Akupunktur Tedavisi
Nöralterapi
Ozon Tedavisi
Sigara Bırakma
Kliniğimizde uygulanan tedaviler şunlardır:
-Akupunktur (Sağlık Bakanlığı onaylı)
-Kulak akupunkturu (Fransız ve Çin kulak akupunkturu - Sağlık Bakanlığı onaylı)
-Kupa Terapi (Hacamat) (Sağlık Bakanlığı onaylı)
-Ozon Terapi (Sağlık Bakanlığı onaylı)
-Nöralterapi
-Mezoterapi
-Uygulamalı Kinezyoloji
-Klinik Yoga Terapi (Uluslararası Yoga Federasyonu onaylı)
-Nefes Terapi
-Kuru iğneleme tedavisi
-Nöro-immünoloji destekli beslenme ve hastalığa spesifik beslenme terapileri
-Detoks , ağır metal ve toksin detoks terapileri
-Uygulamalı kinezyoloji,
-Refleksoloji,
-Mikrosistem akupunktur (MAPS, Nogier, Yammamato-YNSA),
-Lazer akupunktur (İğnesiz akupunktur)
-Bölgesel incelme (Elektrolipoliz-yağ kırma)
-Otoimmün hastalıklarda bütüncül tedavi
-Hipnoterapi
-Kozmetik akupunktur
-Antiaging
-PRP (Trombositten Zengin Plazma) tedavisi
-Sağlıklı yaşam danışmanlığı
sr...p
Bir arkadaşım aracılıgıyla Gülşah Hocama başvurdum. Çok şiddetli baş agrılarım vardı.Haftada bir mutlaka yaşardım.Gülşah hocam akupunktur tedavisi ve beslenme programıyla agrılarımı geçirdi .agrı kesicilerden dolayıda migde problemlerimde vardı onuda akupunktur sayesinde çözdü kendisine sonsuz tesekkür ediyorum ve benim gibi migren problemi yaşayanlara tavsiye ediyorum .İyiki varsınız hocam.......
tü...
Gülşah hoca doğru beslenerek kilo vermeme yardımcı oldu ekmek yemedende doyulabilecegini gösterdi.
y.....
''Astım tedavim, kilo verme sürecim için gerçekten çok faydalı oldu. Özel rahatsızlıkları olanlarda kesinlikle gönül rahatlığıyla tercih etmeli. İlginiz ve emeğiniz için teşekkürler.
k.....
Uzun zaman boyunca yaşamış olduğum işitme sorunum ile alakalı Doktor Hanım ile irtibata geçtim. İlk muayene sonrası tedaviye başlamaya karar verdim ve ilk seanstan itibaren faydasını görmeye başladım. İlerleyen süreçte de hocamın tavsiyesi ile Ozon Terapisine başladık ve şu anda gayet sağlıklıyım. Başta Doktor Hanıma ve Hemşiresine çok teşekkür ederim.
Yüz felci şikayeti ile gitmiştim. Bir kaç seanstan sonra belirgin bir şekilde iyileşme süreci başladı ve tedavi tamamlandığı zaman tam anlamıyla sağlığıma kavuştum. Sayın hocama çok teşekkür ederim.
gö...n
İnternetten araştırarak buldum.Ön görüşmeye gittim.DRGülşah hanımın önerisi ile akupunktura başladım.Kilo problemim vardı . Haftada 2 kilo verdim.toplamda 12 kilo verdim ve hem insilün direncim düzeldi ve allerjik problemlerinde geçti.şimdi daha saglıklı ve daha enerjik hissediyorum . çevremdeki insanlarında bu degişimimi farketmesi beni çok mutlu etti.Kesinlikle dogru bir karar vermişim çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.Hocama ve Hemşiresine sonsuz tesekkürler...
Gülşah Yurtseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Yurtseven, Akupunktur. Size Gülşah Yurtseven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Tedavisi, Nöralterapi, Randevu, Sigara Bırakma, Mezoterapi, Akupunktur Tedavisi.
Gülşah Yurtseven adresi nerede?Gülşah Yurtseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1456 Sok. 1/17 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Yurtseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Yurtseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Yurtseven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Yurtseven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülşah Yurtseven hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Yurtseven ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Yurtseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Yurtseven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Yurtseven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Yurtseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülşah Yurtseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.