Uzm. Dr.
Çocuk beslenme bozuklukları
Çocuk Gelişim Testi
Çocukta gelişimi izleme
ha...a
Biz 3 yaşındaki kızımızın kekemeliğiyle ilgili gittik. Bize kekemeliğin psikolojik faktör olduğunu söyledi. Bize ebeveyn olarak davranışlarımızı düzeltmemiz gerektiğini söyledi. Otorite konusunda problem olduğunu ve kızımıza sınır koymamız gerektiğini söyledi. Sonrasında yaptığımız araştırmalar sonucunda konuşma ve dil terapistine gitmeye karar verdik. Uzman baştan bize yönlendirmesi gerektiğini söyledi bize. Şu an konuşma ve dil terapistine devam ediyoruz. Gülşen Hanımla alanı olmadığından dolayı tedaviyi sonlandırdık. Tedavi esnasında tarzı daha yumuşak olmalı. Alanıyla ilgili olmayan konularda yönlendirmeyi baştan yapılmalı bence
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
de...t
Doktor Gülşen Hanıma 3 gün önce oğlumu götürdüm.Kendisi çok cana yakın birisi.Bize ve çocuğuma karşı olan tavırları çok hoşuma gitti.En önemliside işinin ehli olması idi.Kendisine çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
ha...n
gülşen hanımla tanışmamız 3 ay önce oldu kızımın dikkat eksikliği ile ilgili problemi vardı internetten doktor hanımı bulduk. muayenehanesine gittiğimizde bize ve kızımıza yaklaşımı sorduğu sorular ve bize verdiği yanıtlar bizi çok rahatlattı. şu an takipli hastasıyız ve kızımızdaki 3 aylık gelişim çok iyi dr hanıma teşekkür ediyorum
Gülşen Dizdarer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşen Dizdarer, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gülşen Dizdarer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Riskli Bebek Takibi, Çocuk Gelişim Testi, Sağlam Çocuk Muayene, Hasta çocuk muayenesi, Yeni Doğan, Epilepsi Tedavisi, Çocuk beslenme, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk beslenme bozuklukları, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı.
Gülşen Dizdarer adresi nerede?Gülşen Dizdarer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1394 Sokak. No 11 Daire 9 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşen Dizdarer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşen Dizdarer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülşen Dizdarer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşen Dizdarer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşen Dizdarer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşen Dizdarer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gülşen Dizdarer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülşen Dizdarer hangi sigortaları kabul ediyor?Gülşen Dizdarer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları