Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
Bursa
Barış mahallesi sümer sokak no:2 kat:7 ( sinanoğlu iş merkezi )
3 yılı aşkın bir süredir Bursa Kükürtlü'de bulunan ofisimde hem bireysel hem de kurumsal beslenme tedavisi ve psikolog destekli beslenme danışmanlığı ile yüzyüze ve online hizmet vermekteyim.
bu...k
Dogum kilolarımdan kurtulmak icin Gulsah hanıma gittim. Güleryüzlü ve her zaman yapici.. Ustelik cocugumun saatleri ile uyumlu liste isteyince beni kırmadı. Fazlasi ile tok hissederek dogum kilolarımın hepsinden kurtuldum ❤
Gulsah Hanim ile guzel bir diyalog kurduk ve bu sayede motive oldum. Kilo vermenin psikolojik boyutu dusunuldugunde bu cok onemli. 3-4 ayda 10 kg vererek basarili oldugumuzu ve saglikli beslenme anlaminda da yol katettigimizi dusunuyorum.
Ben çok memnunum,yaklaşımları ve davranış biçimi,diyete yaklaşımı çok güzel benim için.Hiç zorlanmadım,gayet memnunum.Kilo vermek için gittim. 2 ayda 8 kilo verdim.Verdiğim kiloların 7 kilosu yağdan oldu.Şu anda hala diyet sürecindeyim.Daha önce kendimi çok yorgun hissediyordum.Diyet sonunda şimdi daha dinç,zindeyim ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim.Verilen listeler sevip sevmediğim besinleri öğrendikten sonra oluşturuldu, aç kalmadan kilo verdim.İlk başladığımda açlık hissettiğim durumlarda besinleri arttırdı, daha sonra günlük yaşantıma devam eder gibi kolaylıkla listeyi uyguladım.
Gayet,ilgili ve sevecen.İstediğimde ulaşabiliyorum.Tavsiye üzerine gittim.Kilo vermek için tercih ettim.Verilen listeler kişiye özel olduğundan uygulamakta zorlanmadım.2 ayda 7.5 kilo verdim.Aç kalmadan kilomu verdim. Diyet sonucunda kendimi daha zinde hissettim.
Kendisinin sayesinde 10 kilo verdim, çok memnunum.Çok ilgili,hoş sohbeti var.Özel olarak ilgileniyor,iletişimi çok iyi.Verilen listeleri çok kolay uyguladım,hiç zorlanmadım,açlık çekmedim.Diyet sonunda sağlığım yerine geldi,daha düzenli besleniyorum.Daha ağırlıklı meyve tüketiyorum, besinler hakkında çok bilgilendiriyor.İlk seans 1 saatten fazla sürüyor, sağlıklı beslenme ve besinler hakkında bilgilendiriyor.Onun sayesinde çok iyi bilgiye sahip oldum.Kendisinden çok memnunum.Bir daha gidecek olsam tekrardan ona giderim.
Ben 3 yıl önce danışanıydım.Kilo verme sebebiyle kendisine başvurmuştum.Kendisinin vermiş olduğu diyet listesi ve önerileriyle birlikte güzel sağlıklı sonuçlar elde ettim.Seans süresince bizlerle olan iletişiminin iyi olması sebebiyle bu süreci daha rahat ve güzel atlattım.Verilen diyet listesinden ekstra zorlanmadan ve günlük hayatta tüketebileceğim ürünlerdi.2 ayda 5 kilo verdim.Diyet sonucu psikolojik olarak kendimi motive olmuş hissettim.Ben daha fazla göbek kısmından kilo vermiştim.Hem görünüş olarak hem sağlık açısından beni rahatlattı.
ö.....
Kendisinden memnunum.Gülşah Hanım gayet keyifli,tavsiye ederim.Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tercih ettim .Kilo vermek için başladım sonrasında alışkanlıklarımı değiştirmek için yardımcı oluyor bana.Verilen listeler bana uygundu,kolaylıkla uygulayabildim,zorlanmadım.Yavaş yavaş verdim kilolarımı .4 ayda 16 kilo verdim.Diyet sonucunda daha sağlıklı beslenmeye başladım.Seanslarım devam etmekte.
Ben çok memnunum diyetisyenimden.Herkese de tavsiye ederim.Benim bir hamileliğim var,hamile diyetim var.Problemsiz bir şekilde devam ediyorum,tavsiye ediyorum.Verilen listeler bana uygun ve yeterli.Güleryüzlü olması, ilgili olmasından memnun kaldım.Bebeğin kilosu ve benim kendi aldığım kilo oranından dolayı memnunum.
d.....
Kendisi çok güleryüzlü,pozitif ve danışanıyla birebir iletişim kurabilen bir danışan.Klasik diyetler dışında kişiye uygun listeler uyguluyor.Çok verim aldık,herhangi bir sıkıntı yaşamadık.Herkese tavsiye ederim ve aynı zamanda danışanı olmaya devam edeceğim.Süreçte olumlu sonuç aldım.Diyet sonucunda daha pozitifim, kilo verebileceğime inandım.Takım çalışması oldu, sadece ben olarak değil Gülşah Hanım'ın desteği ile birlikte oldu.Çok yardımcı oldu.Kilo verdikçe kendimi mutlu hissediyorum.
Gülşah Gürol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Gürol, Diyetisyen. Size Gülşah Gürol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Gülşah Gürol adresi nerede?Gülşah Gürol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Gürol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Gürol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülşah Gürol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Gürol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Gürol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Gürol hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gülşah Gürol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler