Herhangi bir hizmet eklenmemiş

3 Haziran 2015 yılında doğumuma girmesiyle başladı tanışmamız. 19 aylık olan oğlumuzu Günay hanım dışında başka bir doktora hiç götürmedik. Gerek duymadık, tüm sorularımıza mantıklı cevaplar bulabildik. Evimize uzak olmasına rağmen vazgeçemiyoruz. Muayene sırasında oğlum ağlamıyor hiç gerilmiyoruz çünkü tam bir anne şevkatiyle rahatlatıyor. Hiç yanlış bir tedavi uygulamadı. Tabii beklentiyle ilgili ama biz çok memnunuz herkesede tavsiye ederiz.

Günay hanımla bebeğimizin doğumunda tanıştık ve bu tanışma bizim için büyük bir şans oldu. Bilgili ve son derece ilgili olmasıyla muhteşem bir doktor.minik bebeğimizle harika iletişim kuruyor.evimiz hastaneye uzak olmasına rağmen kendisinden vazgeçemiyoruz :)

Iyi ki varsınız bu kadar ilgili ve harika bir doktor yok asla. Motive eden anlayışla karşılayan mükellef bir insan. Ve oğlum doktor teyzesini çok seviyor.

C

Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir doktor, cok cok ilgili ve kesinlikle bu konuda cok basarili, günay hanım bir doktordan cok anne gibi ve herzaman telefonda sizi dinler. Guler yuzlu samimi sizi rahatlayiyor.

K

ben bukadar doktora gittim coocuklarmı için fakat böle ilgilenen doktor görmedım ..tam bi anne şefkatiyle bakıyor cocuklara.herkeze tavsiye ediyorum ..herşeyiyile mükemmel bi doktor.

Profili düzenle veya yönet