Yirmiikigün Mah. Necmettin Erbakan Bul. Work&Home Plaza Kat:1 No:1, Kahramanmaraş
Alkali Diyet
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Bağışıklık Güçlendirici Diyetler
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Diyetisyen Randevusu
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Light&Balanced Diyet Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Light&Balanced Diyet Merkezi
Beslenme Danışmanlığı ve Kişiye özel kalorisi hesaplanmış paket diyet yemek servisi hizmeti sunmaktadır.
r.....
Fazla kilolarımdan dolayı rahatsızlık hissediyordum bu yüzden diyestisyene gitmeye karar verdim ve 1 aylık süreçte aç kalmadan fazla kilolardan diyetisyenımın hazırladığı proğramlar sayesinde kurtuldum
c.....
Diyetisyene ne gerek var yemezsen zaten zayıflarsın mantığında bir insan olarak zorla gittiğim kliniğinde; karşılama ,kişinin psikolojisine göre yaklaşım ,sabr ve anlayış , kişiye özel olarak hazırlanan üç öğün ve lezzetli ! diyet yemekleri ile 2.5 ayda hiç zorlanmadan ve tüm önyargılarımdan da kurtularak 10 kilo verdim ...Meselenin yememek değil nerde ? ne zaman ?ne kadar ?ne yemek ?... olduğunuda öğrendim bu vesile ile ...Gülşah hanıma meslek hayatında başarılar diliyor...Emekleri için teşekkür ediyorum ...
a....ü
İnsülin direncim olmasına rağmen Gülşah hanım sayesinde bir ayda 9 kilo verdim ve hiç zorlanmadım tarifleri ve planlaması muhteşem. Hoş sohbeti ile motivasyonunuzu arttırıyor. Ayrıca kişiye özel sevdiğiniz şeyler üzerinden hazırlanmış listede olunca diyet yapmamak imkansız oluyor.
d.....
Benim için herşeyden öncelikli olan kendimi yanında rahat hissetmemdi ve öyle de oldu. Süreç boyunca tüm pozitif destegi ve enerjisiyle sizinle beraber olan bir diyetisyendir. Sağlıklı ve güzel bir şekilde zayıflama olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
üm...
Benim uzun yıllardır çabaladığım ,kilo verme öykümde bilgisi,sabrı ve kişiliği ile resmen imzasını attı.Çook teşekkür ediyorbaşarılarının devamını diliyorum
h....p
Alanında kendisini çok iyi geliştirmiş bir diyetisyen. Gittiğiniz zaman güler yüzü ve pozitif enerjisiyle kişinin fiziksel özelliklerinin yanında hangi psikoloji de olduğunu da önemseyerek bu yönde listeler oluşturan zaman zaman yaptığı detoxları ve kendine özgü tarifleriyle kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlayan bir diyetisyendir.
7 aydır hocamla çalışıyorum kendisinden çok memnunum sağlıklı beslenerek 30 kiloya yakın verdim kişiye özel diyet programları ve motivasyon kayakları kendine has teknikleri var ben bile şaşırıyorum bu kadar kiloyu nasıl verdim kendisine çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim
Kısa bir zamanda gözüme imkansız gibi görünen kiloları kolaylıkla bana verdirdi
Tanıdığım en iyi diyetisyen
ş....e
1buçuk yıldır aralıksız devam ettiğim özgüvenimi kaybettiğimde bile destek olan hem bir Diyetisyen hem bir yaşam koçu olan Gülşah hocamı şiddetle tavsiye ediyorum. Kendisi işini severek yapan ve bunu size yansıtan birisi. Bana verdirdiğin kilolar için ve aldırdığın eski özgüvenim için teşekkürler hocam :)
b....e
Güleryüzlü ilgili çok iyi bir doktordur.Sen pes etsen kendisi etmiyor sağolsun randevu dışında da yakından takip eden işni iyi yapan danışanlarını özel hissettiren bir doktor.Teşekkür ederim Gülşah hocam sayende gitti 28 kilo kaldı 10...
Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü, Diyetisyen. Size Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü adresi nerede?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yirmiikigün Mah. Necmettin Erbakan Bul. Work&Home Plaza Kat:1 No:1 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü hangi dilleri konuşuyor?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü hangi sigortaları kabul ediyor?Gülşah Yüzbaşıoğlu Kütükçü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom