Zuhuratbaba Mahallesi Yavuzevler Mektep Sokak No:2/4, Bakırköy

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ergoterapi Randevusu

Randevu +12 daha fazla

Dans ve Hareket Terapisi

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Otizme Erken Müdahale

Ergoterapi Randevusu

Logopedi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi

2019'da Biruni Üniversitesi Ergoterapi bölümünden mezun oldum. Daha sonra Almanya'da staj yaparak farklı bakış açıları ve tecrübeler kazandım. Geldikten hemen sonra özel bir danışmanlık merkezinde çalışmaya başladım. Bu sürede farklı tanılardan çocukları görme fırsatım oldu ve 2 yıl tecrübe edinerek oradan ayrıldım. Şuan özel bir klinikte tanılı-tanısız farketmez tüm çocuklarla çalışıyorum.

Makaleler

Konum: başka bir yer Diğer

5 yaşındaki çocuğumuz Gülseren hanımla 2,5 ay kadar seans yaptılar. Bu kadar kısa sürede bile çocuğumuzun duyusal ihtiyaçlarından kaynaklanan kaygılarında azalma oldu. Korkmadan parkta oynar oldu. Özgüveni arttı. Detaylı bilgilendirme ve doğru yönlendirmeyle bizi de sürece dahil etti. Bu kadar kısa sürede bile biz ebeveynler olarak çok mutlu olduk.

Erg. Gülseren Yılmaz

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah daha da hareketli, keşfetmekten korkmayan bir çocuk olur. Mutluluğunuz hiç eksilmesin :)

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Oğlumun konuşma bozukluğu sebebiyle dil terapistine gittiğimizde bize durumun duyu bütünleme ile olabileceğini uzman görüşü almamızı tavsiye etmişti. Gülseren hanımın detaylı incelemesi sonucu terapilere başladık. Oğlumun iletişimi çok yetersiz olmasına rağmen kısa sürede birbirlerini sevip uyum sağladılar. Hem vücut farkındalığında hem iletişiminde hem duyusal hassasiyetlerinde hızla gelişme gösterdi oğlum. Detaylı bilgilendirmeleri ve aileyide sürece dahil etme çabaları çok faydalı oldu. Şehir değişikliği sebebiyle şuan farklı bir eğitmenle devam ediyoruz. Emekleri için sonsuz teşekkürler.

Erg. Gülseren Yılmaz

Yorumunuz için teşekkür ederim. Enerjiler uyunca iletişim bir şekilde hallediliyor. İnşallah çok daha iyi olur miniğim :)

Konum: Logopedi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Ergoterapi Randevusu

5 yaşındaki Oğlumla Gülseren hanım tanisali daha 2 ay bile olmadan.Çok fazla olumlu etkisini gördük.Gerek okula uyum sağlama da gerekse sosyallik anlamında eskiye nazaran çok fark var. sürekli yalnız takılan bı çocuk değil artık. Gülseren hanim samimiyetini öyle güzel hissettiriyor ki, herkese tepkili çocuğum bile çok çabuk kabullendi ve terapi günlerini iple cekiyor. Ki asla gitmez diyordum. İyiki yollarımız kesişmiş. Daha yolun başındayız ama ilerleyen günlerdeki güzel gelişimleri görmek için sabırsızlanıyorum

Erg. Gülseren Yılmaz

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah çok daha güzel şeyler olacak, çalışmaya devam :)

Gülseren Hanım'dan 1 yıla yakın eğitim aldık, gayet memnun kaldık.Keşke burada olsa da tekrar gitsek.Oğlumuzun vücut farkındalığı ile alakalı çalışıyorduk.Sinir krizleri geçiriyordu uykudan uyunurken.Gece uykularından uyanıp öfke nöbetleri geçiriyordu.Gündüz de aynı şekildeydi.Onlar hemen hemen bitti. Duyu hassasiyeti vardı, onlar baya azaldı.Telefon sesini duyduğunda çılgına dönüyordu.Şu an öyle bir sıkıntısı kalmadı.Bizimle iletişimi çok iyiydi.Çocuğa korkutarak değil mutlu olduğu ortamda öğretebiliyor.Onu çok güzel uygulayabiliyordu.Oğlumuz öfkelendiğinde sakinleştikçe eğitime devam ediyordu.Bu konuda şu an kendisini çok arıyoruz.

Erg. Gülseren Yılmaz

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aile, terapi sürecinin yapı taşıdır. Biz güzel bi ekip olmuştuk. Umarım miniğim daha da iyi olur :)

Gülseren Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştık. Kızımın yaygın gelişimsel bozukluk durumunun tedavisinde duyu bütünleme terapisi nedeniyle sebebi ile başvurdum. Kızımla güzel bir uyum yakalamışlardı. Kendisi kızıma şefkatle yaklaştı ve bizi bilgilendirmesi çok güzeldi. Kendisini herkese tavsiye ederim.

Erg. Gülseren Yılmaz

Yorumunuz için teşekkür ederim :)