Gülşah Sabuncu ,1992 İzmir doğumludur. Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Psikoloji alanında başarı bursu ile tamamlamıştır ve Psikolog unvanını almıştır.İngilizce eğitimini İngiltere’de Bell Cambridge’de tamamlamıştır.Akademik hayati boyunca bir çok eğitim, seminer ve araştırmalara katılım sağlamıştır.İtalyan Tekstil firması Calzedonia, Özel Fransız Lape Hastanesi , özel klinik ve anaokullarında görevler almıştır.Online danışan görmeye devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah Hanım'a bir tanıdığımın tavsiyesi üzerinden ulaştım. Aile yaşantımın yoğun baskısı ve bunun sosyal hayatıma olan etkileri üzerine destek arayışındaydım. Gülşah Hanım ile başladığımız seanslar, bu süreci anlamamda ve başa çıkma yöntemlerimi geliştirmede bana büyük destek oldu. Ayrıca seanslar dışında bir sorum olduğunda veya yoğun stres gibi içinden çıkamadığım duygu durumlarında kendisine rahatlıkla ulaşabiliyor olmak gerçekten güven verici. Profesyonel yaklaşımı ve sıcak kişiliğiyle beni desteğini tamamen hissettiren ve hayatımda büyük değişimlere sebep olan birisi. Herkese tavsiye ederim.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yillar once gulsah hanimla 3-5 seans gorusmustum gecen sene tekrar gorusmeye basladim ve hayatima tuttugu isikla kendimin bile bilmedigim bir suru yonumle tanistim iyiki varsiniz

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Gülşah hanımı bir akrabam sayesinde tanıdım.
Şikayetim Küçük yaşta şiddete maruz kaldığım için ve bununla büyüdüm için.
Her zaman gülşah hanıma ulaşabileceğimi bilmek bile yeterli seans dışı bile olsa.
Iyiki varsiniz.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülsah Hanimla, bir arkadasimin tavsiyesi ile tanistim, o dönemlerde cok bunalmis, bütün sorunlarimin üst üste geldigi anda, hizir gibi yetisti ve onun sayesinde hayata bakis acim degisti, seanslari dolu olmasina ragmen beni geri cevirmedi, herzaman ulasabilecegim, ve herzaman yazabilecegimi her seansinda tekrar tekrar söyler. Harika bir insan ve herkese tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülsah hanim benim iyikim.Esim sayesinde kendisiyle tanistim. (Internet) Hem bireysel hem Cift görüsüyoruz.
Belkide hayatimin en zor döneminde kendisiyle tanistim,iki Kizim var ve iyiki onun sayesinde degistim.Cunku benim degisimim ile tüm Aileme postiv geri dönüs sagliyorum.Onun görüs ve yardimlari sayesinde kendimi iyi ve hic olmadigi kadar özel hissediyorum. Öyle iyi geliyor ki bana seanslarimi dört gözle bekliyorum. Bedensel hasta olsam bile sanki sadece Piskolojik degil bedensel’de iyilestiriyor beni.Soru sormak istedigimde veya kendim kötü hissettigimde hatta esimle ilgili degisim oldugunda bile paylasabiliyorum saat kac olursa olsun.Ve kendisi yogunluguna ragmen bana samimi geri dönüsüm sagliyor.Her Seansda Dakik ve Enerji dolu.
Sanki Psikolog degilde can arkdasim gibi
Verilmis sadakamiz varmis ve herzaman diyorum iyiki varsiniz Gülsah hanim..Cevremdeki Sevdiklerimede tavsiye ediyorum,anlatiyorum ve bendeki degisimi gördükleri icin Gülsah hanimi takdir ediyorlar.. Iyikim

K
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşah Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanışdım ve o Günden bu Güne kendimi çok iyi geliştirebildiğimi düşünüyorum Tabiki Gülşah Hanımın yardımıyla. Bana Gülşah Hanımla konuşmak, bir Şeyler Paylaşmak çok iyi geliyor ve Hayatımda çok yardımcı oluyor. Her Şekilde bana vakit ayırabılıyor Seans dışında dahı Gülşah Hanıma yazabilirim bunu her Seans bana söyler ve asla onu rahatsız ettiğimi düşünmememi ister. Gülşah Hanıma çok Güveniyorum ve onu herkeze tavsiye edebilirim. Hayatımda hep olmasına isterim.

Konum: Online Danışmanlık Aile Terapisi

Gulsah hanimcim la internet aracılığıyla tanıştık ve iyiki tanıştık çünkü çok kaygılı ve üzgünüm çok şükür onun sayesinde aile yapımız olarak çok çok değişikler oldu yaptığımız hatalarımızı birbirimize davranış şeklimiz ve çok ilgisi sayesinde düzenimiz yeniden kurduk ve çok mutluyum iyiki varsın Gülşah hanimcim iyiki tanıştık iyiki aile terapistimissin ne desem az kalır çok seviyorum seniii
Özellikle ilgili olması ferahlatan konuşması yumuşacık ses tonu o kadar rahatliyo ki
Hayatımızda hep var ol Gülşah Hanım cimmm

Konum: Online Danışmanlık Psikoterapi

Gülsah hanım ı tesadüf diyeyim de bence tesadüf degil verilmiş bir sadakam varmış da buldum desen en dogrusu odur.
Google dem buldum .
Ve hayatımda okadar güzelikler oluşdu ki sizin sayenizde ne kelimeler ne cümleler le ifade edilebilr ne de tarif.
Kısaca gülsah hanımın uzmanlıgını anlatmak isterim kendi cümle lerimle. Susus bir cölde kuru ve kurak orda cicek acması mümkün degil ya.
Gülsah hanım iste o cölü cicek bahcesine döndürdü ve döndürür.
Mucizeler yaratan bir hanım efendi uzman piskolok .
İyiki varsınız gülsah hanım

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Yolum iyiki karşılaşmış Gülşah hanımla tam çaresiz kaldığım anda kızımla bana çok iyi geldi her zaman ulaşabilmemiz ayrı bir ayrıcalık bizim için çok iyi geldi dahada iyi olacağına inanıyorum Gülşah hanim sayesinde 2 ay gibi bir sürede evimize ışık gibi doğdu diyebilirim

Konum: Online Danışmanlık Aile Terapisi

Nerden baslasam bilemedim ki. Gulsah hanim la ilk gorustugum dk anladim ki cok guzel bir surec basliyor. Darma dagin bir kadin olarak, cocugu kaybetmis biri olarak, hayata kusmus olan bir bayan dusunun. Oyle iyi geldi ki bana Gulsah hanim, degil sadece beni toparlamak, bana ben kim oldugumu ve ne kadar guclu oldugumu ogretti. Bu surec icinde, hayata kusmus birisini geri hayata bagladi, evet hemde kisa bir surede. Oyle iyi geldinki bana.. Bu surec icinde esimle de gorusmeleri oldu tabikide. Yanlis lari dogrulari bize ogretti. Aslinda bizim ne istedigimizi gosterdi bize, cunku biz bunu bile bilmiyorduk onca kabuslardan sonra. Sen harika bir insansin! Belki gorusmelere bir sure ara verdik, ama en kisa zamanda tekrar seyanslara baslayacagimdan eminim.. Bana mucizeyi, gulmeyi, kim oldugumu, ne istedigimi, kisacasi onca aslinda sey varki yazacak herseyi geri ogretten insan. Tesekur ederim sana..