Dr. Öğr. Üyesi
Karaciğer Kan Testleri
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
a....a
Çocuğumun boy ve gelişme geriliği sebebiyle Dr. Figen hanıma gittik. Detaylı muayene etti ve gereken açıklamayı yaptı, tavsiyelerde bulundu. Tecrübeli, güleryüzlü bir Doktor.
h....u
Tiroid hormonlarının düşük olması sebebiyle başvurduk kapsamlı bir muayene tüm sorularımıza cevap aldık son derece memnun ayrıldık klinikten başka ne istenir ki teşekkürler Dr. Gülsüm Figen Oltulu hep sağlıkla var olun.
d....d
Guler yüzlü harika bir dr Figen hanim amasyadan tavsiye üzerine geldik kızımın hipotroidi oldugundan hormon degerleri yuksekti doktorumuzdan memnun kaldik ilgi alaka bilgilendirme güzel bizimde tavsiye edebilecegimiz anlayan ve anlatan bir doktorumuz var artık tesekkurler
mu...a
Oglumun tip 1diyabet tanısı vardi ve internetten gulsum hanima ulastik alaninda cok iyi bir doktor ilgisi cok iyi detayli aciklamalariyla her konuda yardimci
Kızımın hormon bozukluğu sebebiyle gittik kendisine.Yaklaşık 2 yıldır devam ediyoruz.Ara bir dönemde farklı bir doktora gittik.Ama kızımın erken ergenliğine girmesine sebep olacaktı neredeyse, hatalı bir durumdu. Sonrasında hemen tekrar Gülsüm Hanım'a gittik ve sağolsun kurtardı durumu.Hastası ile çok ilgili bir doktor.Özel hayatımızı bile paylaşabiliyoruz.Dinliyor,önerilerde bulunup yönlendiriyor.Hastası olmadığımız dönem bile kendisine telefonla ulaşıp görüşlerini alabildikü danışabildik. Herkese tavsiye ettiğim bir doktor.
eb...u
Doktor Gülsüm Figen Hanım, güleryüzlü, hastası ile yakından ilgilenen deneyimli , çocuğumun boy ve gelişme geriliği problemin de bizi rahatlatıcı gerekli açıklamalar yapmıştır.. Kesinlikle gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz bir Çocuk Endokronoloji Uzmani
t.....
Büyüme hormonu bozukluğu sebebiyle ulaştık kendisine.Çok uzun zamandır kızımın kontrollerini sağlıyor.Her konuda rahatlıkla konuşup bilgi alabiliyoruz. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. İşinde çok titiz ve başarılı bir doktor.Kendisinden çok memnunuz.
g.....
Oğlum down sendromlu.Hastaneye yattığında kontolleri için yardımcı olmuştu.5 yıldır da devam ediyoruz.Titiz çalışan bir doktor.Güleryüzlü ve ilgili.Ne zaman kendisine ulaşmak istesem yazsam cevap verir.Beni tatmin edecek şekilde detaylı açıklamalar yapıyor.Çocuğumu güvenerek eline emanet edebiliyorum.
Çocuğum tip1 diyabetli.1,5 aydır devam ediyoruz.5-6 defa gittim kendisine. İlgisi ve yaklaşımından çok memnunum.Sorduğum sorulara çok net cevap veriyor.Ilımlı davranıyor.Tamamen hasta odaklı yaklaşıyor. Kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum.
10 aylık oğlumun doğuştan troid problemi var.10 aydır birlikte devam ediyoruz.İlaç dozumuzu belirliyor.Rutin kontrollerini yapıyor. Kontrolleri dışında da kendisine ulaşıp görüşebiliyoruz .Çok güleryüzlü bir doktor.Herşeyden önemlisi açıklayıcı bilgi veren bir doktor.Tüm sorularımıza detaylı cevaplar veriyor.Çok memnunuz kendisinden.
Gülsüm Figen Oltulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsüm Figen Oltulu, Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gülsüm Figen Oltulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Endokrinolojisi Randevusu, Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im.
Gülsüm Figen Oltulu adresi nerede?Gülsüm Figen Oltulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:25 A Blok Kat:2 Daire:4 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsüm Figen Oltulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülsüm Figen Oltulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülsüm Figen Oltulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülsüm Figen Oltulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülsüm Figen Oltulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsüm Figen Oltulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülsüm Figen Oltulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülsüm Figen Oltulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Gülsüm Figen Oltulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.