Kl. Psk. Gülşah Özcan, İzmir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu.
2020 yılında Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans eğitimini “Okul Öncesi Çocuklarda Sosyal Yetkinlik ve Davranış Sorunları ile Annelerinin Yaşam Doyum Düzeyleri ve Psikolojik Semptomları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” tezini tamamlayarak Klinik Psikolog unvanını aldı.
Lisans eğitimi sürecinde Denizli Devlet Hastanesi’ nde, Denizli Yamaç Anaokulu’ nda, özel danışmanlık merkezlerinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Geriatri Bölümü'nde ve Balçova’ da yer alan özel bir huzurevinde stajyer olarak görev almıştır. Aynı zamanda lisans eğitimi sonrası İngiltere-Oxford’ da dil eğitimini tamamladı.
Yüksek lisans eğitimi sürecinde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nde yer alan diğer psikiyatristlerin seanslarını izleyerek alanında gözlem yapma ve hastane eğitimlerine katılarak deneyim kazandı. Hem lisans eğitimi sürecinde hem de sonrasında aldığı eğitimler ile mesleki gelişimine katkı sağlamıştır. Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (AGTE, Resim Çizme Testleri, Beier Cümle Tamamlama Testi), Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (WISC-R) ve DENVER II olmak üzere çeşitli test eğitimleri aldı.
Aldığı Eğitimler;
• EMDR 2.Düzey Eğitimi – Emre Konuk & Asena Yurtsever
• Herkes için EMDR Terapisi ve İki Elin Sesi Protokolü – Emre Konuk & Udi Oren
• Emdr’ da Ustalaşmak 1: Temel Beceriler- Şirin Atçeken & Tuba Akyüz
• Emdr’ da Ustalaşmak 2: Zor Vakalar ve Dissosiasyon ile Çalışmak- Şirin Atçeken & Tuba Akyüz
• Travma Odaklı Yaşam Öyküsü Alma, Emdr Terapi Planı ve Vaka Formulasyonunun İncelikleri- Pelin Öztaş
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi – Zeynep Zat
• İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi – Ebru Şalcıoğlu
• Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi – Nusret Soylu
• Çocuk ve Ergen Psikoterapisine Giriş Eğitimi – İpek Gökozan & İrem Polat
• Deneyimsel Oyun terapisi 1. Düzey – Nilüfer Devecigil
• İçsel Aile Sistemi terapisi – Zeliha Babayiğit
• Oyun Terapisinde Aile ile Çalışma – Nilüfer Devecigil & Clemence Clay
Şu an EMDR ve BDT süpervizyonlarına devam etmektedir.
2020 yılından bu yana Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde danışanlarına yüz yüze ve online olarak hizmet vermektedir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +17 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah hanımla hayata nereden devam edeceğimi bilemez bir halde tanıştım, güleryüzlü ve ilgili yaklaşımıyla bu süreci yönetmeme çok yardımcı oldu. Ömür boyu bazı kurduğu cümleler kulaklarımda yankılanacak.

I
Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Bireysel Terapi

Hocam ile yaklaşık 9 ay önce başlayan görüşmelerimiz başladı. Öncelikle çok iyi, sıcakkanlı,güleryüzlü ve işinde gerçekten çok iyi bir insan. İlk günden bu yana her seferinde kendi açımdan üzerine katarak devam eden bir sürecim devam etmekte. Hocam ile iyi ki tanışmışız

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi EMDR Terapi

Çocukluğumda yaşadığım bazı travmatik durumlarım vardı.Gülşah hanımla EMDR terapisi sayesinde korkularımı atlattım.Özellikle yüzme korkum vardı.EMDR terapisi sayesinde derinlik korkumu atlattım.Ben anlatırken detaylı bir şekilde not alması ve beni dinlemesi çok önemli.Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Gülşah Hanımla yolum artık takıntılarımla baş edemediğim, beni inanılmaz yoran bir süreçte bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde kesişti. Henüz 4. seansım olacak olmasına rağmen beni yoran başlıca takıntılarımda inanılmaz bir azalma var. Daha yolumuz var ama benim Gülşah Hanıma ve kendime olan inancımdan hiç şüphem yok. Güleryüzünüz hep daim olsun Gülşah hanım böyle çok güzelsiniz.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah Hanım seansımız sürecinde ne anlatırsam bilimsel açıklamalar yapıyor. Yaptığı açıklamalar normal yaşantımda da olumlu anlamda farkındalık yaratıyor. Tam odaklı bir şekilde sağlıklı bir iletişim kuruyor. Her ne kadar online görüşmede olsa göz temasını kesmiyor. Aynı zamanda detaycı bir kişi. Seans sırasında detayları kaçırmaz ve not alır. Her seans mutlaka bir sonraki seans ne konuşacağımızı ayarlar. Kendisi çok sıcak ve kibar birisi. Seans süresi boyunca o kadar rahat oluyorum ki sürenin nasıl geçtiğini anlayamıyorum. İlk defa terapi aldığım için rahat olabileceğimi düşünmüyordum ama Gülşah Hanım sayesinde rahatım.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah hanım ile yollarımız yeni kesişti. Bu şekilde bile kendimi gayet anlaşılmış hissettim. Kendimi son zamanlarda depresif hissediyordum, hiçbir şey yapmaya gücüm olmuyordu. Ama Gülşah Hanım bunu kırmamda bana yardımcı olacak, inanıyorum.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülsah hanıma takıntılarım yüzünden basvurdum. Kendisi ilk seanstan itibaren oldukca ilgili ve bilgilendirici yaklasıyor. Bu sürecin nasıl ilerleyecegine dair acıklamalarıyla emin ellerde oldugumu hissettiriyor bana. Henüz süreci sonlandırmadık ama baslangıca göre takıntılarım oldukca azaldı. Kendisiyle ilerledigim icin oldukca mutluyum.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Psikoloji Randevusu

İlk terapiye gitmek istememle birlikte psikolog araştırmasına giriştim ve karşıma Gülşah hanım çıktı iyi ki de çıktı. Gerçekten başından şu ana geldiğimiz her süreçte birlikteydik. Büyümenin getirdiği yeni sorumluluklarla birlikte başa çıktık. Kendisini gerçekten çok seviyorum.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi EMDR Terapi

Şuanda devam edemiyor olsamda gittiğim donemlerde ruhumun dinlendigini hissettim diyebilirim. Isini seven profesyonel biri olmasının yanı sıra sadece kibarlığı ve guleryuzu bile bir terapi gibi, iyi ki dedirtiyor insana.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Bu zorlu yıpratıcı süreçte birlikte yol almak iyi hissettiriyor.