a....n
30 Aralık 2019 çift taraflı kasık fıtığı ameliyatımı kapalı sistemle Sayın Uzman Op.Dr. Gündüz Memiş Bey yaptı. Başarılı geçen ameliyatım için kendisine ve Genel Cerrahi Bölümüne çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.
gu...l
babamın yaşı dolayısıyla çok riskli bulunan fıtık ameliyatını başarı ile gerçekleştiren uzm drGündüzMemişbeye ve Ekibine teşekkür ediyorum Güler yüzü hasta hakkında sürekli bilgilendirmesi bizleri çok memnun etti başarılarının devamını diliyorum Alaattin uslu kızı
ve...n
Bugün anal fistül ameliyatı oldum doktorum Gündüz MEMİŞ hoca kendisine çok teşekkür ederim, yaptığı ameliyattan çok memnun kaldım, hem cerrahlığı konusunda çok iyi hemde insanlığı konusunda çok iyi bir insan, hastasına bu kadar saygı gösteren bir doktor görmedim diyebilirim, kendisine ve Genel Cerrahi bölümündeki ekibine çok teşekkür ederim.
Gündüz Memiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gündüz Memiş, Genel Cerrahi.
Gündüz Memiş adresi nerede?Gündüz Memiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gündüz Memiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gündüz Memiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gündüz Memiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gündüz Memiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gündüz Memiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gündüz Memiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gündüz Memiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.