2022 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ergoterapi bölümünü bitirdi.
Aynı yıl Tarsus Bilgi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi ve Tarsus Dil ve Konuşma Merkezinde Ergoterapist olarak çalışmaya başladı.
2019 yılında İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümüne başladı ve halen devam ediyor.
Floortime 101, Tuvalet Becerileri Eğitimi, Beslenme Problemlerine Bütünlemesine Bakış, Vakalarla Masaj, DEHB Duyusal Bakış gibi bir çok eğitim ve seminere katılarak birçok alanda gelişmiştir.
Dans ve Hareket Terapisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu +5 daha fazla
Dans ve Hareket Terapisi
Tarsus Dil Ve Konuşma Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
i̇....
Bartu Ata’nın üzerindeki olumlu etkileri görmeye başlıyoruz. Duyu terapisi bizim için harika bir adım oldu. İyi ki tanıdık sizi hocam :)
tu...l
Oğlum için yaz başından beri Gülsüm hanıma gidiyoruz ,yaşıtlarına göre konuşmasında yavaşlık ve akranlarıyla sosyal uyumda zorlanması nedeniyle terapiye başladık . Terapiye başladığımızdan beri değişimi çok güzel . Akranlarıyla daha iyi iletişim kurmaya başladı . Kreşe daha kolay uyum sağladı .
Güleryüzle harika bir eğitmen , işini severek yapan terapistimiz iyi ki karşılaşmışız.
z ...a
Daha 2.seansimiz Oğlum downsendromlu profesyonel destek almak için başladık güler yüzlü sempatik bir hoca bizi yönlendirmesi çok önemli amacimiz işin uzmanindan destek alarak ilerlemek daha çok başındayız ama ben şimdilik memnunum
v....a
İşini severek yapan bir eğitimci ile karşılaşmak büyük bir şans bizim için çok minnettarım emeğine eğitim verirken çocukla çocuk olan onu incitmeden bilinçli bir şekilde eğitim veren bir öğretmen çok yol kat ettik ama yolumuza devam ediyoruz öğreneceğimiz şeyler az kaldı
a....p
Gülsüm hanıma oğlumu götürüyorum. Yaklaşık 9 aydır gidiyor. Çoçuklar ile iletişimi çok iyi. Başarılı bir terapi süreci gerçekleştirdik ve başarı ile sonlandırmak üzereyiz. Alanında çok iyi ve başarılı biri. İyi ki bu süreci birlikte götürmüş üzerine. Kendisine teşekkür ediyorum.
Hasta
Özverili fedakar ve çok sevecen olan Hocamız çocuğumuzla çok güzel iletişim kurdu. Bize ve çocuğumuza karşı çok dürüst ve açıksözlü olduğu için kendine çok teşekkür ediyoruz. Çok kısa sürede güzel dönütler aldık sayesinde. Bizim göremediğimiz çocuğumuzla ilgili problemleri gördü ve çözüm yollarını bizimle paylaştı.
m....b
Biz kendisiyle çok kısa bir süre önce tanıştık ve bu kısa süreçte de gayet güzel bir geri dönüşüm aldık diyebilirim. Oğlum için atipik otizm nedeniyle destek alıyoruz, oğlumun uyaranı var, bu süreçte hem oğlum hem de biz kendisini çok sevdik, oğlum kendisine severek gidiyor, aynı zamanda gülerek çıkıyor, bir ebeveyn olarak oğlumun kendisine keyifle gitmesi de bizim için gerçekten en güzel diyebilirim.
g....a
Benim oğlumun belli başlı problemleri vardı, 21 aylık ve aşırı hırçındı, çevresine ve kendisine zarar veriyordu, ısırma alışkanlığı vardı, aynı zamanda uyku düzeni yoktu, çok geç saatlerde yatıyordu ve konuşma üzerine de tam konuşamıyordu, küçük küçük konuşuyordu. Kendisinden aldığımız seanslardan sonra çocuğumun uyku düzeni oluştu, hırçınlığı büyük oranda azaldı, anne ve baba diye konuşmaya başladı. Kendisi bu süreçte çocuğumu tuvalet eğitimine de hazırladı, bir buçuk ay gibi bir sürede çok güzel yol katettik, şu an çocuğum tuvaletini yaptığında bezini tutuyor, değiştirmemizi istiyor, aldığımız seanslar bize gerçekten çok iyi geldi, şikayetlerin bir çoğunun üstesinden geldik ama sonrasında tekrar seans almayı düşünüyorum, hem eğitim anlamında hem çocuğumun sakin ve sağlıklı büyümesi anlamında bize çok faydası oldu.
Gülsüm Alpi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsüm Alpi, Ergoterapi. Size Gülsüm Alpi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Dans ve Hareket Terapisi, Otizme Erken Müdahale, Kognitif Rehabilitasyon, Online Danışmanlık, Randevu.
Gülsüm Alpi adresi nerede?Gülsüm Alpi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altaylılar, Orhun Cad. No:40/A Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsüm Alpi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülsüm Alpi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülsüm Alpi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülsüm Alpi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülsüm Alpi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsüm Alpi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülsüm Alpi hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gülsüm Alpi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülsüm Alpi hangi sigortaları kabul ediyor?Gülsüm Alpi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.