Özel Sular Hayat Hastanesi İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Cad. 10. Sokak No:6, Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş
Online Diyet
Özel Sular Hayat Hastanesi İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Cad. 10. Sokak No:6, Kahramanmaraş
Detoks
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eğitim Bilgileri:
Yüksek Lisans : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü 2015-2018
Lisans : Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
2010-2014
İkinci Üniversite : Anadolu Üniversitesi, Adalet Bölümü 2016-2018
Lise : Kadriye Çalık Anadolu Lisesi (Okul birinciliği) 2005-2009
İlköğretim : Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Yunus Emre İlköğretim Okulu 2001-
Sertifika Bilgileri:
* Atatürk Üniversitesi/ Geleceğini Netleştir Sempozyumu/ EYLÜL 2012
* Karadeniz Teknik Üniversitesi/ Her Yönüyle Obezite Diyetisyenliği/ MART 2014
* Medipol Üniversitesi/ Bariatric Cerrahi Diyetisyenliği/ MART 2015
* Atatürk Üniversitesi/ Spor Diyetisyenliği/ MART 2016
* Atatürk Üniversitesi/ Meslek Günleri/ MART 2016
* İstanbul Acıbadem Üniversitesi/ Çocuklarda Metabolik Hastalıklar Kursu/ MAYIS 2017
* İstanbul Acıbadem Üniversitesi/ Onkoloji Diyetisyenliği Kursu/ MAYIS 2017
*İstanbul Acıbadem Üniversitesi/ Obezite Diyetisyenliği Kursu/ MAYIS 2017
* 6. Ulusal Beslenme Kongresi ve Sağlıklı Yaşam Sempozyumu/ MAYIS 2017
* 10’uncu Gıda Mühendisliği Kongresi/ KASIM 2017
*Fitovision Fitoterapi Eğitimi/ ARALIK 2017
*Gaziantep Beslenme ve Diyetetik Semineri/ Detoks/ Beslenmede Bütünsel Yaklaşım/ Mikrobiyotaya Klinik Yaklaşımlar/ Popüler Gıdalar ve Zayıflamaya Etkileri Eğitimi/ EKİM 2018
*KEPAN Klinik Nütrisyon Temel Eğitimi/ KASIM 2018
*İşaret Dili Temel Düzey Eğitim Sertifikası/ OCAK 2019
İş Deneyimi:
* Özel Sular Hayat Hastanesi, Uzman Diyetisyen, TEMMUZ 2014-HALEN
* Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Stajyer Diyetisyen
* Atatürk Üniversitesi Mediko Yemekhanesi, Stajyer Diyetisyen 2014 MAYIS -HAZİRAN 2014
* Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Stajyer Diyetisyen EYLÜL 2013-OCAK 2014
* Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Stajyer Diyetisyen HAZİRAN 2013-AĞUSTOS 2013
* Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi,Stajyer Diyetisyen TEMMUZ 2012-AĞUSTOS 2012
Mesleki Kuruluşlara Üyelik:
* TÜRKİYE DİYETİSYENLER DERNEĞİ
* GENÇ DİYETİSYENLER
* SAĞLIKLI YAŞAM DERNEĞİ
* DİYETİSYEN DÜNYASI
*DYTMAG DERGİSİ
Tez ve Yapılan Seminerler:
*Bitki Çayları ve Bilinmeyen Yönleri
*Kahramanmaraş İlinde Beslenme Alışkanlıklarının Sağlık Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
so...r
Hamileykn ve şimdide dğm snrsı gdyrm. O kadar iyi niyetli, sevecen, mülayim bir insanki. Allah razı olsun, ne muradı varsa versin. Telefonla ve vatsabla olan sorularıma hemen içtenlikle cevap veriyor.Diyet dışındada motive ediyor günlük hayatta sıkıntılarmla ilgili. İnanın kardeşi diyetisyen olsa ancak bu kdr ilgilenirdi. Hiç doymuyordum. Gece daha çok yiyordum. Çok şükür toparlanmaya başladım. Allah izin verdiği sürece gideceğim inşallah.
Ben diyetisyen arayışındaydım.Gülşah Hanım ile tesadüfen görüşmüştük.Benimle gayet güzel ilgileniyor.Benim yapamadığım zamanlar da oluyor ama ilgi gösteriyor.Diyete başladıktan sonra en azında kilo verince, oturup kalkarken daha rahat hareket edebiliyorum.Sağlık açısından daha iyiyim.10 kilo verdim ve hala devam ediyorum.Hazırladığı listeler ve önerdiği takviye gıdalar çok iyiydi.Kendisi çok yardımcı oldu.
ç.....
Gülşah Hanım'a 93 kilo ile gittim.Denemediğim diyet programları kalmadı.Bir arkadaşımın referansı ile ön görüşmeye gittim,sağolsun ilgisi ve alakasıyla o motiveyi verdi.Bana başaracaksın dedi ve 5 ayda 26 kilo verdim.Şu anda 67 kiloyum.Diyetisyene ilk başladığımda tedirgindim ama Gülşah Hoca'nın motivasyonuyla, ilgi ve alakasıyla aç kalmadan tok bir şekilde diyetimde ilerliyorum.Hedefim 63 kiloydu bunu da inşallah Gülşah Hanım'la bitireceğim. Gülşah Hanım 6 ayda ideal kilonuza ulaştıracağım sizi dedi ve dediği gibi olmasına da çok az kaldı.
Ben bu işe başlarken çok tereddütlü başladım.Bir çok danışmana gittim ama hiçbir sonuç alamadım.Şu an 4. ayımdayım ve istediğim başarıya ulaşmaya yakınım. 80 kilodan 65 kiloya düştüm .Diyet listesini nasıl uygulayacağım diye çok teredütteydim ama danışmanımın motivasyonuyla çok iyi ilerledim.Uykularken kolaylıkla ilerledim ve hiç aç kalmadım.Tok karnına diyet yaptım.Seanslarım devam etmekte.
f.....
Hedefime belirlenen sürede başarılı bir şekilde ulaştım.Ben kilo vermek için tercih ettim.Verilen listeler uygulanabilir kolay listelerdi.Uygularken hiç zorlanmadım. Kesinlikle aç kalmadan kilo verdim ve hedefime ulaştım. Ben tavsiye üzerine gitmiştim,çok memnun kaldım ve ben de şu an herkese tavsiye ediyorum.
Tavsiye üzerine gittim,ablamı da yönlendirdim.Kilo almamak ve sağlıklı yaşam amaçlı tercih ettim.Henüz 2 kez gittim ve 3 kilo verdim. Ben çocuk emziriyorum.3 aylık bebeğim var buna rağmen verdiği diyetleri uygulayabiliyorum.Seanslarıma devam ediyorum,takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.
Gülşah Hanım'a 1 yıl gittim. Diyet konusunda çok yardımcı oldu . Diyetisyen danışman gibi değilde arkadaş gibi ilgileniyor. Sürekli telefonlada iletişimde olduk. 6 ayda 18-19 kg verdim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum ve sizlerede tavsiye ederim.
i̇...a
İşinin hakkını vererek yapan, güler yüzlü, kibar ve bilgisini danışanına en güzel şekilde aktaran bir insan. Doğum sonrası bekarlık kilolarımın da altına düşmesini sağlayan ve aktardığı deneyimlerle kilo problemimi ortadan tamamen kaldırdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
fa...6
Öncelikle işini seven, güler yüzlü, hastasını motive eden,pozitif bir insan. Asla çok katı diyetler vermeden 4 ayda 30 kilo verdim ve bütün sağlık sorunlarımı aşmış bulunmaktayım. şiddetle tavsiye ederim.
Gülşah Hanım'ı daha önceden tanıyordum.Gayet memnunum kendisinden.Ben kendim devam edemedim ama Gülşah Hanım'a gidip güzel sonuçlar alan yakınlarım oldu.Alanında uzman biri. Bilgili aynı zamanda ilgili biri. Memnunuz kendisinden.Şimdi eşim ve oğlum da devam ediyor.Verdiği listeler ve yönlendirmeleri de güzel.
Dyt. Gülşah Erşan
Eşiniz ve oğlunuzla devam ettiğimiz yolculukta sizin de tekrardan bize eşlik etmeniz temennisiyle..
Gülşah Erşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Erşan, Diyetisyen. Size Gülşah Erşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Kişiye Özel Beslenme Programları, Kontrol Randevusu, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Randevu.
Gülşah Erşan adresi nerede?Gülşah Erşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özel Sular Hayat Hastanesi İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Cad. 10. Sokak No:6 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Erşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Erşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Erşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Erşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Erşan hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Erşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Erşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Erşan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Erşan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Erşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Gülşah Erşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom