Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Aile Danışmanı Günce Özşenel
Kendisinden çok memnun kaldım. 5 buçuk yaşında kızım var büyütürken karşılaştığım zorluklarla alakalı kendisinden yardım almıştım. Çok da memnun kaldım ve devam ediyoruz. Çocukların büyüme ataklarında daha iyi başa çıkabildiğimiz gözlemliyorum.
f.....
Günce Hocam ile sağlıklı bir iletişim kuruyoruz. Epey yol aldık. Sorunlarımız çözdük diyebilirim. 3-4 ay görüşme sağladım. Görüşmelerden sonra daha pozitifim, evde aileme karşı daha ılımlıyım. Kendisi dikkatli dinliyor hemen yorum yapmıyor zaten algılandığında da yavaş yavaş sorunlarımı çözdü. Günce Hocam'ı tavsiye ediyorum.
a....z
Eşim ile tartışmalarımız çok artmıştı ve artık bir uzmana ihtiyacımız olduğunu düşünerek Günce hanım'dan randevu aldık. Kendisi bizi öncelikle 2 seans dinledi. Beni etkileyen tarafı yol haritasına bizide dahil ederek birlikte çözüm üretmemizi sağladı. Üçüncü bir göz olarak göremediğimiz noktaları görmemizi sağladı. 6 seans kadar devam ettik daha da devam etmeyi düşünüyoruz. Günce hanım ile hızlı bir mesafe kat ettik ve çok memnun kaldım.
ha...a
Eşimle boşanmayı düşünürken aile danışmanlığı desteği almak için Günce hanım'a geldik. Kendisi bizimle çok ilgilendi. Tartışmalarımıza neden olan sebepleri ortadan kaldırmamız için samimi yönlendirmeler yaptı. Verdiği ödevleri dikkatli bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Henüz 3 seans oldu memnun bir şekilde destek almaya devam ediyoruz.
ha...a
İlişkimde güven problemi yaşadığım bir dönem oldu. O dönemde bir arkadaşım terapiste gidin demişti. O zaman tanıştık kendisiyle. Telkin ve önerileriyle büyük oranda aştık. Seanslar keske daha uzun olsa.
ha...a
Çocuğumuz olduktan sonra iletişim sorunları yaşamaya başlamıştık. O esnada yollarımız kesişti. İletişim kurabilmemiz konusunda bize yol gösterici oldu şimdi sağlıklı iletişim kurabiliyoruz.
z....g
Evliliğimizin ilk zamanlarında sorunlar yaşamaya başlamıştık. Bu durum bizi çok yıpratmadan bir aile danışmanına gitmeye karar verdik. Tavsiye üzerine günce hanımla tanıştık. Çok yardımcı oldu. Sorunlarımızı rahatça anlattık. Bizi çok iyi dinleyip gerçekten sorunumuzun ne olduğunu anlamamızı sağladı. Yeteri kadar süre ayırdı. 5 seans aldık. Dakik olması ayrıca önemliydi benim için. Şimdi eşimle 2 yıllık mutlu bir evliliğimiz var. Birde 1 yaşında bir kızımız var.
o....k
5yıllık evliliğimizde sorunlar çıkmaya başlamıştı. Ve gittikçe de büyüyordu taki günce hanımla tanışana kadar. Günce hanım neler yapmamız gerektiğini ve problemlerimizin nasıl üstesinden geleceğimizi çok güzel anlattı ve uygulamamıza yardımcı oldu 4 defa danışmanlık almamıza rağmen çok ilerlemiş durumdayız dahada iyiye gideceğine inanıyorum.
c.....
Eşimle iletişim problemlerim vardı. Günce hanım’ın bize önerdiği metodlar sayesinde şuan eşimle olan ilişkimiz beklemediğimiz kadar hızlı bir şekilde düzene girmeye başladı. İletişimi güçlü ve samimi bir danışman. İçten davranışları bizi daha rahat davranmaya ve sorunlarımızı açık bir şekilde anlatmaya yönlendiriyor. 5 seans yaptık. Daha Mutlu ve umutlu bir şekilde ilerliyoruz.
Günce Özşenel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günce Özşenel, Aile Danışmanlığı. Size Günce Özşenel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Boşanma Terapisi, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Günce Özşenel adresi nerede?Günce Özşenel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Batıkent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günce Özşenel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günce Özşenel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günce Özşenel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günce Özşenel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Günce Özşenel hangi dilleri konuşuyor?Günce Özşenel ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Günce Özşenel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günce Özşenel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günce Özşenel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günce Özşenel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Günce Özşenel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Günce Özşenel hangi sigortaları kabul ediyor?Günce Özşenel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.