Barış mahallesi sümer sokak no:2 kat:7 ( sinanoğlu iş merkezi )
Bursa

Diyetisyen Randevusu

Diyetisyen Randevusu

2012 yılında eğitim görmeye hak kazandığım Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında mezun alarak diyetisyen unvanımı aldım. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Pendik Toplum Sağlığı Merkezi ve Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptığım stajlar ve aldığım eğitimlerle klinik ve toplu beslenme sistemleri, Sofra Compass Group'ta yaptığım stajlar ve aldığım eğitimlerle marketing ve toplu beslenme sistemleri alanlarında eğitimlerimi tamamladım. Şu an Uludağ Üniversitesi'nde Besin Hijyeni ve Teknolojisi anabilim dalında tezli yüksek lisansıma devam ediyorum.
3 yılı aşkın bir süredir Bursa Kükürtlü'de bulunan ofisimde hem bireysel hem de kurumsal beslenme tedavisi ve psikolog destekli beslenme danışmanlığı ile yüzyüze ve online hizmet vermekteyim.

Makaleler

Konum: Gülşah Gürol Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı

Dogum kilolarımdan kurtulmak icin Gulsah hanıma gittim. Güleryüzlü ve her zaman yapici.. Ustelik cocugumun saatleri ile uyumlu liste isteyince beni kırmadı. Fazlasi ile tok hissederek dogum kilolarımın hepsinden kurtuldum ❤

Gulsah Hanim ile guzel bir diyalog kurduk ve bu sayede motive oldum. Kilo vermenin psikolojik boyutu dusunuldugunde bu cok onemli. 3-4 ayda 10 kg vererek basarili oldugumuzu ve saglikli beslenme anlaminda da yol katettigimizi dusunuyorum.

Dyt. Gülşah Gürol

Ben de güzel diyalog kurmamızın kesinlikle karşılıklı anlayış ve samimiyetten olduğunuzu düşüyorum, teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

Ben çok memnunum,yaklaşımları ve davranış biçimi,diyete yaklaşımı çok güzel benim için.Hiç zorlanmadım,gayet memnunum.Kilo vermek için gittim. 2 ayda 8 kilo verdim.Verdiğim kiloların 7 kilosu yağdan oldu.Şu anda hala diyet sürecindeyim.Daha önce kendimi çok yorgun hissediyordum.Diyet sonunda şimdi daha dinç,zindeyim ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim.Verilen listeler sevip sevmediğim besinleri öğrendikten sonra oluşturuldu, aç kalmadan kilo verdim.İlk başladığımda açlık hissettiğim durumlarda besinleri arttırdı, daha sonra günlük yaşantıma devam eder gibi kolaylıkla listeyi uyguladım.

Dyt. Gülşah Gürol

Aç kalmadan diyet kavramını yaşayan biri olarak ne güzel anlatmışsınız :) Teşekkür ederim, sizi canlı, mutlu ve sağlıklı görmek çok güzel :)

Gayet,ilgili ve sevecen.İstediğimde ulaşabiliyorum.Tavsiye üzerine gittim.Kilo vermek için tercih ettim.Verilen listeler kişiye özel olduğundan uygulamakta zorlanmadım.2 ayda 7.5 kilo verdim.Aç kalmadan kilomu verdim. Diyet sonucunda kendimi daha zinde hissettim.

Dyt. Gülşah Gürol

Sonucun kalıcı ve sürdürülebilir olması için kesinlikle kişiye özel ve aç kalmadan beslenme şekli olmazsa olmaz :)Yorumunuzla çok mutlu oldum, teşekkür ederim :)

Kendisinin sayesinde 10 kilo verdim, çok memnunum.Çok ilgili,hoş sohbeti var.Özel olarak ilgileniyor,iletişimi çok iyi.Verilen listeleri çok kolay uyguladım,hiç zorlanmadım,açlık çekmedim.Diyet sonunda sağlığım yerine geldi,daha düzenli besleniyorum.Daha ağırlıklı meyve tüketiyorum, besinler hakkında çok bilgilendiriyor.İlk seans 1 saatten fazla sürüyor, sağlıklı beslenme ve besinler hakkında bilgilendiriyor.Onun sayesinde çok iyi bilgiye sahip oldum.Kendisinden çok memnunum.Bir daha gidecek olsam tekrardan ona giderim.

Dyt. Gülşah Gürol

Amacımız tabi ki sadece kilo vermek değil sağlıklı alışkanlık edinebilmek, seanslarımızı beslenme eğitimine dönüştürebilmek. Hiç tüketmediğimiz ama aslında keşke tüketsem dediğimiz yiyecekleri hayatımıza keyifle sokabilmek. Birlikte bunu başarmışız demek ki :) Ne mutlu bize :)

Ben 3 yıl önce danışanıydım.Kilo verme sebebiyle kendisine başvurmuştum.Kendisinin vermiş olduğu diyet listesi ve önerileriyle birlikte güzel sağlıklı sonuçlar elde ettim.Seans süresince bizlerle olan iletişiminin iyi olması sebebiyle bu süreci daha rahat ve güzel atlattım.Verilen diyet listesinden ekstra zorlanmadan ve günlük hayatta tüketebileceğim ürünlerdi.2 ayda 5 kilo verdim.Diyet sonucu psikolojik olarak kendimi motive olmuş hissettim.Ben daha fazla göbek kısmından kilo vermiştim.Hem görünüş olarak hem sağlık açısından beni rahatlattı.

Dyt. Gülşah Gürol

Sağlığınız her şeyden önemli, sizi motive edebildiysem ve sağlığınızı bir nebze de olsa iyileştirebildiysem ne mutlu bana:) teşekkür ederim :)

Ö

Kendisinden memnunum.Gülşah Hanım gayet keyifli,tavsiye ederim.Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tercih ettim .Kilo vermek için başladım sonrasında alışkanlıklarımı değiştirmek için yardımcı oluyor bana.Verilen listeler bana uygundu,kolaylıkla uygulayabildim,zorlanmadım.Yavaş yavaş verdim kilolarımı .4 ayda 16 kilo verdim.Diyet sonucunda daha sağlıklı beslenmeye başladım.Seanslarım devam etmekte.

Dyt. Gülşah Gürol

Zorlanmadan keyifle kilo vermeniz benim için çok önemli, diyet işkence değil bir yaşam şekli olduğunda anlamlı ve kalıcı kilo vermeniz için sağlar, birlikte bunu başardık :) Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Ben çok memnunum diyetisyenimden.Herkese de tavsiye ederim.Benim bir hamileliğim var,hamile diyetim var.Problemsiz bir şekilde devam ediyorum,tavsiye ediyorum.Verilen listeler bana uygun ve yeterli.Güleryüzlü olması, ilgili olmasından memnun kaldım.Bebeğin kilosu ve benim kendi aldığım kilo oranından dolayı memnunum.

Dyt. Gülşah Gürol

Teşekkür ederim :) darısı sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanıza :)

Kendisi çok güleryüzlü,pozitif ve danışanıyla birebir iletişim kurabilen bir danışan.Klasik diyetler dışında kişiye uygun listeler uyguluyor.Çok verim aldık,herhangi bir sıkıntı yaşamadık.Herkese tavsiye ederim ve aynı zamanda danışanı olmaya devam edeceğim.Süreçte olumlu sonuç aldım.Diyet sonucunda daha pozitifim, kilo verebileceğime inandım.Takım çalışması oldu, sadece ben olarak değil Gülşah Hanım'ın desteği ile birlikte oldu.Çok yardımcı oldu.Kilo verdikçe kendimi mutlu hissediyorum.

Dyt. Gülşah Gürol

Çok mutlu ettiniz beni yorumunuzla, dediğiniz gibi bir takım çalışmasıydı :) teşekkür ederim :)