatli, ilgili bir psikolog. Kaygılarımı paylaşırken çekinmeden rahatlıkla paylaşabiliyorum kendisiyle. Anlattığım durumlara ilişkin yönlendirici ve düşündürücü sorular sorarak benim kaygılarım üzerinde çözüm odaklı yaklaşmama yardımcı oluyor. İyiki Gülnihal hanım ile yollarımız kesişti. Bence alanının en iyilerinden

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Panik atak geçirdiğim için gitmiştim. Tavsiye üzerine ulaştım. 6 aydır terapilerimize devam ediyoruz. O kadar iyi geliyor ki. Farkındalığım arttı, panik atağımı daha iyi yönetmeye başladım. Eskisi kadar korkmuyorum. Sihirli değneği olmasada sürece sabır gösterdiğinizde değişimi daha iyi fark ediyorsunuz. İyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. İyi ki de gitmişim diyorum. Yaklaşık 1 buçuk sene gittim. Başlarda terapiye karşı tereddütlüydüm. Ama Gülnihal Hanım ın güvenirliği, terapiyle ilgili sorularıma yanıt bulmam ve güler yüzlülüğü tüm soru işaretlerimi yok etti. İlişkilerde daha rahat sınır koymamı ve diğer ilişkilerimi düzenleyebilmemi sağladı. Herhangi bir psikolojik sıkıntınızda gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz

I
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Bir doktor tavsiyesi üzerine başvurdum. Yaklaşık 2 aydır terapilere devam ediyorum. 2 Ay olmasına rağmen değişikliği yavaş yavaş hissediyorum. Gülnihal Hanım oldukça dikkatli, güvenilir ve gerçekten detayları görebiliyor. Anlatmaya başladığımda Konforlu olduğumu görebiliyorum. Tavsiye ederim.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gülnihal hanım gerçekten çok mütevazi ve işini iyi yapan uzmanlardan biri. Sorunlarınızın farkına varmanızı sağlıyor, öyle güzel bir şekilde yönlendiriyor ki sıkıntınızı anlatırken bir bakıyorsunuz ki cevabı da kendiniz vermişsiniz zaten. İlk görüşmeden itibaren kendimi daha iyi hissettim ve devam etmek istedim. Yaklaşık 2 yıldır terapilere devam ediyorum ve oldukça memnunum. Depresyon sürecimde oldukça fayda sağladığını söyleyebilirim. Sizi anlayan birine içinizi açabilmek, birinin elinizden tuttuğunu bilmek.. bunlar çok güzel hisler.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gülnihal Hanım a bir tavsiye üzerine ulaştım. 2 sene boyunca terapi desteği aldım. Sosyal ortamlarda yaşadığım kaygı dan ötürü yoğun bir depresyon sürecindeydim. Süreç boyunca kendisinin iletişimi, ipuçlarını bulmamda oldukça yardımcı oldu. Seanslarda olayların derinlemesine incelememiz ve travmalarıma yönelik çalışmamız etkili oldu. Destekleyici ve ılımlı yaklaşımı terapiye olan motivasyonumu arttırdı. Terapi seanslarını iple çekiyorum. İyi ki tanımışım.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülnihal hanım ile online platform üzerinden terapiye başladıktan bir süre sonra kendimde zamanla farkındalıkla birlikte sürecin çözümlendiğini ve üzerinde seanslarda değindiğimiz konular ile ilgili sorunları daha iyi kontrol ettiğimi gözlemledim. 1,5 yıl süren terapilerle birlikte Gülnihal hanımın bu yolculuğumda yol gösterici olarak profesyonel bir şekilde odaklı ve ilgili yaklaşımı sayesinde bakış açımda daha bilinçli bir seviyede olduğunu gözlemliyorum. Terapinin hayat boyu devam edebilecek bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ve istekli olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbirşey olmadığına inanıyorum.