r....k
Çok nazik, çok kibar, çok iyi bir doktor Gülsün Hanım. Gebeliğimin 6. ayından itibaren beraberdik kendisiyle. O kadar memnun kaldım ki.. Herşeyi tek tek anlatmasi, ultrasonda herseyi tek tek gösterip ilgilenmesi çok hoşuma gitti. Doğumum da çok iyi geçti kendisi sayesinde. Eli o kadar hafif ki. Sezaryan olmama rağmen ilk gün sorunsuz ayağa kalktım ikinci gün çocuğumu tek başıma kucaklayıp gezdirip emzirdim. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.
kü...
Hayatımda gördüğüm en nazik tatlı bir doktor Marmaris’te doğumumu gerçekleştirdi beni bir kez bile incitmedi çok ilgili ve güleryüzlüydü malesef başka bir şehire gitmiş çok üzüldüm çok zor bir hamilelik geçirdim ama harika zaman geçirdim kendisiyle
mi...r
gülsün ozturk hanım gayet başarılı doktor ben 2 yıllık hastasıyım ben memnun kaldım ondan bayan arkadaşlara tafsiye ederim
mi...r
pek sevmedim konuşması yok ne dediği bile anlamıyor ben ona rahatsızlığımdan bahsediyorum tamamen farklı konulara yönleniyor tedavi verdi hiç bir işe yaramadı başka doktora gittim tedavi oldum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
doktor hanım çok ilgileniyor ve ayrıntılı bakıyor.çok memnun kaldım.beni çok aydınlattı.herkese özellikle hamile kadınlara doktor hanıma gitmelerini öneriyorum
Gülsün Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsün Öztürk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gülsün Öztürk adresi nerede?Gülsün Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 533. Sokak No:2 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsün Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülsün Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülsün Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsün Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülsün Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülsün Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gülsün Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları