Hasta
Antalyada yaşadığımız halde,diş tedavisi Samsuna gelme sebebimiz oldu diyebilirim. İlgi alaka ve tedavi için kendisine çok teşekkür ederiz. Eşim ve ben, hatta 4 yaşında çocuğumuz gerçekten çok memnun kaldık. Eşim ve ben dolgu yaptırdık, ayrıca diş temziliği için de yardımcı oldu.
ce...2
Gerçekten hayatıma değer vererek benimle ilgilendi. Çok memnun kaldım. Eli inanılmaz hafif. Gereken tedaviyi yaptı. Her adımında beni bilgilendirdi. Günlük yaşamımda kalitemi arttırmak için elinden geleni yaptı ki. Kesinlikle her gün şükrediyorum. Başka doktorlar hep dolguydu çekimdi ağzımın içini mahvetmişti ama Gülşah hanım gerekenleri çıkararak önce önyargımı kırdı sonrasında ise beni sağlığıma kavuşturdu.
Gülşah Akarsu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Akarsu, Diş Hekimi.
Gülşah Akarsu adresi nerede?Gülşah Akarsu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı No:10/4 Mahir Apartmanı Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Akarsu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Akarsu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülşah Akarsu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Akarsu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Akarsu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Akarsu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülşah Akarsu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri