Np İstanbul Beyin Hastanesinde ve bazı özel kurumlarda staj yapmıştır. Anaokulunda 2 sene Klinik Psikolog olarak çalışarak hem çocuk hem de ailelerde çalışma fırsatını elde etmiştir.
Np Feneryolu Tıp Merkezinde Uzm. Dr. Cengiz Demirsoy'un gözetiminde 2 sene boyunda asistan psikolog olarak görev almıştır.
Şu an Kadıköy’de bulunan ofisimde ergen ve erişkin grubu danışanlarını klinik psikolog ve psikoterapist olarak görmeye devam etmekteyim
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterHizmetler
Göztepe mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay cad. Yamaç apt. No:154 kat:3 daire:20, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Gülsüm Tuğcu Ertuğrul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
b....k
Yeme bozukluğu ve duygusal yeme sorunum ile yıllardır uğraşıyorum, Gülsüm hanımda şifayı buldum. Bir hekim olarak canı gönülden tavsiye ediyorum . Teşekkürler Gülsüm hanım
z.....
Gülsüm Hanım’ı anksiyete ve panik atak sebebiyle araştırma yaparken buldum. Toplamda 7 seans aldım şu ana kadar. İlgi ve alakasından, yönlendirmelerinden çok memnun kaldım. Kendinizi rahatça açabileceğiniz ortamı sağlıyor bence. Konumu da iyi yerdeydi zorluk çekmedim
Gülsüm hocama kedi fobim için başvurmustum. Benim hayatımı büyük ölçüde etkiliyordu. EMDR ile tedavi olmamı sağladı. Ne kadar teşekkür etsem az hocama.
Duygusal yemem 5 senedir devam ediyordu.Sonrasında bulimik ataklarımda eşlik etti. Gülsüm Hanım ile Yeme Bozuk. Üzerine Bilişsel Davranışcı Terapi yöntemiyle ilerledik.Kendisine buradan teşekkürler..Yıllardır sağlıksız olan yeme davranışımı kontrol edebilmeyi öğretti bana
r....
Panik atağım vardı Gülsüm hocam sayesinde krizlerimi daha iyi yönetebiliyorum bakış açımı değiştirdi. Bana kendime daha çok güvenebileceğimi gösterdiği için teşekkür ederim.
Gülsüm hanımla üniversite sınavına hazırlık sürecimde görüşmelere başladık. Bu süreçte yaşadığım stres, kafa karışıklıklarım ve benim yolumu buluşumda kendisinin etkisi çok büyük sadece bu dönem değil devamında da yolumuzun uzun olduğunu biliyorum ama sayesinde bu beni hiç endişelendirmiyor. Kendisine çok teşekkür ederim
Gülsüm abla ile bir kaç ay önce depresyon sebebiyle tanıştık ve depresyon sürecimi süresiz desteği sayesinde -kolay- bir şekilde atlattık. Hala devam ediyorum ve terapi sürecimle ilgili her şeyi bana anlatıyor, aklımda takılan her soruyu sabırlı bir şekilde cevap veriyor. Gülsüm abla ile devam eden seanslarımda çok şey öğrendim, hayatta hep mutlu olmak için bu zamana kadar çabalamıştım ama aslında hayatta tüm duygulara yer var ve önemli olanın bu duygularla başa çıkmak olduğunu öğrendim. Yeme bozukluğum üzerine çalışmamız ve sayesinde güzel bir yol kat etmemiz beni en mutlu eden detaylardan birisi. Bazen bırakmak istesem de sabırla devam etmek, Gülsüm ablanın güzel yaklaşımı sayesinde gitmeye devam ettirme isteği uyandırıyor. Anlaşıldığımı hissedebiliyorum ve terapi sürecinde anlaşılmak (benim) için en önemli detaylardan birisi.
EMDR terapisi için gitmekteyim. Terapistin hastaya olan yaklaşımı ve anlattığınız anıları doğru yorumlayıp size ona göre yaklaşması tedavi sürecime olumlu yansıyor. Zamanla geçmişteki olumsuz etkilerden birlikte kurtuluyoruz.
gs...ç
Gülsüm Hanımla yoğun anksiyete ve panik atak dönemimde tanıştım ve iyi ki de kendisini tercih etmişim. Kendisiyle tanıştıktan sonra hayatım şekillenmeye başladı. Farkındalıklarım oluştu. Hiç iyileşmeyeceğimi düşünüyordum ve şu an gayet başarılı bir şekilde ilerliyoruz kendisiyle ve inanın hangi ara bu kadar yol kat ettiğimin farkında bile değilim. Çok tatlı ve naif bir insan her zaman destekçim oldu. Pes ettiğim zamanlarım oldu ama kendisi asla pes etmedi benimle gerçekten çok uğraştı ve hala uğraşıyor. İyi ki kendisiyle tanışma fırsatı bulmuşum. İyi ki kendisinden destek alıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. İşinde gayet tecrübeli ve güvenilir bilgilere sahip bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler her şey için.
a....a
Bazen hayatta bir çok şeyi göremeyiz ve farkına varamayiz.Bakış acımızı degistirmemiz gereken zamanlar olabilir. Hastalığım bir yana ben hocama bana hayata farklı bir perspektiften bakmayi öğrettiği için çok teşekkür ederim iyi ki beraber çalışıyoruz ve inşallah daha fazla yol katedicegiz
Gülsüm Tuğcu Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsüm Tuğcu Ertuğrul, Psikoloji. Size Gülsüm Tuğcu Ertuğrul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Gülsüm Tuğcu Ertuğrul adresi nerede?Gülsüm Tuğcu Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay cad. Yamaç apt. No:154 kat:3 daire:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsüm Tuğcu Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülsüm Tuğcu Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülsüm Tuğcu Ertuğrul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülsüm Tuğcu Ertuğrul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülsüm Tuğcu Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsüm Tuğcu Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülsüm Tuğcu Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülsüm Tuğcu Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gülsüm Tuğcu Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülsüm Tuğcu Ertuğrul hangi sigortaları kabul ediyor?Gülsüm Tuğcu Ertuğrul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu