Dyt. Gülşen Öztürk Karağaç

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Başakşehir İstanbul , İstanbul 34000

• Ş

3 haftada 6 kg ile istediğim şekilde kilo vermeye devam ediyorum, asla aç kalmıyorum çok memnunum Gülşen hanımdan çok memnunum

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Online Diyet  •

Gülşen hocayla diyete başlayalı 10 gün oldu. Öncesinde benden ayrıntılı bir değerlendirme aldı. Kan tahlillerimi analiz edip eksikleri belirledi. Vücut ölçülerimi aldı, ayrıntılı analizimi yaptı. Beslenme programını birlikte oluşturduk. Sevmediğim ve tüketmek istemediğim şeylere dikkat ederek bir program çizdik. Ve Gülşen hocanın en sevdiğim ve taktir ettiğim yanı bilgisi ve birikiminin yanında çok iyi takip ediyor olması. Benden ilk hafta boyunca tüm öğünlerimin fotoğrafını atmamı istedi ve hepsine neredeyse anında geri dönüş yaptı. Bu sayede kaçamakları yönetmek çok daha kolay oldu. Birlikte online olarak porsiyon kontrolü bile yaptık. Bana ne kadar yemem gerektiğini fotoğraf üzerinden çizerek bile anlattı ve sonunda 1 haftada 2.5 kilo vererek başladım. Ayrıca çok kibar biri, bence hastalarına yaklaşımı da çok iyi. Kendisinin takibi, ilgisi, bilgisi ve emeklerine sağlık.

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Online Diyet  •

Tiroit atom tedavisi için doktorum diyet yapmam gerektiğini söyledi.Tavsiye üzerine Gülşen hanımın kapısını çaldım.Bana hazırladığı listeyle hiç zorluk çekmeden 18 günlük iyotsuz beslenme proğramını tamamladım.Hem sağlıklı beslendim hemde sağlıklı olmam gereken kilomu korudu.Yolunuz açık aydınlık olsun.İyi ki tanımışım.Yoksa bu kadar kısıtlı yiyecekle çok zor bir tedavi geçirecektim.Bende gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Hastalıklarda Beslenme  •

• N

6 haftada 8,5 kg 13 cm incelme ile devam ediyorum Gülşen hanım sayesinde, çok memnunum. Her konuda danışıp her an bilgi alabiliyorsunuz. Gayet başarılı

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Online Diyet  •

40 yaşımdayım doğum sonrası kilolarım vardı tiroit hastalığımın da etkisiyle kilo vermekte zorlanıyordum Gülşen hanım sayesinde 1ayda 5 kilo verdim. Hastalığıma ve emzirmeme uygun bir şekilde öğünlerimi hazırladık ve zorluk çekmeden kilo verdim çok ilgiliydi bu durum beni dahada motive etti

• Z

İnsülin direnci ve Pkosum olmasına rağmen bir haftada 2,30 kilo verdim.Kafama takılan sorularım'la ve öğünlerim'le de birebir ilgileniyor. Kendimi daha sağlıklı ve hafif hisetmeye başladım Gülşen hanım sayesinde hiç bi sorun yaşamadan gayet mutlu bi şekilde devam ediyoruz bu yola

• B

Gülşen hanımın detoks kampına katıldım bu süreçte hem direnç kilomu kırdım hem de sağlıklı beslenme için ihmal ettiğim önemli kısımları öğünlerime dahil ettik.Gülşen hanımın pozitif, açıklayıcı ve destekleyici yaklaşımlarıyla çok verimli geçen bir süreçti

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Kişiye Özel Beslenme Programları  •

• B

İnsülin direncimi dengeye alabilmek için gittim sürekli açlık hissim vardı öncelikle 10 günlük bir detoks süreciyle başladık. Sonra genel anlamda tüm beslenme düzenimi beni zorlamayacak şekilde planladık. Ben çok güzel sonuç aldım. Hala devam ediyorum.

• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Kişiye Özel Diyetler  •

• M

Tiroit hastası olmama rağmen 10 günde 3.5 kilo verdim diyetisyen çok hızlı cevap veriyor dışarda yemek yemek istersem nasıl bir yemeyi tercih edebileceğimi anlatıyor ve yardımcı oluyor diyet sürecinde de hiç sıkıntı yaşanmadı çok şükür

• F

Birebir takipli, yüksek motivasyonlu, sorularınıza anında yanıt veren, sıkıcı olmayan sağlıklı listeler hazırlayan çok iyi bir diyetisyen. Gönül rahatlığıyla başlayın. Kilo verme süreci zordur sindirim problemiyle kilo vermeye çalışmak daha zordur. Şu anlık 1 haftada -2kg kayıp ama ilerleyen süreçte harika sonuç alacağımıza eminim.