Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
a....m
Çift terapisi olarak katıldık. Eşimle aramızda sorunlar vardı. 6 seans oldu gideli. Biz daha önce farklı bir uzmana gittik. Hiçbir faydasını görmedik. Gülşah Hanım sayesinde evliliğimiz kurtuldu. Çok ilgili bir uzman. Bizi dinleyip önerilerde bulunuyor. Psikologların işe yaramadığını düşünüyordum. Sayesinde bu fikrim değişti. Çok memnunuz kendisinden.
na...ı
Gülşah hanım son derece profesyonel. Eşimle ayrılma noktasındaydık ve kendisine son çare olarak başvurmuştuk ve gerçekten bize çok iyi geldi, ilişkimizi toparlamamıza yardımcı oldu. Sürecimiz hala devam ediyor ancak ne eskisi gibi kaygılıyız ne de birbirimize eskisi gibi öfkeliyiz. Birbirimizi çok daha net anlamamıza ve iyi yönlerimizi görmemize yardımcı oldu.
k.....
Henüz 6 seanstır danışanı olmama rağmen ilk görüşmeden itibaren farkını hissettim. Daha önce de iki farklı terapi sürecim olmuş ve memnun kalmamıştım. Kendisinden şu ana kadarki süreçte çok memnunum.
a....ş
Hayat standartlarımı daha iyi hale getirmek için başvurdum. 8-9 aydır gidiyorum. Seanslar sayesinde değişiklikler oldu. 4 sene önce yaşadığım anksiyete problemi nüksetti. Bununla ilgili çalışmamız oldu. Çalıştığımız yöntemle bu sorunu bastırabildim ve başardım. Gülşah Hanım sorunun hangi noktada olduğunu öğrenmek için dikkatli gözlemlediğini gördüm. Öncelikle danışanına çok önem veriyor. Kişinin problemlerini dinliyor ve ona göre çözüm noktaları buluyor. Danışanına uyum sağlayabilecek noktaları tespit ediyor ve bunu uygulamaya çalışıyor.
a....)
Ergenlik problemleri için kızım adına başvurduk. 1 yıl oldu gideli. Ergenliği yoğun geçirdiği için her hafta seansa katıldık. Bu dönemi rahat atlatabildi. Kızım bile kendisi talep etti Gülşah Hanım ile görüşmek için. Sürecimiz iyi ve olumlu geçti. Atlattık sıkıntılı süreci. Şu anda da devam ediyoruz. Üniversiteye hazırlık dönemindeyiz. Sınav stresi ve kaygısı var. Gülşah Hanım'dan çok memnunuz. Arkadaşlarımıza da tavsiye ettik. Gidenlerden memnun kaldı.
y....)
Eşim kendisiyle görüşüyor, gayet memnunuz. 3-4 aydır görüşme sağlıyor ve devam ediyor. Kendisini ailecek çok seviyoruz. Seanslar gayet iyi ve güzel. Eşim daha olumlu ve pozitif yönde. Seanslarından severek çıkıyor. Gülşah Hanım'ın fikirlerini çok beğeniyor.
k....s
Terapi almanın popülerleştiği ve herkesin kendini bilir kişi ilan ettiği bu dönemde hastayı doğru yönlendirecek ve sorunu doğru analiz edip doğru reçete verecek doktoru bulmak hayati bir önem taşırken Gülşah Hanım gibi akademik geçmişi başarılı ve on yılı aşkın hasta geçmişi olan doğru bir doktorla çalışmak hayat kalitenizi ikinci görüşmeden itibaren arttıracaktır . Öncesinde sohbet havasında geçen terapi süreçlerim artık büyük bir farkındalık ve aydınlanmayla bitiyor . Net yönlendirmeler yaparken kapasitenizi göz önünde bulundurduğu için gerçekçi hedefler koyuyor ve direncinizi düşürmüyor . Sabırlı ve dikkatli bir dinleyici siz ne dediğinizi unutsanız bile o sizin bir önceki terapide değindiğiniz noktaları bile size hatırlatıp tekrar altını çiziyor. Terapiye başlamadan önce mutlaka çalışıp geliyor ve her zaman ulaşılabilir . Samimiyeti , desteği , özverisi için kendisine minnettarım . Yoluma ışık tuttuğu için kendisinin de hep huzurlu ve mutlu olması için dua ediyorum
ç.....
Gülşah Hanım'dan memnunuz. Bayağı uzun süredir devam ediyoruz. Önerileri ve yönlendirmeleri düzenli olarak alıyoruz ve faydasını görüyoruz. Bu konuda tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Hem kendim hem de kızım için görüşme sağlıyoruz. Seanslardan sonra kendi adıma farkındalık oldu. Kızımın genel hayata bakış açısı da değişti.
n....g
Kapıdan çıkarken oh be dedim. Bundan başka nasıl bir spesifik açıklama olabilir ki. Bir soru ile olduğum sorunu çözdük. Tavsiye üzerine girmiştim artık bende tavsiye eden tarafa geçtim
k.....
Terapiye başlamak benim hayatımda bir dönüm noktası oldu. Ama özellikle Gülşah hanım la bu yola girdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Duygularımdan ve düşüncelerimden çok yorulmuş bir haldeydim. İşlerimi sürekli erteliyordum. Terapiden sonra özellikle ilişkilerim çok farklılaştı.Kendimle ilgili olan sorumluluklardan kaçmak yerine yüzleşmeyi öğrendim. Benimle ilgili olan ya da benimle ilgili olmayan şeyleri ayırt etmeye başladım. İşte bu noktada hayatım çok daha hafif hale geldi. Terapiler Gülşah hanımın sayesinde her konuyu konuşabildiğim ve kendimle yüzleşebildiğim bir yer oldu. Güler yüzü, samimiyeti ve bilgisiyle bana çok güvende hissettirdi. Terapilerimiz hala devam ediyor.
Gülşah Güven Ataşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Güven Ataşoğlu, Psikoloji. Size Gülşah Güven Ataşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Gülşah Güven Ataşoğlu adresi nerede?Gülşah Güven Ataşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mah. Yakut Sok. Emek Apt. No:11 Kat:3 D:8 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Güven Ataşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülşah Güven Ataşoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülşah Güven Ataşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Güven Ataşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülşah Güven Ataşoğlu hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Güven Ataşoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Güven Ataşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Güven Ataşoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülşah Güven Ataşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Gülşah Güven Ataşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu