Diş Hekimi Randevusu
Odunluk mahallesi Akademi cadesi Zeno Businnes Center A Blok 18 No:2 A/B Nilüfer, Bursa
İmaj Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
he...i
Yirmilik dişim için korka korka gittiğim (kendim de hekim olmama rağmen korkardım) muayeneden hem diş hekimi muayene korkumu yenerek hem de ağrısız sızısız çok kısa bir sürede problemli dişimin çekilip çözüme kavuşmasıyla ayrıldım.Tecrübe ve el becerisine hayran kaldımDoktor hanım çok kibar,anlayışlı ve eli çok hafif.Ellerine sağlık,elleri dert görmesin
do...m
Eşimin tavsiyesiyle gonulsuz gittim cünkü iplant taktirmaktan korkuyordum ama oraya gidince gülsah hanımin guler yüzü samimi ilgisi bana korkuyu unutturdu calisanlariyla beraber muhteşem çook memnun kaldim iplantimda sorun yok Allah razi olsun yolunuzu acik etsin herkese tavsiye ederim
os...l
Kanal tedavisi için yoğun araştırmalar sonucu seçtiğim bir doktor.Kendilerine ağız ve diş sağlığınız açısından güvenebilirsiniz.Klinik ve tedavi süreci açısından herkese tavsiye edebilirim.
h....m
Gülşah hanımla randevumuz gayet iyi geçti zaten tedavi süresince birçok kez görüştüğümüz için artık hiç yabancı gibi görmüyorum kendisini ve oğlumun diş tedavisinede başladık daha çok görüşeceğe benziyoruz bu gidişle Gülşah hanımı görmek için nerde dişinde sorun olan varsa tutup götüreceğim galiba bazen hiç tanımadığınız bir insan en yakınınızdakilerden daha iyi anlar halinizden Gülşah hanımda ben bunu gördüm tedavimiz bitse bile hala görüşmek isteyeceğim kaliteli bir insandır herşey için doktoruma çok teşekkür ederim♥️♥️
ca...1
Gülşah Hanım’a diş çekimi ve diş beyazlatma işlemi için gittik .. Harika bir klinik , sabrı , verdiği güven , yaptığı iş , herşey harikaydı .. Gülşah Hanım’a ve ekibine sonsuz teşekkürler ..
d.....
Benim uzun zamandır doktorum. 4 çocuğumun da aynı zamanda doktoru.Aynı zamanda benim de doktorum.İkiz kızlarım vardı.Dişleri ağrıdığında ilk süt dişleri için gittik ve kendi diş ağrım için,oğlumun kanal tedavisi oldu ama çok memnunuz.Gülşah Hanım'dan başka bir doktora gitmiyoruz. Bir rahatsızlıkları olduğunda dişle ilgili tereddütsüz gidiyoruz, çok güveniyoruz.Tedavimiz çok güzel sonuçlandı.Kızımın şiddetli ağrıyan bir dişi vardı ve kalıcı bir dişti.Buna dolgu yaptı.Kızımı ağrıdan kurtardı, çok memnunuz.
Çok memnunum. Çok ilgili ve alaklı,işinde çok uzman.Daha önce dolgu yaptırmıştım farklı doktorlara fakat 2 defa üst üste düşmüştü. Gülşah Hanım'a daha sonra dolgu yaptırdım 7 yıl kullandım.Eli çok hafitti. Nasıl yaptığını hissetmedim, işinde son derece uzman bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Çok memnum kaldım yaptığı işlem olarak. Ön dişimde bir problem vardı, ne olduğunu bilmiyordum ama muayene edip teşhis koydu. Yapılabilecek en iyi ve işinde en kolay olan tedavi uyguladı. Kanal tedavisi yaptı. Arkada bir dolgum vardı onu da yaptı. Ondan da çok memnunum. Her şeyden önce yeni muayenesi ilgisi,çalışanları, güler yüzlü olmaları,bilgili olmaları,hepsinin enerjisi aynı,güler yüzlüler.İnsan olarak çok iyi,işini de profesyonel yapıyor ve kesinlikle maddiyata değil hasta için en uygun en güzel ne olabilecekse o şekilde tedavi ediyor. Para gözetmeden yapıyor ve bunu da çok güzel hissettiriyor hastaya.
d.....
Ben arkadaş vasıtasıyla tanıdım. Sonradan da gittiğimde çok memnun kaldım kendisinden. Diş ağrısı şikayeti ile gitim.Gülşah Hanım'ın yaptığı tüm hizmetlerden memnun kaldım. Şikayetim ve tedavim hakkında yeterli bilgilendirildim.4 implant yaptırdım 4'ünden de çok memnunum.
Gülşah Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Eren, Diş Hekimi. Size Gülşah Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Gülşah Eren adresi nerede?Gülşah Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk mahallesi Akademi cadesi Zeno Businnes Center A Blok 18 No:2 A/B Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülşah Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Gülşah Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri