BÜTÜNSEL TIP YAKLAŞIMI
YAŞAM KOÇU
NLP UYGULAYICI
NEFES KOÇU
YİN YOGA EĞİTMENİ
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmemin ardından İç Hastalıkları ihtisasımı da Ankara Üniversitesinde yaptım. Sonrasında Romatoloji yan dalı yapmayı seçtiğimde ebetteki kalbimde çok özel yeri olan Ankara Üniversitesi dışında başka bir seçenek aklıma gelmedi. Romatoloji yan dal eğitimimi tamamladıktan sonra Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamlayıp ardından Başkent Üniversitesi Romatoloji Bilim Dalında göreve başladım. 6 yıl boyunca Romatoloji Uzmanı olarak sayın hocam Prof. Dr. Eftal YÜCEL ve çalışma arkadaşlarımla birlikte şevkle çalıştım. Hayatımın her gününde, çalıştığım her birimde yeni bir şey öğrenmek ve gelişmek arzusu içinde oldum.
Bu sırada tesadüflerin ya da aslında kalbimdeki isteklerin tezahürü olarak Yaşam Koçluğu eğitimi almaya karar verip Optimal Koçluktan eğitim aldım. Orada eğitim aldığım sevgili Ceyda TEZER ve Ebru OĞUŞ’a minnetlerimi sunuyorum. Tabi ki arkası geldi. Bütünsel Tıp yaklaşımı zihin yapısına ulaşabilmek için Sanat Terapisi, Enneagram derken NLP uygulama eğitimi için çok değerli Taşkın KÖKSALAN hoca ile yolum kesişti. NLP Academy Ankara ve hocam Taşkın KÖKSALAN sayesinde diğer tüm eğitimlerimin doğru karmasını yapmaya başladım. Ancak kendi içine bakamayan birisi karşısındaki için rehber, ışık olamaz. Tüm bu yolculuk beni Atölye Yoganın değerli hocası benim yoga eğitmeni olma yolculuğumda ışığım ve rehberim olan Esra DOĞAN’a götürdü. Tıp eğitimimi aldığım diğer eğitimlerle harmanlayarak, uygulama tarzı bana özgü olan (ama aslında dünyada pek çok ülkede üniversitelerde bölüm olarak varlığını sürdüren) Bütünsel Tıp Hekimi yaklaşımı yolculuğum başlamış oldu. Bu yolculuk artık muayenehanemde devam ediyor.
Romatoloji Randevusu
Romatoloji Randevusu
Mustafa Kemal Mah.Dumlupınar Bulv.No:266 Tepe Prime C Blok7.Kat No:94, 06530, Ankara
Günay Şahin Dalgıç
Kendinizi yaninda rahat hissedebildiğiniz, ilgili güleryüzlü çok yönlü incelemesiyle
çok yönlü değerlendiren hocamız... Muayene sirasinda gözünden hiçbir şey kaçmıyor. 9 senedir çektiğim ve son 1.5 yildir da sürekli hale gelmiş ağrılarımla epey karamsar gitmiştim. Hocamin verdiği ilaç, doğruyu söylemek gerekirse hiçbir inancım yokken işe yaramaya başladı. Hem kalbimdeki hem de tendonlarimdaki agrilarimi çok büyük oranda azalttı. Ağrısız ve tıkanmadan yüzemiyordum bile ve ağrim olmadan yuzebilmeye basladim ilk defa ki bu bende eski halime kıyasla mucize etkisi yarattı. Daha önce ziyaret edebilseymişim keşke dedim. Ufuk genişletici ve öğretici ve aydinlatıcı bir deneyim oldu.
19 yaşında Erişkin Still hastasıyım. Birkaç önce ağrılarımdan dolayı yürüyemezken, psikolojik olarak çok kötü bir durumdayken, ve hayatımın sonuna kadar böyle gideceğini sanarken, Günay Hocam sayesinde hem hastalığımla barıştım, hem ağrılarım azaldı, iyileştim demek az kalır. Gittiğimde sadece muayene olmadım, benimle uzun uzun konuştu, her şeyi ayrıntısıyla inceledi, ve kendimi terapiye gitmiş gibi hissettim. İlk muayeneden çıktığımda kendimi mükemmel hissettim, Günay Hocanın orada olması beni güvende hissettiriyor.
Merhabalar ben romatoit artrit ve sedefli romatizma hastasıyım. Günay hocamın beş yılı aşkın süredir takipli hastasıyım. Kendisiyle tanışmadan önce çok ciddi ağrılarım ve tutulmalarım vardı. Ankara’da çok farklı hastahanelere gittim ve fakat sonuç alamadım. Yüksek İlgi ve alakası ile sorunumu çözdü. İyi ki varsınız hocam…
si...
Hocamla geçen sene tanıştık sjögren sendrumu hastayım kaç tane dr gittim ama günay hocam gibi güler yüzlü ilgili tecrübeli bir insan bulamamıştım şimdi hala yoluma kendisiyle devam etmekteyiz tedavi olarak muhteşem işini iyi bilen bir dr herkese tavsiye ediyorum
Günay Hanım'a dizimdeki şişlik ve ağrılar nedeniyle başvurdum ve deneyimim son derece olumlu oldu. Daha önce ameliyat öneren doktorlarla karşılaştıktan sonra, Günay Hanım'ın bütüncül yaklaşımı ve detaylı incelemesi beni oldukça rahatlattı.
Günay Hanım, tedavi sürecim boyunca sadece tıbbi tedaviyi değil, aynı zamanda iletişim becerileri ve empatik yaklaşımıyla da beni destekledi. 1 ay içinde belirgin bir iyileşme göstermeye başladım ve şu an daha iyi hissediyorum. Günay Hanım'ı hem uzmanlığı hem de hasta odaklı yaklaşımı için kesinlikle tavsiye ederim.
n....ö
Günay hanımı bulmak hayatımın şansı diyebilirim. Öncelikle mükemmel bir doktor. Sizinle uzun uzun ilgileniyor, hiçbir detayı atlamıyor. Önce muayenem ve gerekli tahlillerim yapıldı. Araya giren yan hastalığı (zona) hemen fark edip kendi tedavisinden önce en güvenli şekilde on tedavi etti ve bana herseye neden bu şekilde olması gerektiğini detaylıca anlattı. En önemlisi de yoğunluğuna rağmen ben çok çökmüş bir psikolojideyken hemen hergün bana zaman ayırıp bizzat arayıp ilgilendi. Benim rahatsızlığımda psikoloji çok önemli olduğu için Günay hanımın bu tutumu beni gerçekten inanılmaz güvende hissettirdi. ilk günden beri kendimi yorum yazabilecek kadar iyi hissetmeyi bekledim ve şükürler olsun bugün Günay Hnm sayesinde normal hayatıma işime dönüyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum. Mesleğini canı gönülden yapan mükemmel bir doktor
de...
Ellerimde şekil bozukluğu ile birlikte ağrı ve sırt ağrısı şikayetleri ile gittiğim Dr Günay Şahin Dalgıç, ayrıntılı bir muayenenin sonucunda bazı tahlil ve filmler istedi. Çıkan sonuçlara göre Spondilo artrit teşhisi koydu. İlaçlarımı yazarak, hastalığımla ilgili neler yapmam gerektiğini ayrıntılı bir şekilde gösterdi ve anlattı. Uzun zamandır ilk kez bir sağlık muayenesinden huzurlu, güvende ve emin olma duygularıyla ayrıldım. 6 hafta sonra ilaçların etkisi ve hastalığımın seyrini görebilmek için tekrar bir randevu oluşturdu. Günay hocamın destek ve tedavisi ile tekrar sağlıklı günlerime döneceğime inancım sonsuz. Herşey için teşekkürler.
ay...
Günay hocamın 4 yıldır takipli hastasıyım. Sjögren sendromu tedavisi görüyorum. Günay hocam hastayı sadece romatolojik açıdan değerlendirmeyip bütünsel tıp yöntemiyle doğru teşhis ve tedavi yöntemini uyguluyor. Aynı zamanda her hastanın ihtiyacı olan psikolojik destek konusunda hastasıyla çok ilgileniyor. Her alandaki bilgisi ve uygulamalarıyla çok başarılı bir doktor. İyi ki bu süreçte Günay hocamı tanımışım.
Günay hocama tekrarlayan gebelik kayıplarına bağlı olan bı rahatsızlığım için gittim tedavimi en iyi şekilde yonlendiriyor aklıma takılan noktalarda ise desteği çok büyük inanıyoruz ki sonu çok güzel olucak hocamın desteği beni hep daha güçlü kılıyor
Daha önce başka bir hekim tarafından sjögren teşhisi konan rahatsızlığım İçin Günay hocama başvurdum. En çok hoşuma giden şeylerden biri; hocamın randevuya gelmeden önce benimle ilgili tüm detaylara çalışmış olmasıydı.(ENabız verilerinden) İlk randevumuz olmasına rağmen beni çok uzun zamandır tanıyor gibiydi. Yaklaşık 1,5 saat şikayetlerimi dinledi, muayene etti. Tüm veriler ve konuşmalar ışığında hastalığımın sjögren değil, sedef romatizması olduğuna kanaat getirdi. Hocamla ilgili bir güzel şey de; hastalığa bütünsel bakmasıydı. Sadece “madem şuran ağrıyor, al bu ilacı tamam” diyerek göndermedi beni. İşin hem psikolojik hem de fiziksel her boyutunu ve yapmam gerekenleri uzun uzun anlattı. Nazik, samimi yaklaşımı ve uzmanlığıyla bize güven verdi hocam. Çok teşekkür ediyorum kendisine tekrar, sevgilerimi gönderiyorum çanakkaleden.
Günay Şahin Dalgıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günay Şahin Dalgıç, Romatoloji. Size Günay Şahin Dalgıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Romatoloji Randevusu.
Günay Şahin Dalgıç adresi nerede?Günay Şahin Dalgıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah.Dumlupınar Bulv.No:266 Tepe Prime C Blok7.Kat No:94, 06530 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günay Şahin Dalgıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günay Şahin Dalgıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günay Şahin Dalgıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günay Şahin Dalgıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Günay Şahin Dalgıç hangi dilleri konuşuyor?Günay Şahin Dalgıç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Günay Şahin Dalgıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günay Şahin Dalgıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Günay Şahin Dalgıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Günay Şahin Dalgıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Günay Şahin Dalgıç hangi sigortaları kabul ediyor?Günay Şahin Dalgıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar