Psikiyatri Randevusu
Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Evleri Sitesi No:25A A1 Kent Kule Blok K:17 D:52 Üsküdar, İstanbul
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
en...m
Uzun süredir anksiyete ve depresyonla mücadele ediyorum sonunda Gülşah hanımın kapısını çaldım. Terapisi ve verdiği ilaçların çok faydasını gördüm. Kendinizi çok rahat hissediyorsunuz karşısında. Güleryüzü ve pozitifliği rahatlamanızda büyük etken. 3 ayda çok yol katettik
Sevgili doktorumla 1 senedir beraber terapi sürecimi yürütüyoruz .Beni her zaman zorlandığım konularda aşmamı sağlayan bu yolculukta iyi ki tanışmışım dediğim kişidir kendisi .
Nisan ayından beri Gülşah Hanım'dan destek alıyorum. Uyguladığı EMDR tedavisinin yanında sıcak ve yargılamadan davranışları sayesinde kendimi her seansta daha rahat hissetmemi sağladı. Fobi tedavisi ile başladığım süreçte hem fobimi yendim hem de kendimden yeni bir ben yaratmamı sağlama noktasında elimden tuttu, hala daha da terapilerime devam ediyorum. Doktora gider gibi değil, kendimi çok iyi hissettiğim bir yere gider gibi hissediyorum artık. Umuyorum kendisi ile ilgili bir meselesini çözmek isteyen, kendisini daha yakından tanımak isteyen her danışanın yolu Gülşah Hanım ile kesişir:)
so...h
3 yillik Okb ile mucadelemde, gulsah hanimdan aldigim pozitif enerji ve kendisinin yetkinligi ile uzun zaman once yitirdigim umudum ilk randevuda tekrar geri geldi, danismanliginda bu rahatsizligimi asacagima inaniyorum. Ayrica iletisimi nahif ve etkileyici. Bir sonraki randevumu canla bekliyorum demem yorumumun ozeti olacaktir. Ayrica busra hanimin asistani hanim da cok yardimci oldu, kendimi, yasadiklarimi, dogru ellere teslim ettigimi hissetmek, ilk gorusme icin yeterli bence, tesekkur ediyorum.
od....
Kızımın anksiyete sorunu için acil doktor arayışımız sırasında tesadüfen karşımıza çıkmasına rağmen şimdiden iyi sonuçlar almaya başladık. Hem hekim hem de terapist olarak danışanlarıyla çok ilgili. Gerekmedikçe reçete yazmıyor. Teşhis ve tedavide pozitif ve sıcak yaklaşımı var. Bu süreci beraber çok güzel tamamlayacağımızı düşünüyorum. Daha önce bir çok doktor deneyimimiz oldu. Gülşah hanımı özellikle genç arkadaşlarıma tavsiye ederim.
Hiç anlam veremediğim korkularım ardından artan anksiyetem için Gülşah Hanım’a danıştım. 6 aydır devam ediyorum ve bu süreçte hiç korkmadan uçağa da bindim. Gülşah Hanım çok donanımlı bir doktor. Kendimi hep çok güvende hissettiriyor.
el...a
I am very grateful to my doctor. She helped me through a difficult period of my life, prescribed treatment and continues to support me. During our sessions it was comfortable and easy for me to communicate in English, the doctor is very attentive and caring; I feel safe and know that I can always ask for help. I am happy that I found such a doctor and I can live my life better. Also I really enjoyed our meeting in this office, because it looks nice and it’s really comfortable to be there!
Kişisel sebeplerle başvurduğum terapi sürecim kayıp ve yas sürecime ve hayatımdaki en karmaşık döneme denk geldi. Bu süreçte Gülşah hanım kendimi sıkışmış hissettiğimde, birçok farklı sorunla boğulduğumda gidip kafamı toplayacağım bir alan yarattı. Mesleğindeki yetkinliğinin yanısıra kliniğinin işleyişinden, iletişiminden de çok memnunum.
Gülşah Meral Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Meral Özgür, Psikiyatri. Size Gülşah Meral Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Panik Bozukluğu Tedavisi, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Tedavisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi.
Gülşah Meral Özgür adresi nerede?Gülşah Meral Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Evleri Sitesi No:25A A1 Kent Kule Blok K:17 D:52 Üsküdar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Meral Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Meral Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Meral Özgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Meral Özgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Meral Özgür hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Meral Özgür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Meral Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Meral Özgür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülşah Meral Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Gülşah Meral Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler