Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Kaka Kaçırma
İdrar Kaçırma
Uzm.Dr.Gülşah Baki Muayenehanesi
Bilişsel Davranışçı Terapi ( BDT) ,Oyun Terapisi eğitimlerini yetkin isimlerden aldı. Halen Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği tarafından düzenlenen akredite Çocuk-Ergen Süpervizyonu eğitimlerine devam etmektedir.
2016 yılında ''Türkiye Klinikleri Dergisinde'' bölüm yazarlığı yaptı. Çeşitli uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış makale ve poster/sözel bildirimleri mevcuttur.
Şuanda Allia Psikiyatri Kliniğinde hasta almaya devam etmektedir.
b....n
Bizi hayata geri döndürdü.eger konu evlatsa mutlaka Gülşah hanımla iletişime geçin anoreksiya yu o olmadan yenemezdik
i̇...b
Öncelikle kızım İlayda için tüm süreçte destek oldu güzel enerjisi ve kurduğu empati ile doğru ve sağlam adımlar kazandırdı.Anksiyete için gittiğimizde dikkat eksikliği ile karşılaştık doğru tanı konulduktan çocukluğundan beri onu sıkan anlık kararları, öfke nöbetleri ile daha sağlam başa çıkabildi.Ayrıca sadece ruhun tek başına olmadığını beden ile beraber bütün olduğunu somut veriler ile kanıtladı kan değerlerine bakıldı eksiklikler için takviye başlandı.Süreç devam ediyor güven duygusu ile ilerlemek hayatımıza konfor kazandırıyor.
se...
Gülşah hocamız ile yaklaşık iki yıla yakın bir tedavi sürecimiz var. Oğlumu DEHB tanısı ile Gülşah hanımla tanıştırdık kendisi ilk andan itibaren bizi çok iyi dinledi gerekli gördüğü tetkikleri yaptı ve tedavimiz başladı. Bu süreçte bizim paniğimiz ve korkularımızı anladı ve bizede terapi uygularcasına doğru şekilde yönlendirdi 1.sınıf kabusumuzu çok rahat atlattık sayesinde. Oğlum şuanda 3.üncü sınıfta ve gayet başarılı inşallah sahada iyiye gideceğiz. Kendisi bizi çok iyi analiz etti ve çok doğru yönlendirdi. Belki ergenliğe kadar sürecek olan tedavimizde bize güven vererek eşlik ettiği için çok mutluyuz.
Gülşah Hanım gerçekten çok iyi bi doktor. Başvurduğumuz zaman çocuğum çok endişeleniyordum fakat doktorun iletişimi, güleryüzü, samimiyeti gerçekten çok içten ve güzeldi. Biz çok memnunuz onun için herkese öneririm. 7 ay oldu devam ediyoruz. Çocuğumun daha sakin, uygsal olduğunu ve doktorumuzun etksinin çok olduğunu görüyorum. Kimseyle anlaşamıyordu ama kendisi ile görüşme sağladıktan sonra her şeye ılımlı yaklaştı. Hayata karşı bakış açısı ılımlı oldu. Doktorumuza teşekkür ediyoruz.
e...
Gülşah Hanım'a, Doktor Takvimi sitesi aracılığıyla ulaştım. Oğlumun çok hareketli ve dürtüsel dikkati dağınık bir çocuk olduğu için başvurdum. Gülşah Hanım, daha ilk seansta nokta atışı bir değerlendirme yaptı ve tedaviye yüzde elli seviyesinde harika sonuçlar almaya başladık. İlk seansta bile. Sadece seans sırasında dikkatinin dağıldığını fark etti ve epilepsi olabileceğini düşündü. Sonrasında epilepsi teşhisi konuldu. Asıl sorunun temel kaynağını bulmuş olduk. En çok beğendiğim özelliklerinden biri, sizi büyük bir dikkatle dinlemesi ve her şeyi ayrıntılarıyla anlatmasıdır. Bu sayede kafanızda herhangi bir soru işareti kalmaz; anlatılanlar açık ve net bir şekilde izah edilir. Böyle sorunları olan yakınlarıma Gülşah Hanım'ı tavsiye ettim ve hatta onlar da kendisiyle görüşmeye başladılar.
d.....
Doktor Hanım'ı internet üzerinden şans eseri buldum ve oğlum çok zor bir süreçten geçiyordu. Okula gitmiyor, okul kapısından içeri giremiyordu ve hayatımın en zor ve kötü günleriydi. Hemen arayarak randevu aldım ve karşımda bir melek gibi bir doktor buldum. Her şeyi anlattım, oğlumun durumunu dinledi ve çözümler üretti. Oğlumun yerine başka bir çocuk gelmiş gibiydi. İyiki Gülşah Hanım'la karşılaşmışım, iyiki hayatımıza girmiş. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ve etkili bir doktor ki, onunla çalışmak gerçekten şanslı olmak demek.
Gülşah Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştık. Oğlumun kaygı bozukluğu rahatsızlığı nedeniyle ona başvurduk. Tedavi süreci oldukça güzel geçti ve tedavimizi tamamladık. Ancak oğlum, Gülşah Hanım'ın tutumunu o kadar seviyor ki, kendisini ziyaret etmek için bile gitmek istiyoruz. Bu derece memnunuz. Gülşah Hanım'ın oğluma ve bize olan yaklaşımı, üstün bilgisi bizi gerçekten memnun etti. Bize göre branşında en iyisi. En sevdiğimiz özelliği ise çok iyi bir dinleyici olması ve dolayısıyla tanıyı hızlıca koyması oldu. Aynı zamanda oğlumun tüm değerlerini göz önünde bulundurarak hiçbir detayı atlamadan çalışması, onun ne kadar profesyonel bir hekim olduğunu gösteriyor. Biz, çevremizdekilere her zaman Gülşah Hanım'ı tavsiye ediyoruz. Buradan da tekrar edeyim, kesinlikle Gülşah Hanım'ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
l.....
Doktorumuza, pedagogumuz yönlendirdi onun üzerine görüştük. Kızımın okb rahatsızlığından dolayı görüştük. Başından beri ilgili, alakalı, kızımda sevdi memnunuz. Çok alakalı, süreci takip ediyor, detaylı açıklama yapıyor. Çevremdekilere tavsiye ediyorum.
Doktora yakınımın tavsiyesiyle ulaştım. Oğlumda aşırı dikkat eksikliği ve buna bağlı anlama güçlüğü ile dil konuşma geriliği sorunları vardı. Doktorumuz ile iletişim, değerlendirme ve bilgilendirme sürecindeyiz; kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir doktor. Oğlum için onunla birlikte daha iyi ve psikolojik olarak daha rahatladım. İlgili bilgi ve detayları muntazam bir şekilde aktarıyor. Her gidişimizde bizi çok rahatlatıyor ve ben de kendim adına daha da rahatlıyorum.
se....
Gülşah Hanım'la geçtiğimiz sene tanıştık. Daha önce 2 çocuk psikiyatrisine gitmiştik ve memnun kalmamıştık. Onunla ilk görüşmemizde ilk defa hem kızım hem ben birinin bizi dinlediğini hissettik. Bizi çok iyi bir şekilde dinledi, detaylı bir şekilde hastalığı ve tedaviyi anlattı ,sorularımızı sakince cevapladı. Daha sonra tedavi sürecinde ara kontrollerle psikologla da görüşerek hep bize destek oldu. Onunla tanıştığımız için kendimizi çok şanslı sayıyoruz. Bizim için yaptıkları için çok minnettarız, teşekkür ederiz.
Gülşah Baki Dığrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Baki Dığrak, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Gülşah Baki Dığrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuklarda Kaka Kaçırma, Kaygı Bozuklukları Tedavisi, Otizme Erken Müdahale, Gecikmiş Konuşma Değerlendirme, Dikkat Eksikliği, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Davranış Bozuklukları, Depresyon, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, İdrar Kaçırma.
Gülşah Baki Dığrak adresi nerede?Gülşah Baki Dığrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Ekincioğlu Sok. No: 21/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Baki Dığrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Baki Dığrak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Baki Dığrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Baki Dığrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Baki Dığrak hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Baki Dığrak ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Baki Dığrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Baki Dığrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülşah Baki Dığrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Gülşah Baki Dığrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülşah Baki Dığrak hangi sigortaları kabul ediyor?Gülşah Baki Dığrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri