Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 41 / kat 3 daire 7 Işık Apartmanı Alsancak, İzmir
4 Boyutlu Ultrason
Anormal Kanamalar Tedavisi
Aşılama Yöntemi
Dilatasyon Ve Kürtaj
Doğum Kontrol
A & G Klinik
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Gebe Takibi
Kısırlık
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Normal randevu
Sezeryan Doğum
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
s....a
Günay Bey güler yüzlü isini severek yapan hastalarina ışık saçan ve hastalarini en iyi şekilde motive eden hastalarina sadece doktorluk yapmanin yani sıra zaman zaman abilik kardeslik bile yapmış olan ona 5 yıldız az 10 yıldızlı 10 numara bir insan ve 2 cocugumun doğumunda bize destek olmuş mükemmel bir insan
ab...r
Muhteşem bir op. Dr.gunay can bebeğimiz 4 aylık oldu anne karnında tanıştık 9 ay boyunca birlikte kontrol lere devam ettik hocamız sayesinde en ufak ayrıntıyı öğrendik ve sağlıkla oğlumuz dünyaya geldi siz ufak ayrıntıyı sorun hocamız size saatlerce anlatsın ilgili hoş bir dr tavsiye ederim.iyi çalışmalar.
se...a
Merhaba. Bende Günay Bey e arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Hamilelik sürecinde aklınıza takılan takılmayan tüm noktalara değinmeye çalışan harika bir hekim. Doğum süreci de aynı titizlikle devam etti. Bu yüzden benimde tavsiye ettiğim bir doktor kendisi. Ayrıca dakiktir, mesajlara aramalara anında dönüş alabilirsiniz.
Merhabalar. Günay beye tavsiye üzerine gebeliğimin başında gittim. Ve beraber çok güzel bir 9 ay geçirdik. İlgisi alakası mükemmel. İstediğiniz zaman ulaşılır olması çok güzel bir ayrıcalık. Kesinlikle tavsiyemdir. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Gebeliğimin son dönemlerinde arkadaş tavsiyesiyle kendisi ile görüştüğüm iyi ki dediğim bir doktor. Saat kaç olursa olsun kendisi ile iletişime geçebileceğiniz hiçbir şeyi riske atmayan harika bir doktor. İyi ki doğumum Günay Can ile gerçekleşti.
go...e
Kesinlikle tavsiyemdir.yeni doğum yaptım ve gebelik sürecini bana sevdiren kişi de günay bey oldu.İnsani kalitesinin yüksekliği ile tecrübeli hekimliğinin birleşmiş olması onu cok özel biri yapıyor.. hamilelik gibi hassas süreci sayesinde cok kolay atlatıcağınıza ve doğum yaptığınızda 'keşke bebeğiminde doktoru o olsaydı' diceğinize eminim.hemen randevunuzu alın hanımlar
mh...7
Hastaya yaklaşımı geniş anlatımları sorulara vermiş olduğu cevaplardan kesinlikle hamileliğim le ilgili hiç bir soru işareti yok kafamda Günay Bey sayesinde. Herşey için teşekkür ederiz
ar...9
Yaklaşık dört yıldır doktorum.Polikistik Over hastasiyim.6 ayda bir yada senede bir kontrole gidiyorum Günay Bey'e.Her kontrolume tedirgin olarak gidiyorum ister istemez.Gerek kendi alanında gerek hasta ile iletişimi mukemmel oldugu için yaklaşımıyla,güler yuzuyle, ilgisiyle hastasını çok rahatlatıyor.Herkese tavsiye ederim.İyi varsınız Günay Bey.
me...0
Çok büyük çapta çikolata kistlerim vardı. Günay Bey'i bulana kadar birçok doktora gözükmüştüm hatta yumurtalıklarımın alınabileceğini dahi söylediler. Neyse ki Günay Beyle tanıştık uyguladığı tedavi sayesinde çok büyük iyileşme katettim. Bu süreç içerisinde bana olan yaklaşımı psikolojik olarakda beni motive etti kendisine ne kadar teşekkür etsem de azdır. Hem bir doktor olarak hem de insan olarak harika biri. Allah ondan razı olsun.
bu....
Çok endişeli bir hamileydim. Bebek biraz fazla hareket etse bile soluğu yanında alıyordum. Her seferinde boş endiselerime rağmen samimi ve güler yüzle karşıladı. Her doktor bunu yapamazdi. Gerçekten çok evhamliydim. 28.haftada başlayan erken doğum riskimi uyguladığı tedavi ile sorunsuz atlattık. Kendisinin zor doğum oldu dediği sezeryanin hiç ağrısını yaşamadım. Kesinlikle doğru yerdesiniz.
Günay Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günay Can, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Günay Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Dilatasyon Ve Kürtaj, Gebe Takibi, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Randevu, Normal randevu, Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum).
Günay Can adresi nerede?Günay Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 41 / kat 3 daire 7 Işık Apartmanı Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günay Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günay Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günay Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günay Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Günay Can hangi dilleri konuşuyor?Günay Can ile İngilizce, Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Günay Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günay Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günay Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günay Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Günay Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları