Özel Koru Ankara Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Liv Hospital Ankara Lomber dar kanal (spinal stenoz)

Sevgili doktorum kanal darlığı , fıtık, skolyoz ameliyatımı 8 vida takarak gerçekleştirdi. Şu ana kadar karşılaştığım en güler yüzlü, hastayı rahatlatan, pozitif bilgili bir doktor. Hiç tereddüt etmeden kendinizi teslim edebilirsiniz.Şimdiden geçmil olsun.

Konum: Liv Hospital Ankara Lomber dar kanal (spinal stenoz)

Omurgamdaki dar kanal nedeniyle yürüme mesafemin çok kısalması ve ayaklarımdaki uyuşukluk sorunlarıyla kendisine başvurdum. Çok nazik, cana yakın, kibar ve konusunda uzman bir doktor. Çok başarılı bir ameliyatla hem kanal darlığını hem de omurumdaki kaymayı 6 vida ile düzeltti. 1 gün sonra yürüyerek hastaneden çıktım ve 2 hafta sonra eski sağlığıma kavuştum.
Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim. Herkese tavsiye ediyorum.
Mehmet Kazım Alkan

Z

Kesinlikle çok bilgili bir doktor. Baş dönme sorunum vardı. Bir çok doktora gitmeme rağmen çözüm bulunamadı. Ancak kendisi kısa bir sürede teşhis koydu ve ilaçla tedaviden sonuç aldım.

Doktor hanımın hanımefendi kişiliği, profesyonel ve bir okadar ilgili tavriyla beni kendisine hayran bıraktı. Son zamanlarda tanıdığım en ilgili doktor. Tedavim süresince hiç gerginlik yasamadım. Kendisine basarılarının devamını diliyorum

Profili düzenle veya yönet