Merhaba, ben Psikolog Gülşan Akay. 2021 Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Lisans sürecim boyunca hastane, kreş ve kliniklerde stajımı tamamladım. Psikoloji ilgili çeşitli makaleler yazarak alamıma katkı sağladım. 18-54 Yaş Arası Bireylerde Covid-19 Pandemi Sürecinde Yaşanılan Psikolojik Dayanıklılık ve Belirsizliğe Karşı Tahammülsüzlük tezi ile lisans sürecimi tamamladım. Şuan aktif olarak Burdur Gençlik ve Spor Bakanlığında depremzedeler ile çalışmaktayım.
Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneğinden Kabul ve Kararlılık Terapsi Eğitimini (ACT) tamamladım ve uygulamaktayım. Yetişken, ergen ve çocuklarda bireysel psikoterapi, online terapi hizmeti vermekteyim.
Yetişkin ve çocuk testleri uygulayıcısıyım. (MMPI, WİSC-R)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Terapi +51 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Gülşan hanımla tanıştığımızda anksiyete problemlerim vardı. Kendisi süreci o kadar iyi yönetti ki çoğu sorunlarım azaldı diyebilirim. Çok memnunum. Güler yüzü, işine olan sevgisi ve iyi deneyimleriyle alanında çok iyi bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Çok zorlandığım bir zamanda tanıştım Gülşan hanımla bana gerçekten o kadar iyi destek oldu ki sayesinde bu süreci kolaylıkla atlattım iyi ki karşılaşmışız.

Kaygı problemlerimle alakalı kendisine başvurmuştum şu anda hali hazırda sürecim devam ediyor. Süreçten ve kendisinden açıkcası çok memnunum. Yaklaşık 2 aydır görüşme sağlıyorum. Kaygı problemim bayağı ortadan kalktı farklı konulara yöneldik. Gayet güzel değişimler oluyor şimdilik memnunum. Gülşan Hanım bence işinde iyi, ilgili bir uzman.

Ş

Psikoloğumdan çok çok aşırı şekilde memnunum. Kendisi çok sempatik, içten ve doğal birisi. Yanındayken hiç yabancılık hissetmedim. Gülşan Hanım'la ön görüşmeyle beraber 8 kere görüşme sağladık ve seanslarıma devam ediyorum. Seanslardan sonra daha dingin ve daha sakinleştim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.

Gülşan Hanım'dan çok memnun kaldım hatta birçok arkadaşımı da yönlendirdim. Kendisi inanılmaz ilgili biri ve dürüstlüğü çok etkileciydi. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Onun bakış açısıyla kendi hareketlerimi incelediğimde daha farkında olup ona göre davranıyorum.

Gülşan Hanım iletişim olarak çok iyiydi ve zamanında bağlanabildik. Sosyal kaygı ile ilgili problemden dolayı görüşme sağladık ve çok yardımcı oldu. 8 seans online olarak görüşme sağladık. Yeni ortamlara girmekte zorlanıyordum büyük yol kat ettik. Kendi potansiyelimi ortaya koymakta zorlanıyordum büyük yol kat ettik. Sosyal ilişkilerimde kesinlikle çok daha iyiyim. Gülşan Hanım'ın kesinlikle işinin uzmanı olduğunu düşünüyorum. Kendisi aldığı eğitimler doğrultusunda problemim konusunda çok yardımcı oldu.

Ş

Kilo problemim vardı, canım sıkılıyordu Gülşan Hanım'la görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Hem diyetisyenim hem de kendisiyle sürecimde güzel ilerliyorum. Kendisiyle olan görüşmelerimizden sonra diyet listeme uymaya başladım. Canım bir şey istediğinde yiyordum yememeye karar verdim, düzenli yürüyüşlere çıkıyorum. Gülşan Hanım başarılı, sempatik, iyi birisi.

Gülşan Akay'ın danışanıyım. Kendisinin çok iyi bir danışman olduğunu düşünüyorum. Bana çok iyi geldi. Kendisinden 1 ay içerisinde 4 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Kendimi daha güvende, daha dinç, daha iyi hissediyorum. Hayata karşı bakış açımın daha pozitif olduğunu hissettim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

Gülşan Hanım'dan ben çok memnunum. Çok faydasını gördüm. Danışanı olduğum ilk günden beridir yaklaşımı, yönlendirmeleriyle çok daha iyi bir seviyeye geldim. Güzel bir şekilde devam ediyoruz. 3. ayımdayım ve sayesinde başlangıcına göre çok daha iyi bir yerdeyim. Önerdiğim bir psikolog kendisi. Çok daha fazla takıntıyı hayatımın bir parçası haline getirmiştim. tamamen bakış açımı değiştirmeye çok yardımcı oldu. Problemin aslında o kadar fazla olmadığını görüp iyimser bakabiliyorum. Bu konuda daha iyi hissediyor ve sayesinde büyütmüyorum.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülşan hanımın öncelikle içtenliği ve empati yeteneğinin çok güçlü olması terapi sürecimin oldukça verimli ve güzel geçmesinin yanı sıra kendimi kolaylıkla ifade etmemi sağlayan etkenlerden birisi oldu. Terapi esnasında kendimi şefkatle ve güvenle oluşturulmuş bir evrenin içersinde hissettim ve bu hissi normal yaşantıma çekebilmeyi başarabildim. Değerli hocama beni bu güzel noktaya getirdiği için çok teşekkür ederim ve herkesin Gülşan hanım gibi işini en iyi şekilde yapan terapistle yollarının karşılaşmasını isterim. Her şey için tekrardan teşekkürler.