Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hayat tarzı haline getirirken, Bariatrik beslenme, Vejeteryan beslenme ve Sürdürülebilir beslenme konularında çalışmaları mevcut.
gö...l
Diyetisyen arayışlarımızın içerisinde tesadüfen karşılaştığımız tatlı mı tatlı,pamuk gibi halden anlayan düşünceli,kibar yeni jenerasyon hayatınızdakı yemek alışkanlıklarınıza ve gelecekte de porsiyon kontrolünde nasıl besleneceğinizi anlatan süper diyetisyenımiz. İyiki yollarımız kesişti... Nasıl kılo verdırdıgını anlamıyorsunuz bıle cunku ona uyarlıyor her şeyi. Bir dıyetısyen lahmacun, çiğköfte, tatlı yedirir mı o kişi Ece Hanımsa, porsiyon kontrolünde evet...
Daha once bir diyetısyen tecrubesı yasamıstım evet orada da cok ıyı kılo verdırmıstı ama örnek öl,yalvar yakar ne yaparsan yap listede yoksa bir ısırık simit almak bıle yasaktı...
Velhasıl yeme alışkanlıklarınıza göre ve gelecekte de nasıl beslenmeniz gerektiğini,hayatınızdaki yemek alışkanlıklarınıza uygun şekilde öğrenip kilo vermek istiyorsanız doğru adres Ece Hanım'dır. Gidin kendi gözlerinizle görün
ac...z
Ece cidden harika bir insan. Danışmandan önce kardeş, arkadaş. Sizin kilo vermeniz onun için meslekten ziyade arkadaşlık görevi gibi. Doğal bir ilişkisi var, yapmacık değil. Çok cana yakın bir insan. Kategorize edilmiş, standartlaştırılmış listeler yerine sizinle tanışıp, sizi iyi anlayıp, sizin keyif alıp bıkmayacağınız bir beslenme programı sunuyor. Onun yönlendirmeleri ve önerilerle askerdeyken 10 kilo verdim. Listem yoktu, Ece’ye danışma fırsatım yoktu. Ancak bana gösterdiği sağlıklı beslenme yoluna askerde de devam edince kilo vermemem imkansızdı. İş yükümden vakit bulabilsem de gitsem. Cidden arkadaşım gibi, özledim :)
Doğru beslenip sağlıklı bir bedene sahip olmak istiyorsanız şiddetle Ece hanım ile bu yola başlamanızı tavsiye ederim. Kendisi ile tavsiye üzerine tanıştım ve yurtdışında olduğum için online danışmanlık aldım. Bu sürecin bu kadar kolay ilerleyeceğini bilseydim çok daha önceden kendisinden danışmanlık alırdım. Senelerdir kendimde fazlalık olarak gördüğüm 4-5 kiloyu veremiyordum. Ece hanımın profesyonel çalışma stili ile bu hedefime sağlıklı bir şekilde ulaştım.
Başarılı bir şekilde diyete devam edebilmemin en büyük faktörlerden biri ise kendisinin pozitif bir enerjiye sahip ve çok güleryüzlü oluşu. Hem sizi sağlıklı beslenme konusunda destekliyor hem de dünyaya bakış açınızı pozitif yönde etkiliyor.
Ece hanım sizi daha yakından tanıdıktan sonra düzenli değişen listeleri tamamen kişiye özel ve sizin seveceğiniz şekilde hazırlıyor. Böylelikle hem sağlıklı şekilde kilo veriyorsunuz, hem de sevdiğiniz yemeklerden mahrum kalmıyorsunuz.
Kendisine her zaman ulaşabilirsiniz ve hiç çekinmeden, çok iyi bir arkadaş gibi her türlü soruyu sorabilirsiniz.
Gülşah Ece Ceylan Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Ece Ceylan Ünsal, Diyetisyen. Size Gülşah Ece Ceylan Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi, Çocuk Beslenmesi, Online Diyet.
Gülşah Ece Ceylan Ünsal adresi nerede?Gülşah Ece Ceylan Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Millet Cad. No: 125 Çapa Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Ece Ceylan Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Ece Ceylan Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Ece Ceylan Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Ece Ceylan Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Ece Ceylan Ünsal hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Ece Ceylan Ünsal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Ece Ceylan Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Ece Ceylan Ünsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Ece Ceylan Ünsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Ece Ceylan Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gülşah Ece Ceylan Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülşah Ece Ceylan Ünsal hangi sigortaları kabul ediyor?Gülşah Ece Ceylan Ünsal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.