Uzm. Dr. Gülşah Koçak Kurt

Dermatoloji

Çankaya 1 adres

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları uzmanlık.
Mesleki Deneyim
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015-2016
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2016-2020
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 2020-2022
Medicana International Ankara Hastanesi 2022-Halen
Tıbbi İlgi Alanları
Klinik Dermatoloji’de ilgi alanları
•Sivilce (Akne) ve benzer hastalıklar (Rozase-gül hastalığı, Hidradenitis süpürativa-köpek memesi hastalığı)
•Saç ve kıl hastalıkları (Saç dökülmesi, saçkıran, saç egzaması, saç mantarı, kıllanma artışı, kıl kökü iltihaplanması)
•Mantar hastalıkları
•Tırnak hastalıkları (Tırnak mantarı, tırnak batması, tırnakta enfeksiyon-dolama, tırnakta şekil ve renk değişiklikleri)
•Deride açık veya koyu renk bozuklukları (Vitiligo, güneş lekesi, hamilelik lekesi)
•Egzama grubu hastalıklar (Yüz, saçlı deri, el ve ayakta gelişebilen çeşitli egzama hastalıkları)
•Cinsel yolla bulaşan hastalıklar (Genital siğil, molluskum, frengi, uçuk)
•Sedef (Psoriazis) ve benzer hastalıklar (Liken planus, pitriazis roze)
•Paraziter hastalıklar (Uyuz, bitlenme, böcek ısırığı, demodeks, layşmanyazis)
•Viral hastalıklar (Siğil, uçuk, su çiçeği, zona, molluskum, kızamık, el-ayak-ağız hastalığı)
•Büllü hastalıklar (Pemfigus, büllöz pemfigoid)
•Kurdeşen (Ürtiker) grubu hastalıklar
•Kriyoterapi (Siğil, molluskum, nasır, et beni hastalıklarının dondurarak tedavisi)
•Elektrokoterizasyon ( Et beni, siğil hastalıklarının yakarak tedavisi)

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji’de ilgi alanları
•Botoks (Kırışıklık, terleme, diş sıkma, migren için botulinum toksin enjeksiyonu)
•Platelet Rich Plasma (Saç dökülmesi, cilt gençleştirme, iz tedavisinde PRP uygulamaları)
•Mezoterapi (Yüz, boyun, dekolte kırışıklıkları, leke giderme, gıdı eritme uygulamaları)
•Somon DNA ve gençlik aşısı uygulamaları
•Dermaroller ve dermapen uygulamaları
•Peeling (Sivilce, leke, inatçı siğiller için soyucu uygulamalar)
•Dolgu (Hiyalüronik asit içerikli dolgularla elmacık, yanak, çeneye şekil verme uygulamaları)
•Lazer ve ışık tedavileri

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. Gülşah Koçak Kurt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle