2000 yılında Hacettepe üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum.
2003 yılından itibaren, mesleki eğitim programlarına dahil olarak, 2 yıl süren ortopedik manuel terapi eğitiminin ardından, halen eğitmenlik de yaptığım, İFAO ( institut für angewandte osteopathie) Akademiye bağlı Osteopati bölümünü bitirdim. Aynı zamanda IAOMT ( internationale akademie für osteopathische und manuelle therapie) akademiye bağlı KPM eğitimini alarak bu alanda Türkiye'de bir ilk oldum. Ardından Psikoneuroimmünoloji (PNİ) gibi bir eğitimi Türkiye'de ilk alan terapistler arasında yer aldım. tüm bu uzun soluklu ve oldukça donanımlı eğitimlerden vakit bulabildiğim nadir zamanlarda ise reflexoloji, energetik tıp, craniosacral terapi, omuz rehabilitasyon sempozyumu, osteopati kongresi, optimum denge modeli, temporomandibular eklem tedavileri gibi eğitimlere katıldım. Son olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesinde, manipulatif tedavi derslerini anlatırken, aynı alanda uzmanlığımı tamamladım. Hedefim her bireyin kendine özgü bir tedavi yöntemi olduğu doğrultusunda, mümkün mertebede faydalı olabilmek. Kendi adıma değil , mesleğim adına başarılı olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum.

Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi +32 daha fazla

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fizyoterapide hem iş ahlakı, hem el yeteneği hem de bilgisiyle sayılı kişilerden olduğunu düşünüyorum
Trafik kazası sonrası kalan bazı travmaları için gittim ilk seansta dahi olumlu sonuçlar gözlemledim başarılarının daim olmasını diliyorum

Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

28 yaşındayım 10 yıldır bel ağrım var. Son iki yıldır ağrılarım ciddi bir şekilde arttı, yürüyemez oturamaz oldum.Ağrı kesici enjeksiyonlar, ilaçlar geleneksel tıp çoğunu denedim.Ama fayda göremedim. En son MR çekildiğinde fıtığın patladığını, siyatik sinire baskı yaptığını ve cerrahi operasyon gerektiğini söylediler. Mecbur kaldım ameliyat oldum. Ağrılarım bir nebze azalsa da cerrahiden 3 ay geçmesine rağmen ağrılarım devam ediyordu hayat kalitem yerine gelmedi. Malesef düzelmedim.En son bir arkadaşımın tavsiyesiyle Gülşen Hocamla tanıştım.Yaklaşık bir aydır Gülşen hocama seanslara geliyorum.Çok memnunun. Memnunum çünkü hocamın yaklaşımı diğer fizyoterapistlerden çok farklı ki Gülşen hocam kendisi zaten bir osteopat. Örnek verecek olursam ağrınız belinizde veya dizinizde ise hocamız direkt bele veya dize odaklanmıyor ağrının kaynağını bulmaya çalışıyor.Şimdilik seanslarim iyi gidiyor, önce Allah sonra Gülşen hocamın sayesinde tekrardan sağlığıma kavuşacağıma inanıyorum.O inancı seans sırasında siz farkediyorsunuz zaten. Allah kendisinden razı olsun. Gülşen hocam güler yüzlü,işini layıkıyla yapan, işine , hastasına değer veren çok iyi karakterli bir insan, keşke ameliyattan önce kendisiyle tanışsaydım ama vardır bir hayır diye düşünüyorum. Böyle bir hocayla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum şükürler olsun. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Tekrarlayan düşük, bel fıtığı, kronik kabızlık şikayetleriyle gittim.
Doktor doktor gezip yıllarca asıl derdinin ne olduğunu bulamayanlar, yada yıllarını boşa harcamak istemeyenler mutlaka gitmeli.
Araştırmadan Herhangi bir osteopata gitmek yerine ehlini arayanlara mutlaka tavsiye ederim.
Kibarlıgı, tevazusu, ilgisi ve güzel iletişimi de yanında bonus özellikleri

Gülsen Hanım uyguladığı her tedavide bilinçli, eğitimli ve donanımlı olarak hizmet veren bir uzman. Kendisinin insan olarak karakterini çok beğeniyorum. Tavsiye ettiğim danışanlar da oldu. Kalça kemiğimde, pelviste fıtıklarım vardı. Yaklaşık olarak 2-3 aydır seans alıyorum ve devam ediyorum. Aldığım sonuçlar çok güzel. Osteopati tedavisi uyguluyor. Gülsen Hanım'dan çok memnunum. Kendisi herkese tavsiye ediyorum.

K
Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Gülsen Hanım ile 2buçuk yıl önce sağlıklı oğlumun bademcik ameliyatı sonrası hipoksik kalmasına bağlı CP olması ile tanıştık.Craniosacral osteopati terapisi alıyoruz. Son derece profesyonel fizyoterapist.Oğlumun engelli kaldığı ilk zamanlarda ne yapacağımızı bilmezken ayağa kalkmamıza harekete geçmemize vesile olmuştur. Süreç boyunca doğru yönlendirmeleri ile çok güzel ilerleme sağladık. Ayrıca muhteşem bir iletişim becerisi var.Bir soru sorduğunuzda cevabı kendisinde yoksa mutlaka sizin sorunuzu cevaplayacak doğru kişiye ulaşmakta. PNI eğitimi almış olması terapilerinizin bütüncül ilerlemesine olanak sağlıyor.Böylelikle terapinizden daha çok verim sağlıyorsunuz.İyiki bu süreçte tanığımız birisi kesinlike tavsiye ederim herşey için kendisine de teşekkür ederim.

Son derece güvenilir bir danışman, kesinlikle tavsiye ederim kendisini.Bel ve kol ağrılarımla alakalı geldim.Gülsen Hanım manuel terapi uyguladı . Hiç kalkmam derken 3 seansta rahatladım. Şimdi ara ara giderim Gülsen Hanım'a. Önce doktorluğundan sonra insan ilişkilerinden memnunum.Uyguladığı tedavilerle alakalı da bilgilendiriyor.

Y

Ben bir arkadaşımın vesilesi ile Gülsen Hanım'a geldim.Çok şükür çok rahatladım ve benim seanslarım bittikten sonra birden fazla danışanı kendisine yönlendirdim.Benim bel fıtığım vardı.Uygulamış olduğu masaj ve egzersizlerle 4 seansta olumlu sonuçlar aldım.Boyun ağrılarım için de tekrar kendisine geleceğim.Gülsen Hanım tedaviyle alakalı bilgilendiriyor.Hastaya yakınlığı,ilgilenmesi,herşeyiyle mükemmel bir danışman.

Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Manuel Terapi

Birkaç seanstır hemoroid şikayeti içim geliyorum . Aşırı büyük bir ilerleme beklemiyorduk zaten ancak hem ağrı hem dışkılayabilme bakımından hayat kalitem bayağı arttı. Pelvik tabandaki göllenmeyi azaltıp dolaşımı düzeltiyor. Özellikle bağırsağın gerginliğini azaltmak için yaptığı müdahale çok rahatlatıcı.

Konum: Fzt. Gülsen Taşdemir Güler Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Bel ağrısıyla ve bel fıtığı tanısıyla gittim. Ancak bel ağrısının sonuç olduğunu ve bunu tetikleyen şeyin ne olduğunu bilmemiz gerektiğini söyleyen harika insan Gülsen hanım. Sorunu kısa zamanda tespit ettik ve şuan çok çok iyiyim. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.

Ç

Kendisinden, bilgisinden ve tecrübelerinden memnun kaldım.Boyundan başlayıp belime kadar ağrı vuruyordu.Bacağımda kasılma oluyordu.Bir çok deneyimim oldu, farklı ilaç tedavileri önerdiler. Sonrasında tavsiye üzerine Gülsen Hanım'ı buldum. Hiçbir ilaç kullanmadan, fizik tedaviye yönelik masajla ve terapilerle 5 seans kadar gittim. Fizyoterapi ile eski sağlığıma kavuştum ve memnun kaldım. Ben de bu konuda sorun yaşayanlara hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum.