be...m
terapi süreci etkili geçiyor hayatımda katkısını görüyorum zaman konusunda da bir sıkıntı görmedim gizlilik konusunda güvenilir bir danışman kendisiyle terapi sürecimi severek devam ettiriyorum
ma...u
Görüşmeden sonra kendimi iyi hissediyorum ve de artık olaylara farklı yönlerden bakabiliyorum. Çok faydalı bir terapi oldu.
s....e
2 senedir devam ediyorum Gülden hanıma. Çok memnunum. İçimden ve aklımdan ne geçerse çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorum. Gülden hanımla başladıktan sonra aramızda bir bağ oluştu . Kendisi işinde çok başarılı benim gözümde.
t....ö
Tedavı süreci boyunca
gösterdiğiniz ilgi ve samimiyetten
dolayı teşekkür ederim.Çok memnun kaldik.
ah...
Annem ile babamın yaşadığı ayrılık sonucunda Gülten ablayı tercih ettim daha 9 yaşındaydım yaşadığım sorunları onun sayesinde kolayca atlattım ayrılmanın normal olduğunu güvenle öğüt verdi babamı herşeye rağmen sevmeyi öğretti bugün onun sayesinde bu durumu kolaylıkla kabullenip yaşamıma devam ediyorum.Gulten abla seni çok seviyorum iyi ki varsın
i.....
Ben deprem bölgesinde yaşıyorum yaşadıklarım ve süreç üzerine görüşmelerimiz oldu. Gülten hanımın kullandığı teknikler ve konuşmalarımız o kadar iyi geldi ki anlatamam. Olaylara yaklaşımı ve samimiyeti çok iyi. Bu süreçte kendimin farkına vardım yaşadıklarımı anlamlandırabildim Gülten hanım sayesinde. Gülten hanımın güven verici yaklaşımları sayesinde yaşadıklarımı anlatırken zorlanmadım. Ben iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum hayatımın en zor anlarından birinde tanıştık benim dönüm noktam oldu. Sizlere de tavsiyemdir.
Terapiye uzun zamandır başlamak isteyen biri olarak Gülden hanımla karşılaşmış olmam benim için büyük bir şans oldu.. Kendisinin ilk seanstan itibaren samimi ve içten yaklaşımı beni çok rahatlattı, beni anladığını fazlasıyla hissettiriyor. Seanslarımızda beni dinlerken yaptığı doğru dokunuşlar bana inanılmaz fayda sağladı. Yedi aydır devam eden terapi sürecinde kendimde gördüğüm değişim ve gelişim paha biçilemez..
s....
Kızım şuanda 4,5 yaşında ve yaklaşık 1 senedir Gülten hanımla düzenli bir terapi sürecimiz oldu.Kızımda konuşmada gecikme, kendini ifade etmede sıkıntıları, korkuları ve yeme ile ilgili sıkıntıları vardı.Ve gittiği ana okulu da bir oyun terapistine gitmemizi önerince de tanıdık vasıtasıyla kendisine terapiye başladık. Ve gayet iyi sonuçlar aldık.Şuanda da ayda bir yine gidiyoruz. Sabrı ve yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye edebileceğim bir oyun terapisti.
ec...e
2020 YILINDA YAŞADIĞIM HAYATIMIN SON BULMA NOKTASINDA KARŞIMA ÇIKAN BENİM İÇİN KAHRAMANIM. BANA AYIRDIĞI HER SANİYE İÇİN KENDİSİNE MİLYONLARCA KEZ HAYRANIM.
HAYATIM BİTSİN İSTEME NOKTASINDAN ŞİMDİ DAHA ÇOK YAŞAMALIYIM NOKTASINA TAŞIDI BENİ KENDİSİ. YOLU GÜLTEN HANIM İLE KESİŞEN HERKES ÇOK ŞANSLI. MİNNETTARIM
Gülten Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülten Kılıç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Gülten Kılıç adresi nerede?Gülten Kılıç adresini belirtmedi. Gülten Kılıç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gülten Kılıç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülten Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülten Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülten Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülten Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülten Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülten Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gülten Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.