Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Aile Terapisi +37 daha fazla

Gülşah Karagöz

Uzman Psikolog/Psikoterapist Gülşah Karagöz 2008 yılında Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Sağlığı merkezinde psikolog olarak meslek hayatına başlamıştır.
Devletin ücretsiz olarak verdiği bu hizmet dahilinde iki yıl içerisinde 2000 nin üzerinde kişiye süpervizyon dahilinde psikolojik destek verme imkanı bulmuştur.
Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji bölümü ve Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi alanlarındaki staj ve eğitimlerinin ardından NP İstanbul Beyin Hastanesinde görev alan ilk kat psikologlarından olmuştur. Burada duygu durum bozuklukları ve amatem bölümünde yatan hastaların bireysel terapileri, grup terapileri ve ergoterapi süreçlerinden sorumlu olup aileleriyle çalışmıştır.
Yaşamına eklenen annelik rolü ile mesleğini sürdürmeye devam edeceği bir çocuk aktivite merkezinin kurucusu olmuş ve bu süreç içinde çalışmalarını ailelerle sürdürmeye devam etmiştir. Yönetici/Psikolog olarak başarılı bir şekilde sürdürdüğü kurumunda birçok aile ile bağ kurma ve mesleki anlamda çalışma fırsatı bulmuştur.
Tecrübelerinin büyük kısmı ailelerle çalışmalarına dayanan Gülşah Karagöz aynı zamanda bir dönem yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji bölümünde de Nöropsikoloji dersleri vermiştir.
Ulusal ve uluslar arası birçok kongreye katılmış olup alanında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.
Klinik alanda yetişkinlerle bireysel terapilerine ek, Aile ve Çift terapisi alanlarında çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda Aile ve Çiftlere yönelik ilişki atölyeleri düzenlemektedir.

Uzmanlık Alanları;
Yetişkin Terapisi
Aile Danışmanlığı
Çift Terapisi
İlişki Problemleri
Depresyon
Kaygı Bozuklukları (takıntılar, panik bozukluk, yaygın anksiyete, sosyal fobi)
Aile içi iletişim sorunları
Özgüven sorunu
Bağımlılıklar (sigara, alkol, madde..)
Öfke Kontrolü
Unutkanlık
Demans Türleri

Aldığı Eğitimler
*Prof. Dr. Mehmet Sungur tarafından verilen “Kognitif Davranışcı Terapi Eğitimi ve Süpervizyonu”(2,5 yıl eğitim/süpervizyon + 2,5yıl üçüncü dalga terapiler eğitim/süpervizyon süreciyle toplam 5 yıllık BDT eğitimi)
*Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Eğitimi (Prof.Dr. Doğan Şahin)
* Çift ve Cinsel Terapi Eğitimi (M.Z. Sungur ile Kognitif temelli)
* Umut ve Temas Odaklı Evlilik Terapisi Eğitimi
* Gottman Çift Terapisi Eğitimi (Dr. Jhon ve Julie Gottman-Modül I-II)
* CETAD I. Modül Eğitimi (Cinsel Terapi )
*Rahatlama Teknikleri Eğitimi
*Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
*Stratejik Aile Terapisi Eğitimi
* Nörofizyoloji Temel Eğitimi (İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Laboratuarı Prof. Dr. Öget Öktem Tanör eşliğinde)
*Tıbbi Hipnoz Eğitimi ( Dr. Ali Eşref Müezzinoğlu, Dr. Ali Özden Öztürk, 6 Ay süreli)
(Alkol Madde Bağımlılığında terapi sürecine ek olarak uygulandı, terapi sürecinin kısalmasına katkı sağlandı.)
*Madde Bağımlılığında Aile Bilgilendirme Eğitimi
*Alkol ve Madde Bağımlılığı Temel Eğitimi
*Etkili Anababa Eğitimi ve İletişim Becerisi
*Okul Öncesinde Psikolojik Süreçler Eğitimi
* Terapide Genogram Kullanımı
*Zor Ergenlerle Psikoterapi vaka tartışımı süpervizyonu
*Ebeveyn Danışmanlığında Temel Sorular ve Yanıtları
* Attachment Parenting (Bağlanma Stilleri)
* Terapist Olarak Farklı Kültürlerle Çalışmak (MA. Martin Schmidt,Kültürler arası Çalışma uzmanı ve Eğitmeni, Ercan Aslan Kültürler Arası Danışmanı ve Eğitmeni)
*Dissosiatif Kimlik Bozukluğu ve Tedavisi
*Wes Wingett Yönetiminde Adler Psikolojisi Çercevesinde Çocuk Ergen Eğitimi

Uygulayıcısı olduğu Testler
* Nöropsikolojik Test Eğitimi ( Stroop testi TBAG Formu, Sayı Dizisi Öğrenme Testi, Çizgi Yönü Belirleme Testi, Yüz Tanıma Testi, SBST Testi, İşaretleme Testi, Boston Adlandırma Wisconsin Kart Eşleme Testi ve Raven Standart Progresif Matrisler Testi. (Çapa- Uzm Psk. Şükriye Akça kalem)
*Psikolojik Testler Derneği Tarafından verilen Porteus Labirenti, Catell 2a Zeka Testi, Denver II Gelişim Testi, Ankara Gelişim Envanteri (AGTE), Gessel Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Peabody Kelime Anlama Testi, Draw a person (Bir İnsan Çiz Testi-Analitik açılımlı), Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi
* “Good Enough Haris Bir İnsan Çiz Testi, Bender-Gestalt Görsel Motor Algılama Testi ve Burdon Dikkat Testi” uygulayıcı sertifikası
*“MMPI Kişilik Envanteri” Uygulama ve Yorumlama
* Rorschach Eğitimi (Neslihan Zabcı) Rorschach ve projektif testler derneğinin “ Çocuğun Ruhsal Dünyasının Projektif Testlerle Değerlendirilmesi”

Makaleler

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yıllarca psikolojik destek aldığım halde düzeleceğime inancımın kalmadığı bir zamanda Gülşah hanım ile görüşmeye başladım.Süreç tahmin ettiğimdende hızlı ilerledi.Görüşme sürecinde empatisi ,hoşgörüsü ve nezaketiyle seanslarımızı verimli bir şekilde devam ettiriyoruz kendisini şiddetle tavsiye ederim çok memnunum.

Konum: Gülşah Karagöz Bilişsel Davranışçı Terapi

Gülşah Karagöz hanımdan 2023 yılında terapi almaya başladığımda içinden çıkamadığım bir çok konu vardı ve hayatımda ilk kez terapi aldığım için çok bir beklentim yoktu ancak
terapi süresince o kadar çok konuda yolum aydınlandı ki.. çıkmaz denilen yollarda Gülşah hanımın alanında uzman yaklaşımları ile emin adımlarla yürümeye başladım. benzer duyguda olan herkese tavsiye ederim.

Konum: Gülşah Karagöz Bireysel Terapi

Gülşah hanıma psikiyatristimin yönlendirmesiyle geldim. Kaygı ve takıntı o kadar uzun zamandır yaşıyorum ki bunların benden gideceğine çok da inanmadan terapiye başladım. Gülşah hanım, daha ilk seansta size değişime dair umudu ve motivasyonu sağlayan müthiş güven veren biri. 12 yıl birçok terapiste gittim, ilaçları bıraktığım an takıntılarım geri geliyordu. Gülşah hanımın farklı yaklaşımı, verdiği egzersizler ve sonsuz koşulsuz kabulü ile takıntılarım üzerinde uzun yıllar sonra kontrol sağlamayı başardım. 8.5 ay gibi bir sürede ilaçlarımı da psikiyatristimle aşamalı azaltarak sonlandırdık. Şuan kontrol seanslarımıza devam ediyoruz. Geldiğim noktada, artan özgüvenimle kendisine minnettarım.

C
Konum: Gülşah Karagöz İlişki Terapisi

Psikolog Gülşah Karagöz e bir arkadaşımın referansı ile geldim. İlişkilerde hep aynı döngüleri tekrarlayışım ve bırakamayışlarıma dair destek almaya başladım. Kendisinin güven veren, son derece profesyonel ve destekleyici yaklaşımı sayesinde; direnç gösterdiğim birçok konuda sorumluluk alarak senelerce takılı kaldığım yerde istediğim değişimleri sağlayabildim. İyi ki hayatıma dokundunuz, iyi ki varsınız.

Konum: Gülşah Karagöz Bilişsel Davranışçı Terapi

Gülşah hanıma doktortakvimi.com üzerinden ulaştım. Bilişsel davranışsal method üzerinden çalışmalarla devam ediyoruz ve günlük hayatımı sekteye uğratan zihinsel yorgunluğum ve bu sebeple özgüvensiz çekingen davrandığım konular üzerinde çözümcül pratikler ile ilerliyoruz.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah hanıma doktor takvimi uygulamasından ulaştım. Bir ilişkinin bitemeyişi ve benim kendi içimdeki değersizlik duygumla ve motivasyon eksikliğimle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ve kendimde, içimde değişim görmeye başladığımı görmek beni de umutlandırıyor. Gülşah hanımın verdiği ödevlerle kendimi daha iyi hissediyorum. Öylesine anlattığınız bir olayda bile bana dair kişiliğimle ilgili yaptığı yorumlar bana farklı bi yerden bakmayı öğretiyor. Müthiş bir insan, müthiş bir psikolog.

Konum: Gülşah Karagöz Randevu

Depresyon baslangıcındaydım. Toksic bi iliskiyle kendimi yetersiz görmeye baslamıstım.Gülşah hnmla kendime doğru soruları sormayı öğrendim, zaman zaman içinde bulunduğum durum üzse de kendi değerimi artık daha iyi görüyorum.Kısacası yoran ve yıpratan insanlara karşı nasıl bir davranış sergilemem gerektiğini ögrenmiş oldum.Her seans sonrası enerjisi sayesinde hafiflemiş hissediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yaşadığım sorunları oldukça iyi bir şekilde analiz etti ve bunlarla ilgili yapmam gerekenleri adım adım uygulamama yardımcı oldu. Kafamdaki faydasız düşünsel yükleri üzerimden atmama ve harekete geçmek için ihtiyacım olan sağlıklı düşünce yapısına ulaşabilmeme yardımcı oldu. Kendisine başvurduğum için çok mutluyum.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Verdiği ödevler sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Seanslar çok verimli geçiyor.

Konum: Gülşah Karagöz Randevu

Gülşah Hanımın mesleki bilgisi, iletişimi, danışanına yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Yıllardır tanıdığım bir arkadaşıma sorunlarımı dile getiriyormuş hissiyle seanslarıma katılıyorum. Aktarmış olduğum sorunlarımdaki nokta atışı tespitleri ve farklı bakış açılarıyla tedavi sürecime büyük katkılar sağlıyor. Yıllardır yaşadığım anksiyete ve okb sorunumda bilişsel terapi ile çok kısa zamanda büyük bir yol katettiğimizi düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki bu yolculuğa sizinle çıkmışım.