Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Bursa
Doktor Muayehanesi
z.....
Bilecik Devlet Hastanesi’nde çalışıyorken gitmiştim Gülsema hanıma. Çok ilgili, çok güler yüzlü bir doktor. Üveit tedavisi uyguladı. Teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.
ca...t
Op.Dr.Gülsema FERAH hanima göz muaynesi olmak icin gittim tek kelimeyle mükemmel ilgilendi kendisine cok tesekkur ederim ve tum personel cok guzel ve guler yuzle ilgileniyorlar tum calisanlarada cok tesekkur ederim
ed...6
Sol gözümün ağrısı üzerine gittim ve detaylı bir şekilde inceledi. İlgisi ve güler yüzlü davrandığı için teşekkür ederim.
ay...r
Kendisi Bursa Osmangazi Özel Aritmi hastanesinde çalışıyor. Çok memnun kaldım çok tatlı dilli bir bayan hastalarla ilgilenişi harika Teşekkürler.
ze...n
evet yıllardır gözlük kullanıyorum .ilk defa başka bir doktora daha gitmeden doktor hanımın muayenesinden sonra vermiş olduğu reçeteye göre gözlüğümü aldım ve çok memnunum kendisine çok teşekkür ediyorum kendisine hayatı boyunca başarılar diliyorummmm
Gülsema Ferah isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsema Ferah, Göz Hastalıkları. Size Gülsema Ferah tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Gülsema Ferah adresi nerede?Gülsema Ferah şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsema Ferah isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülsema Ferah online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülsema Ferah isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsema Ferah bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülsema Ferah ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülsema Ferah hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gülsema Ferah hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları