Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Gültekin Candemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gültekin Candemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gültekin Candemir, Genel Cerrahi. Size Gültekin Candemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi.
Gültekin Candemir adresi nerede?Gültekin Candemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Cad. No: 4/Z08 2. Noter Yanı Merzifon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gültekin Candemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gültekin Candemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gültekin Candemir hangi dilleri konuşuyor?Gültekin Candemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gültekin Candemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gültekin Candemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gültekin Candemir ile iletişime geçmenizi öneririz.