ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İz Sürme Testi
Psk. Gülüzar Kapan
Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü takip etmenin yanında psikolojik testler ile terapi sürecini destekliyorum. Ergen ve yetişkinlerle çalışmaya devam etmekteyim.
y...
Psk. Gülüzar Hanım ile bir tavsiye sonucunda tanıştık. Terapi sürecimiz hala devam ediyor. Yoğun stresli olduğum ve sürekli panik atak geçirdiğim sınav hazırlık döneminde terapi sürecine başladık. Sürecin ilk ayında ataklarım azaldı. İki aya yakın süredir hiç panik atak sorunu yaşamadım. Gülüzar Hanım'ın panik atak ve stres ile başa çıkma konusunda çok gelişmemi sağladığını düşünüyorum. Bu sürece onunla başladığım ve devam ettiğim için çok memnunum.
s...
Gülüzar Hanım'a arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım çok da memnun kaldım. Kaygılarım olduğu için başvurdum. Kaygı çalışma konusunda çok başarılı bulduğum bir psikolog oldu. Açıkçası umutsuzca başladım Gülüzar Hanım ile ama çok mutluyum ki şu an yok denecek kadar azaldı ataklarım. Eğer atağın geleceğini hissedersem seansta öğrendiklerimi uygulayarak çoğu zaman kolayca anı atlatabiliyorum. Şimdi ise yok denecek kadar az diyebilirim.
Ayrıca hayata karşı bakış açımı da çok değiştirdi bu süreç, bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim. Kendime yaptığım en büyük iyilik oldu yani kısacası herkese tavsiye ediyorum Gülüzar Hanım'ı, çok başarılı, işinde çok iyi.
s...
Terapi sürecimle ilgili söyleyebileceğim en önemli şey hayatıma dair yaptığım en büyük yatırım olduğudur. Çok zor bir dönemde başladım terapiye hayata karşı bir beklentim kalmamıştı, yaşamak değil de nefes almak gibi şimdilerde her günün farkındayım bu büyük değişimin en önemli emekçisi Gülizar Hanım'dır. Onunla terapiye başlamamış olsaydım ne oldurdu gibi bir senaryoyu düşünmek istemiyorum. Şu an iyiyim süreç devam ediyor, çok daha keyifli ve sakin bir şekilde.
Sınav kaygısı için başvurdum, Gülüzar hanımın sıcakkanlı ve sakin tutumu sayesinde bu süreci düşündüğümden kolay atlattım. Biraz önyargılıydım ama sayesinde bu önyargım da kırıldı, benim için faydalı bir süreçti.
s....k
Gülüzar Hanım ile yaklaşık 5 aydır takıntılı düşüncelerim sebebiyle görüşmekteyim. Artık evden çıkarken ocağın ya da ütünün fotoğrafını çekmiyorum. Kendisi çok başarılı bir psikolog. Düşüncelerimi yönetme konusunda verdiği nefes egzersizi vb gibi farklı yöntemler de daha önce gittiğim psikologlarda olmayan şeylerdi. Çok memnunum, tavsiye ederim. Etik çalışan empatik iyi bir psikolog.
c.....
Gülüzar hocam ile 1 aydır her hafta düzenli olarak görüşüyoruz. İş yerinde yaşadığım problemlerden dolayı başvurmuştum, müdürüm ile konuşmaktan çekiniyordum, sunum yapmaktan kaçıyordum... Endişelerim 1 ay gibi kısa süreçte bile azaldı. Hocam yaşadığım sorunlar hakkında bütün sorularımı yanıtladı, kendimi daha rahat hissetmemi sağladı. Çok teşekkür ederim hocam.
t.....
Ağır bir depresyon içindeydim, şu an daha iyiyim ve bunu hocama borçluyum. Seanslarım devam ediyor umarım bu durumdan hocamın da desteğiyle tamamen kurtulmayı başaracağım, buradan da kendisine bana verdiği destek için bir kere daha teşekkür ediyorum.
Gülüzar Kapan Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülüzar Kapan Yıldız, Psikoloji. Size Gülüzar Kapan Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek.
Gülüzar Kapan Yıldız adresi nerede?Gülüzar Kapan Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca Mah. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülüzar Kapan Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülüzar Kapan Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülüzar Kapan Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülüzar Kapan Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gülüzar Kapan Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Gülüzar Kapan Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülüzar Kapan Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülüzar Kapan Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülüzar Kapan Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülüzar Kapan Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gülüzar Kapan Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülüzar Kapan Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Gülüzar Kapan Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar