Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dentiora Ağız ve Diş Sağlığı
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
Asst. Prof. Dr. Gülter Devrim KAKi
Endodontist Dr. Dt. Gülter Devrim KAKİ was born in Izmir. She completed her secondary and high school education at Private İzmir Saint Joseph and İzmir Atatürk Anatolian High Schools. Our doctor, who graduated from Ege University Faculty of Dentistry in 2009, completed the joint doctorate program of Gazi University Faculty of Dentistry and Van Yüzüncü Yıl University Faculty of Dentistry in 2016 on the subject of 'Examination of the effects of different chelation agents on the structure of root dentin and the bond strength of different root canal sealers'. Gülter Devrim KAKİ, who started to work at Uşak University Faculty of Dentistry, Department of Endodontics in the same year, successfully took the chairmanship of the department for 3.5 years.
She has been working in the private sector since 2020. She made successful presentations in many congresses on endodontics in Turkey and abroad. She is a member of Turkish Endodontic Society and European Endodontic Society.
sb...a
Devrim Hanım'adaha önce kanal tedavisi ve kaplama yapılmış dişimin ağrısı sebebiyle gittim. Kendisi çok açıklayıcı şekilde muhtemel sebep ve olası çözüm önerilerini anlattı. Sonuç olarak benim de rızam ile diş çekimine karar verildi ve tüm ağrım sona erdi. Kendisi bir gün sonra bile tekrar durumumu soracak kadar da nazik ve iyi bir hekimdir. Teşekkür eder saygılar sunarım.
Gülter Devrim Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisi diş çekimimi kolay bir şekilde yaptı. İmplant ve köprü tedavim devam ediyor. Gülter Devrim Hanım süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor.
Gülter Devrim Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi dolgu ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerden de memnunum. Gülter Devrim Hanım tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.
d....ç
Güleryüzlü ve bilgili doktor hanım. Muayenehanesi temiz ve hijyenikti. Dolgu işlemimi çok güzel yaptı.
Yapacağı işlemleri önceden anlatarak beni rahatlattı.
Tüm diş tedavime kendisi ile devam edeceğim emeği için teşekkür ederim
Diş hastalıkları ile ilgili büyük korkum vardı ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine Devrim Hanım'a gittim.Rutin ağız sağlığı kontrolü ve ön diş kırığımın tedavisi yapıldı.Yaptırmış olduğum bütün işlemlerden çok memnun kaldım ve hatta şehir dışından annemi de diş dolgusu tedavisi için kendisine emanet ettim.İlgisi alakası ve sabrı için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
i̇...l
Profesyonel, samimi ve anaç :) Devrim hoca ile ilk randevunuz bile olsa sanki sizi yıllardır tanıyan bir yakınınızmış gibi daha ilk andan sizin güveninizi kazanır, kendinizi gönül rahatlığıyla uzman ellerine bırakabilirsiniz. Önce dolgu ertesi gün de kanal tedavisi yaptırdım ve yaptığı işlemlerde herhangi bir ağrı, acı asla duymuyorsunuz. Devrim hocanın en iyi yanı tedaviden sonra size bizzat ulaşıp iyileşme sürecini takip etmesidir. Tamamen iyileştiğinizden emin olana kadar sizinle ilgileniyor. Muayenehanesi çok hijyenik ve samimi bir ev ortamı gibi. Açıkçası dişçiden korkardım ama Devrim hocayla tanıştıktan sonra çok rahatladım. Kendisine teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla randevu alabilirsiniz.
n....p
Alanında mükemmel bir doktor oldukça da sevimli kurtarılamaz denilen dişime kanal yenileme yaptı kesinlikle tavsiye ederim
tu...n
Eğer ki küçük çocuğunuz varsa mutlaka ilk tercihiniz olması taraftarıyım oğlum 4 yaşında ilk dolgusunu keyifle hatta uyuşturulmadan deneyimlemiş oldu Teşekkürler Devrim Hocam
Oğlumun problemli dişleri vardı. Bununla ilgili gittik; çekim ve dolgu tedavileri yapıldı. İnternet araştırmalarım sonucu ulaştım Gülter Hanım'a. Tüm süreç boyunca yaptığı açıklamaları ve güleryüzü ile çok memnun kaldık. Çocuğum korkmadan ve tedirgin olmadan tedavi oldu. İletişimi çok iyiydi. Tedavi sonlandıktan sonra da arayarak durumumuzu kontrol etti.
Çocuklarımın ve benim de doktorum kendisi. Ben 20'lik diş tedavisi için gittim ve çocuklarım da süt ve kırık diş tedavisi gördü. Çok memnun kaldık. Yapacağı her işlemi öncesinde ve sonrasında açıkladı. Gülter Hanım temiz ve titiz bir hekim. Klinik oldukça hijyenik. Doktorumuzun eğitimi de çok iyi. Kontrollerimiz de yine kendisi ile devam ediyor. Uşak için çok donanımlı ve iyi bir hekim.
Gülter Devrim Kaki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülter Devrim Kaki, Diş Hekimi, Endodonti. Size Gülter Devrim Kaki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Estetik Porselen, Kök Kanal Tedavisi, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Çene Eklemleri Tedavisi.
Gülter Devrim Kaki adresi nerede?Gülter Devrim Kaki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müskebi Mah. Atatürk Cad. A Blok No:17A-1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülter Devrim Kaki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülter Devrim Kaki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülter Devrim Kaki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülter Devrim Kaki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülter Devrim Kaki hangi dilleri konuşuyor?Gülter Devrim Kaki ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülter Devrim Kaki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülter Devrim Kaki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülter Devrim Kaki ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülter Devrim Kaki hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Gülter Devrim Kaki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.