Uzm. Dr.
Akupunktur,
Anesteziyoloji Ve Reanimasyon
İstanbul 1 adres
Akupunktur Randevusu
Atatürk Mah. Ataşehir Bulv. Ertugrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok D: 590 İstanbul Ataşehir, İstanbul
Uz.Dr. Gülten Özbaş Ağrı Tedavisi Kliniği / Akupunktur Ozon Tedavi / Mezoterapi Merkezi
Akupunktur ile Migren Tedavisi
Zayıflama
Çin Akupunkturu
Leke Tedavisi
ba....
Vitamin C serum alma amacıyla gittim. Hijyenik koşullar, becerikli eller (damar yolu açarken) ve kullandığı ilacı göstermesi gibi konularda şeffaf davranış beni çok memnun etti. Tekrar akupunktur gibi konularda mutlaka kendisine gideceğim.
me...e
Vücut mezoterapisi yaptırmak için gittim. Hiçbir problem olmadan işlem tamamlandı. Gayet güzel geçti.
ş.....
Ozon tedavisi amacıyla bir tanıdığımın vasıtasıyla kendisi ile tanıştım.Konusunda oldukça uzman bir doktordur.Hiç bir sıkıntı yaşamadan tedavimizi sıkıntısız olarak tamamlıyoruz. Bilgi tecrübe ve yönlendirmeleri konusunda çok memnunuz. kesinlikle tavsiye edebilirim.
ca...u
Bel fıtığı rahatsızlığım sebebiyle gittiğim daha ilk seanstan ağrılarımda belirgin derecede azalma olmasını sağlayan hocama teşekkürler.
Gülten Özbaş ile tanışmam benim için hayatımın en önemli evrelerinden biridir.Benim kendisine gitmemdeki sebep zayıflama ,insülin direnci ve trigliserid ile baş edemem ve böyle bir tedavi yöntemini denemek istememdi .Gülten hanımla başladığımız bu süreç'te kendisinin konuyla alakalı bilgisi beni büyüledi.Neden derseniz özellikle ince bağırsak ile ilgili beslenme planı beni üzerimde çok olumlu etkiler yaptı.Ben kısa zamanda hem kilo hemde sağlıkla ilgili çok olumlu gelişmeler yaşadım.Önemli olan sağlıklı olabilmek ve bunu başarabilmek.Ben artık nasıl besleneceğimi ne yapmam gerektiğini bilen bilinçli bir birey oldum.Bu Gülten Özbaş sayesinde oldu.İnsanlar birini tavsiye ederken iki kere düşünür ben gözüm kapalı Gülten Özbaş'ı tavsiye ederim.Kilo vermek güzel ama sağlıklı olmak bir o kadarda önemli.Gülten Özbaş iyi'ki varsınız iyi'ki yolumuz kesişti.Siz benim iyikimsiniz.Siz var olduğunuz sürece ben hep sizinle birlikte bu sağlık yolunda sizi izleyen kişi olacağım.Bilginize sağlık Hocam
ba....
Kendisi bana ozon ve akapunktur tedavisi uyguladı.Çok ilgili ve güven veren bir yaklaşımı vardı. Uygulamalardan da ciddi sonuçlar elde ettim. Temiz ve rahat bir muayenesi var. Tedavi etmek için büyük çaba harcıyor. Çok ilgili. Her şey için çok teşekkür ederim. Bundan sonrada ihtiyaç duyduğum takdirde kendisine gideceğim.
ha...c
7. Seans tedavim sonunda, sırtımda olan ağrılarım oldukça azaldı. Uzun yıllardır fibromiyalji nedeniyle çektiğim kronik ağrılarım ve omurgamın her iki tarafımda ağrı bantlarım vardı. Akupunktur-nöroterapi ve ozon tedavisi ile artık Ağrı çekmeden araba kullanabiliyorum - oldukça ilgili ve gerçekten ağrılarınızı sizinle yaşayan - çözümü için ezber bozan bir tedavi sıralaması ile hayatıma sağlık katan DR. Gülten hanıma minnettarım.
so....
Bel fıtığı ve spondilit artrit nedeniyle gittim. Ağrıdan yürüyemiyoruz, oturamıyor, yatamıyor, bir taraftan diğerine dönemiyordum, rutin işlerimi yapamaz durumda, insanların yardımı olmadan yerimden kalkamaz haldeydim, kısacası hayat kalitem çok düşmüştü. Ozon, akupunktur, ağrı mezoterapisi, nöral terapi gibi işlemlerle ağrılarımı geçirdi ve beni normal halime döndürdü. Bu tedavi sürecim boyunca beslenme, bağırsak düzeni vb konular hakkında da sürekli destek oldu. Bilgi vermekten yorulmuyor ve insanların ağrıdan kurtulup şifa bulmasından mutlu oluyor. Gülten Hanıma çok teşekkür ediyorum.
em...s
5 seans ozon tedavisi ve noral terapi aldım kendisinden ve hala devam ediyorum, mevcut omuz, sirt ve boyun agrilarim neredeyse gecti; kendisi cok ilgili, aydinlatici ve sicakkanli bir uzman. Umarim ihtiyaci olan digerlerine de sifa olur.
se....
25 yıldır fibromiyalji sorunları yaşıyorum,özellikle sırt ağrılarım dayanılmazdı,en çok halsizlik hissim beni üzüyordu hareketli bir insan olduğum için.Hastaneye gittiğimde sadece ağrı kesici ve antidepresan verirlerdi,ağrı kesicileri kullanmadım yan etkileri olabilir diye,ayrıca tedavi etmiyordu.Aklımda akupunktur hep vardı,son çare olarak algoloji ve akupunktur uzmanı arayıp internette Gülten hocayı buldum,güzel güleryüzü hemen güven verdi,geçen yıl gabs diyeti ile birlikte ozon-nöral terapi-akupunktur tedavisine girdim iki ay,şikayetlerim büyük ölçüde azaldı.Fibromiyaljinin kesin tedavisi henüz bulunmadı ama Gülten hanımın tedavisi önemli katkı sağlıyor.Bu bahar yine 10 seans ozon-akupunktur-nöral enjeksiyonların yanısıra kök hücre tedavisi de aldım,önceki yıllara göre çok daha iyi hissediyorum,sonsuz teşekkürler ve sevgiler. Sevgi-Hozan
Gülten Özbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülten Özbaş, Akupunktur, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Gülten Özbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Tedavisi, Proloterapi, Akupunktur Tedavisi, Normal Randevu, Nöralterapi, Kök Hücre Tedavisi, Randevu, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Akupunktur Randevusu, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi.
Gülten Özbaş adresi nerede?Gülten Özbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Ataşehir Bulv. Ertugrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok D: 590 İstanbul Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülten Özbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülten Özbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülten Özbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülten Özbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülten Özbaş hangi dilleri konuşuyor?Gülten Özbaş ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Gülten Özbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülten Özbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülten Özbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülten Özbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gülten Özbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülten Özbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Gülten Özbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları