Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
nu...ş
Telefon numarası doğrulandı
Benim aile hekimim olan Dr günay hanım çok ince düşünceli , kibar , hanımefendi , sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Onu seçmekle çok şanslı biriyim. 24 saat açık telefonu her soruma sabırlı ve anlaşılır açıklamaları beni gerçekten çok mutlu ediyor. Kendisine ve hemşiresi Şenel gücel e çok teşekkürler ediyorum. iyi ki varsınız. Oğlum eşim ve ben bütün iyi dileklerimiz ve dualarımız sizinle
ay...l
Telefon numarası doğrulandı
gayet ilgili güleryüzlü bir hanım
Günay Okay Burkay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günay Okay Burkay, Aile Hekimliği.
Günay Okay Burkay adresi nerede?Günay Okay Burkay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. Şair Fuzuli Cad.No:74 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günay Okay Burkay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günay Okay Burkay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Günay Okay Burkay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günay Okay Burkay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günay Okay Burkay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günay Okay Burkay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Günay Okay Burkay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Aile Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar