Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Danışmanlığı Randevusu
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Evlilik Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
n....s
Ferah bir ortamda, sakin ve dingin bir sohbet eşliğinde ilişkimizdeki sorunlar icin Gülsün Hanımın kapısını çalmıştık. Ancak sorunlarin aramizdaki iletisimden degil bireysel travmalarimizdan kaynaklandığını ve en acısı da bu travmalarin birbirimizi tanimadan önce hatta çocukluğumuza kadar dayandığını öğrenmiş olduk. Bu nedenle de kızımızı da masal terapisi alması icin kendisine emanet ettik. Tecrube ve tavsiyeleri ile once kendimi sonra eşimi ve ilişkimizi kesfetmemi sağlaması kizimin yasam yolculuguna tecrube ve uzmanligiyla dahil olmasindan dolayı cok mutluyum. Her akşam yatmadan kızımın Gülsün Teyzesini anması onun sesiyle uykuya dalması da ayrı bir keyif...
me...y
Gülsün İcik Yılmaz hayatıma dokunan bir mucize diyebilirim. O kadar zor bir dönemden geçiyordum ki artık umudum da kalmamıştı anksiyete,bunalım,hayattan soğuma,öfke,sosyal fobi yani tam bir travma yumağı olduğum dönemde karşıma çıkan sihirli değnegim hayatımın her alanında mucizeler yarattı Rabbım ne kadar şükür etsem azdır ve sadece bana da değil ben bu değişimleri yaşadıkça benimle aynı sorunları yaşayan evlatlarim ve eşimde kendisinden destek aldı ve şuan hepimiz sanki yeniden dogduk, evliliğimin,anneligimin yeni hayatimin tadini çıkartıyorum. Sadece seanslarda değil ihtiyacınız olduğu her alanda her konuda size sonuna kadar destektir. Yani açıkçası daha nasıl anlatılır bilemiyorum ve buraya yazmak ile de bitmez eğer şuan bunu okuyorsanız hiç düşünmeyin ve kendinizi Gülsün hanıma emanet edin derim. Gülsün İcik Yılmaz iyiki
o.....
Seanlar çok rahatlatıcı ve harika geçiyor ruhuma iyi geliyor kaygılarıma korkularıma çok iyi geliyor
ha...a
Yönetemediğim öfke kontrolüm vardı hayat kalitemi çok etkiliyordu seanslar sonrası sakinleştim farkındalığım arttı
şe...
Bu zamana kadar yolumun Gülsün hocayla karşılaşmamış olmam beni üzdü. 2. Seansım ve inanılmaz farkındalık inanılmaz bir rahatlık arınması.ilk seansım 2. Seansımla kıyaslandığımda çok ciddi fark vardı. Yalan değil sonrasında bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. İlk seans daha sohbet edasında geçerken 2. Seansım inanılmaz beni kendime getirdi. Heyecanla bir sonraki seansımı bekliyorum. Tüm herkese şifalar ve güzel enerjilerimi gönderiyorum.
Yönetmekte zorlandığım duygu durumları ve hep aynı döngüleri yaşıyor olmaktan sıkılmam sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Gülsün Hanım'a. Kısa bir sürede çok fayda gördüğüm için çift terapisi olarak devam etmeye karar verdik. Normalde farklı bir uzmana gidiyorduk çift terapisi için ama 11 ayda gelişme sağlayamamıştık. 1 ay gibi kısa bir sürede eşimle birbirimize karşı olan tavrımız, üslubumuz değişti. Yaptığı testlerle önceliklerimizi, değerlemizi nerde çatıştığımızı bize gösterdi. Farkındalığımızı arttırdı. Bu durumda bizim Gülsün Hanım'a karşı olan güvenimizi arttırdı. Daha önceki tecrübemizde böyle bir sistem ve iyileşme hali görmemiştik çünkü. Gülsün Hanım her zaman çok güler yüzlü ve ilgili yaklaşıyor. Mesleğine çok hakim ve başarılı bir uzman.
g.....
Genel hayat koçluğu ve varolan potansiyelimi ortaya çıkartabilmek adına ulaştım Gülsün Hanım'a. Yaklaşık 5 aydır devam ediyorum. Kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Birtakım baskılamış olduğum duygularımı gün yüzüne çıkardı ve bakış açımı değiştirdi. Gülsün Hanım işini ciddiye alan, çözüm odaklı bir uzman. Bu özellikleride süreçten memnun olmamı sağladı.
Gülsün Hanım'la çalışmaya başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Her seanstan sonra, bir sonraki seansı iple çekmeye başladım. Sadece 4-5 seansta bile, karakterim, söylem tarzım ve davranışlarımda belirgin bir iyileşme oldu. Hem ben hem de çevrem bu değişimi net bir şekilde fark ettik. Açıkçası, Gülsün Hanım'dan yardım almadan önce bu kadar etkili bir değişim beklemiyordum. Kişisel gelişim ve farkındalık konularında Gülsün Hanım'ın tecrübesi gerçekten etkileyici.
mi...a
Sevgili Gülsün Hanım; bana eşime ve oğluma kattığın güzellikler için bizi yürekten sevip desteklediğin için, aile yaşantımızı hep daha iyiye taşıdığın için sana özellikle çok teşekkür ederim. Beni kendimle yüzleştirip değişimime olan katkın bana çok iyi geliyor. Yaklaşık 1 senedir Seninle çalışmaktan çok mutluyum ve bırakmayada hiç niyetim yok :)) hayat boyu bize dokunman dileğiyle.. Seni Seviyoruz M.M.K.
Gülsün Hanımdan bir kaç aydır danışmanlık alıyorum.Bazı takıntılarım vardı,simetri,obsesiflik,kaygılar Gülsün hanımın uzmanlığı ile terapiler telkinler güzel sohbeti ile şifa buldum.
Vajinismus rahatsızlığım vardı,mahrem bir konu ve çok yaygın olmasına rağmen utanmak çekinmek gibi duygular nedeniyle tedaviye başvuru oranı az oluyormuş.Bende teşhis konulduğu zaman gidemedim 1-1,5 yıl sonra cesaret edip gittim ve Gülsün hanımın terapileri sayesinde bu rahatsızlıktan kurtuldum.Gülsün hanım sayesinde şifalandım.
Çok başarılı biri,çok donanımlı,güven verici,şifa bulmak isteyenler her ne konuda olursa olsun danışmanlık almalarını öneriyorum.
Seanslar terapiler sayesinde Hayatınıza aydınlık pencereler açılıyor,Ruhunuza bahar geliyor.
Teşekkürler Gülsün Hanım
Gülsün İcik Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsün İcik Yılmaz, Aile Danışmanlığı. Size Gülsün İcik Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Boşanma Terapisi.
Gülsün İcik Yılmaz adresi nerede?Gülsün İcik Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Tuna Caddesi No:110/4 Güral İş Merkezi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsün İcik Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülsün İcik Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülsün İcik Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülsün İcik Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülsün İcik Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsün İcik Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülsün İcik Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülsün İcik Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Gülsün İcik Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülsün İcik Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Gülsün İcik Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Aile Danışmanları