Ebeveyn eğitimleri, çocuk gelişim takibi, psikolojik süreçlerin iyileştirmesi yönünde multidisipliner çalışmalar yürütmektedir.
Bu doğrultuda, Psikolojik ve gelişimsel erken müdahale sistemi olan (P. G. E. M. S) Hayat boyu ebeveyn akademisini 2017 yılında kurmuştur. Kiddy family club marka tesciliyle kurumsal çalışmalarını franchising sistemi ile tüm ebeveynlere ulaştırarak Doğuma hazırlıktan ergenliğe kadar olan ebeveyn akademi programlarıyla geleceğin ruhsal ve fiziksel sağlıklı, bilinçli, yaratıcı, özgüveni olan nesillerin yetişmesini hedeflemektedir.
Bu doğrultuda değerlendirme, terapi süreçlerini bilimsel güncel çalışmalar doğrultusunda yürütmektedir.
Başlıca çalışma alanları
özel çocukların gelişim takibi, değerlendirme ve bireysel eğitim desteği, takibi
Aile çift ve evlilik Danışmanlığı
Çocuk Ergen Danışmanlığı
Yetişkin Bireysel Danışmanlık
Zeka ve gelişim testleri
Okul öncesi ve özel eğitim kurumlarına kurumsal danışmanlık
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Evlilik Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Tümünü gösterSigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İzmir
Çok başarılı ve kaliteli buluyorum. Verdiği eğitim için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu ve eğitimine devam etmeyi düşünüyorum. Oyun grubu ile alakalı olarak gittik. Çocuğum daha uyumlu oldu ve paylaşmayı öğrendi. Araya pandemi girdi ama olumlu etkilerini gördük. Öğrendiklerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Çocukla iletişimini çok başarılı buluyorum, gerçekten işini biliyor.
p.....
Ben Günay Hanım ile 1 yıldan fazla süredir terapi görüyorum ve hala devam etmekteyim.Gayet açık ve net bir şekilde sürecim devam ediyor .Çift terapisi olarak gittim, karşısındaki danışanını çok rahatlatan bir insan ve gayet mesleğini severek yapan bir danışman.Benim bazı konularda takıntılarım vardı,hiç olmadık şeyleri kafama takan bir insandım.Günay Hanım sayesinde bunları görmezden gelebiliyorum.Benim için ne kadar önemli olduğunu düşünüp aslında bu konuyu karşılıklı konuşarak bunun yanlış olduğunu anlayıp atlattım.Çift terapisi olarak gittiğimde aramızda olan sorunu aşmamıza destek oldu. Herşeyden önce bizi rahatlattı.Herşeyden önce kendisine güvenimizi sağladı.
y.....
Çocuğum sosyal bir çocuktu ama gelişimi için tercih ettim.2 yaş dönemine daha sağlıklı girebilmek için gittim.Ayrılmak konusunda bağımsızlaşmasına destek olmak amaçlı seanslara başladık.Memnun kaldım fakat covit girdi araya.Benim için de çocuğum için de faydalı oldu.Hayattan kopmuştum, kendim için birşeyler yapmıyordum.Bana Günay Hanım'la görüşmek iyi geldi.Oyun grubuna gidiyorduk,biz farklı annelerle tanışmış oldum.Sorularım olduğunda rahatlıkla sorabiliyordum Günay Hanım'a.Oraya giderek hem çocuğuma nasıl davranmam gerektiğini öğreniyordum hem de çocuğum güzel vakit geçirmiş oluyordu.
Günay Baydaroğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günay Baydaroğulları, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Günay Baydaroğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Günay Baydaroğulları adresi nerede?Günay Baydaroğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günay Baydaroğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günay Baydaroğulları online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günay Baydaroğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günay Baydaroğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Günay Baydaroğulları hangi dilleri konuşuyor?Günay Baydaroğulları ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Günay Baydaroğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günay Baydaroğulları bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günay Baydaroğulları ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günay Baydaroğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Günay Baydaroğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Günay Baydaroğulları hangi sigortaları kabul ediyor?Günay Baydaroğulları, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Günay Baydaroğulları ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar