Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Manipülasyon
Manuel Terapi
Ortopedik Rehabilitasyon
o.....
Gülser hanıma 4,5 aydır süren kabızlık, alt karın bölgeme basınca oluşan ağrı sebebiyle gittim. Karın kaslarıma manuel terapi uyguladı ve bazı nefes egzersizleri önerdi. Manuel terapi sonrası etkisini hemen gördüm ağrım azaldı ve kabızlığım düzeldi. Hatta tamamen geçti diyebilirim. Tedavim devam ediyor onun şifalı elleri benim kurtarıcım oldu. Çok teşekkür ediyorum.
d.....
Bacak kaslarımı sıkılaştırma ve karın manuelterapisi İçin gittim daha önce de boyun ağrısı için tedavi olmuştum tecrübeli ilgili fizyoterapist ağrılarım çok azaldı
Bel ve boyun fıtığı nedeni ile ve arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım Gülser Hanım'ı. Daha ilk seanslardayız; manuel terapi vb. uygulamalar alıyorum. Profesyonel bir yaklaşımı var. Çok ilgili bir hekim. Oldukça olumlu bir süreç olarak devam ediyor.
İkiz gebelik surecimde ortaya çıkan diastasis recti yani karın kası ayrılması tanısıyla gittiğim doktor iyi bir fizyoterapist eşliğinde pilates önermişti bu şekilde kesişti yollarımız iyiki de kesişti ilgisi titizliği kısa sürede kendimi toplamami sağladı şimdi daha iyi güçlü kaslar için çalışmaya devam ediyoruz iyiki ediyoruz işinde gercekten iyi bir uzman tereddütsuz herkese tavsiye ediyorum
Merhabalar. Bende skolyoz var ve uzun süredir ağrı çekiyordum ta ki gülser hanımla tanışana kadar. Gülser hanım işinde oldukça iyi biri fizyoterapist ve güler yüzü sayesinde işler daha da güzelleşiyor. Artık sabah uyandığımda ki ağrılarım neredeyse hiç kalmadı daha yolun başındayım belki ama bana çok şey kattı. İyiki varsın Gülser Hanım
Hamilelik ve emzirme sonrası sırtımda ağrı olmaya başladı. Müthiş sırt ağrısı sebebiyle, annemin ve babamın ısrarı nedeniyle gittim Gülser Hanım'a. Bir süre terapi aldım ve şu an sıfır ağrım var. Ağrılarımın tedavisinin yanı sıra incelme de yaşadım. Çok memnunum. Gülser Hanım çok sıcakkanlı biri. Tam bir Aydınlı ve bizden biri. Kendisi ile devam etmeyi planlıyorum. %100 tavsiye ediyorum.
Performer Pilates yapmak için başvurdum ve çok memnun kaldım. Bel ağrım vardı,bu nedenle ihtiyaç duydum ve almış olduğum seanslardan sonra ağrılarım hafifledi. Çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim. İhtiyaç duydukça gidiyorum. Her soruma içtenlikle cevap vermesi en beğendiğim özelliği. Referansla gitmiştim ve şimdi ben de tavsiye ediyorum.
e....t
Daha yolun balındayım.Fakat İletişimi Gülser hanımın harika yönlendirmeleri süper dersleri iple çekiyorum.Boyun fıtığım ve ayağımda kireçlenme ağrılarım bitti kendimi daha dinç hissediyorum.Spor yaşama enerji katıyor.Gülser hanımlada fulll enerjili oluyorum teşekkürler
or....
Merhabalar ben fibromiyalji hastasıyım.Çok yoğun bir şekilde ağrılarım ve fiziksel aktivitelerde aksaklıklarım vardı.İnternette tedavi yöntemlerini araştırırken Gülser hanımın hasta yorumları beni etkiledi ve hemen aradım.Gülser hanım telefonda gerekli bilgileri verdi.Sadece bir haftalığına Aydın’daydım sağolsun beni araya sıkıştırıp dört seanslık randevu verdi. Manuel terapi ve kuru iğneleme uyguladı. İlk seanstan sonra uygulanan bölgede yüzde elli ağrılarda azalma oldu.Aylardan beri ilk defa sayesinde rahat uyudum.Eylül ayında tekrar Aydın’da olacağım İnşallah tedaviye devam edeceğiz. Şimdiden iple çekiyorum. Herkese tavsiye ederim işinin ehli güler yüzlü ve hastalarıyla gerçekten ilgilenen bir insan.
tu...n
Pilatesin alanında yetkin bir fizyoterapistle yapılması gerektiğini düşünüyordum.Gulser hanım tam anlamıyla bu tanımlamayı karşılıyor.Seans boyunca tüm vücudu sırasıyla çalıştırıyor.Kendisi de gayet tatlı ve olgun bir insan.
Gülser Yolcubal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülser Yolcubal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gülser Yolcubal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Fizik Tedavi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Online Danışmanlık.
Gülser Yolcubal adresi nerede?Gülser Yolcubal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:75/17 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülser Yolcubal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülser Yolcubal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülser Yolcubal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülser Yolcubal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülser Yolcubal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülser Yolcubal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülser Yolcubal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülser Yolcubal hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Gülser Yolcubal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.