Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Kısırlık
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Tüp Bebek
fe...y
Gebelik takibi ve doğum süreci için Gülşah hanıma gitmiştim.Hayatım da yaptığım en doğru tercih bu süreçte yanımda Gülşah hanımın olmasıydı. Deneyimi, bilgisi, tatlı dili,güler yüzü, rahat ama güven veren tavrı herşeyi ile mükemmel bi doktor. Ameliyathane de ki melek yüzünü asla unutamam. Buraya hangi övgüyü yazsam hepsi Gülşah hanım için az kalır. Her şey için size kızımla birlikte minnettarız.
z.....
O bir doktordan çok daha ötesi bir abla.. okdar çok seviyorum ki doktorumu işini bukdar güzel bukdar güler yüzlü karşılayan bir doktor görmedim ben tedavi sürecinden turda hamilelikten doğuma kadar okdsr güzel bir süreydiki hocamın yanında Kendimi okdar güvenli hissederdim ki bu yazmakla anlatılamaz bir kadın doğum doktoru denince aklıma gelen tek isim Gülşah hocam ablam.. Doğumdan okdsr korkan ben muazzam bir doğum süreci geçirdim sonsuz teşekkürler hocam Allahım senden her daim razı olsun
al...k
Yere göğe sığdıramadığım melek yüzlü hocam anlata anlata bitiremki sizi güler yüzünüz ,sempatik oluşunuz,cana yakın olmanız saymakla bitmez , kıvırcık gür saçlarınızdan tutunda duruşunuza gülüşünüze konuşmanıza kadar tek kelimeyle hayranım size okadar doktor dolaştım sizin gbi mesleğini severek icra eden bir doktor daha tanımadım .Rabbim gülen yüzünüzü hiç üzmesin siz her şeyin en iyisine layıksınız .bütün dularım sizinle
al...k
ÇOK RİSKLİ BİR HAMİLELİK SÜRECİNDE OKADAR DOKTOR DOLAŞTIM BELKİDE HAYATA GÖZLERİMİ KAPAYACAĞIM SON ANDA RABBİM SENİN GİBİ BİR MELEĞİ ÇIAKRDI KARŞIMA GÜLER YÜZLÜ TATLIMI TATLI CANA YAKIN SEMPATİK MELEĞİMİ BULDUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM RABBİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENKİ BİZİM DERDİMİZE DEVA HASTALIĞIMIZA ŞİFA OLUYORSUN RABBİMDE SANA DERT YÜZÜ GÖSTERMESİN GÜLEN YÜZÜNÜ SOLDURMASIN İNŞALAH HER DUAMDASIN BİR AN OLSUN O GÜNLERİM VE SİZİN CANDAN DAVRANIŞARINIZ HİÇ AKLIMDAN ÇIKMADI , BENİ YENİDEN HAYATA BAĞLADIN GÜN IŞIĞIM OLDUN YENİDEN CESARETLENDİİRDİN RABBİM SENİDE TÜM SEVDİKLERİNE ,AİLENE EŞİNE DOSTUNA HASTALARINA BAĞIŞLASIN İNŞ.
fa...z
selamlar doktoruma yorum yapmak benim için büyük mutluluk hastalarıyla candan ilgilnmesi tedavisi ve güler yüzü tşkler gülşah hocama
Gülşah Balık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Balık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gülşah Balık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Jinekolojik Onkoloji, Tüp Bebek.
Gülşah Balık adresi nerede?Gülşah Balık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Balık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Balık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Balık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Balık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Balık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Balık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Balık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Balık hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gülşah Balık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları