Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Randevu +8 daha fazla

Disk Protezi Uygulaması

Diskektomi

Hidrosefali Şant Uygulaması

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Özel Koru Ankara Hastanesi

Dr. Güner Menekşe, 1978 yılında Ankara’da doğdu. 1995 yılında Ankara Lisesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2002 yılında bitirerek “Tıp Doktoru” ünvanını aldı.
2002-2003 yılları arasında Malatya Pütürge Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak devlet hizmeti yükümlülüğünü tamamladı. Askerlik görevini yedek subay olarak 2003-2004 yılları arasında Çanakkale’de yaptı.
2005 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık eğitimine başladı ve 2011 yılında “Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı” oldu.
2011 yılından itibaren Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde çalışmaya başladı.
Ocak-Nisan 2014 tarihleri arasında ABD, Wisconsin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Kliniği’nde “Araştırma Görevlisi” ve “Klinik Gözlemci” olarak çalıştı.
2014-2015 yılları arasında ABD, Pittsburgh Üniversitesi Tıp Fakültesi (UPMC), Kafa Tabanı Cerrahisi Merkezi’nde “Klinik Gözlemci” olarak çalışmalarına devam etti.
2015 yılından itibaren Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nde çalışmaya başladı.
Nisan 2017 döneminde başvurduğu Doçentlik sınavında başarılı olarak “Nöroşirürji Doçenti” ünvanını almaya hak kazandı.
2018-2019 yılları arasında Lokman Hekim Akay Hastanesinde çalıştı.
2019 yılında Koru Ankara Hastanesinde göreve başlamış, 2024 yılında “Profesör” ünvanını almaya hak kazanmıştır.
Halen Koru Ankara Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Bölümünde aktif olarak çalışmaktadır ve aynı zamanda Gamma Knife Ünitesi sorumlu hekimi olarak görevini devam ettirmektedir.

2024 yılı itibariyle, Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış 35 makalesi, Ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış 12 makalesi vardır ve bu makalelere 200’den fazla atıf yapılmıştır. 8 adet kitap bölüm yazarlığı, ulusal ve uluslararası farklı bilimsel toplantılarda sunulmuş 250’den fazla sözlü ve yazılı bildirisi bulunmaktadır.

Türk Nöroşirürji Derneği tarafından 2009 yılında yapılmış olan Yeterlik yazılı sınavında ikincilik ödülü almış ve 2013 yılında Yeterlik Sözlü sınavında başarılı olarak “Nöroşirürji Yeterlik Belgesi” almaya hak kazanmıştır.

Türk Tabipler Birliği, Türk Nöroşirürji Derneği, The Spine Society of Europa (EUROSPINE), Türk Nöroşirürji Derneği Nöro-Onkolojik Cerrahi Öğretim ve Eğitim Grubu (TURNOG), ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu üyesidir.

Özellikle Nöro-Onkoloji, Spinal Cerrahi ve Pediatrik Nöroşirürji, konularına ilgi duymaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

TIBBİ İLGİ ALANLARI

1.KRANİAL (BEYİN VE KAFATASI) CERRAHİ
* Beyin Tümörleri
* Beyin Kanamaları
* Beyin Damar Hastalıkları
* Beyincik Sarkması
* Hidrosefali ( Şant ve Endoskopik Yöntemler)
* Kafatası Tümörleri

2. SPİNAL (OMURGA VE OMURİLİK)CERRAHİSİ
* Bel Fıtığı ( Mikrodiskektomi, Endoskopik Diskektomi)
* Boyun Fıtığı
* Algoloji Uygulamaları, Radyofrekans tedavisi
* Omurga Kanal Darlığı
* Omurga Kırıkları ( Açık: Vidalı enstruman ameliyatı )
* Omurga Kırıkları ( Kapalı yöntem: Vertebroplasti – Kifoplasti )
* Omurga ve Omurilik Tümörleri
* Skolyoz
* Spastisite ( Baklofen Pompası takılması )

3. PERİFERİK SİNİR CERRAHİSİ
* Sinir sıkışması – Tuzak Nöropati: Karpal Tünel Sendromu
* Ulnar Tuzak Nöropati
* Peroneal Sinir Tuzak Nöropati

4. STEREOTAKTİK RADYOCERRAHİ (SRS): GAMMA KNIFE
* İyi huylu beyin tümörleri ( Meningioma, Kavernoma)
* Beyin metastazları
* Trigeminal Nevralji
* Beyin damar yumakları ( AVM – Kavernom )
* Obsesif Kompulsif Bozukluk

5. ÇOCUK BEYİN CERRAHİSİ ( PEDİATRİK NÖROŞİRÜRJİ)
* Kafatası Şekil bozuklukları

* Beyin Kanamları
* Omurilik Kırıkları
* Sinir Kesileri

Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Boyun fıtığı ameliyatımın 3.günü.Aslında doktor bey beni dün taburcu edecekti.Çünkü ameliyatimin 2.günunde beni yürüttüğünde
adeta koşacaktım.Güner hocama sadece muayene olmak için gitmiştim.1 saat süren muayene sonrasında bana o kadar güven verdi ki çıkar çıkmaz tekrar geri dönerek hiç tereddütsüz kendisinin ameliyat etmesini istedim.Cok riskliydi ameliyatim.2 kocaman fıtık ve çok fazla kireçlenme vardi.3-3.5 saat sürmüş ameliyatim.Bu süreçte doktorum nörömonitör teknigiyle bütün sinirlerimi tek tek kontrol ederek sinir tahribatimin önüne geçmiş.Ultrasonik yöntemle kireclenmeleri temizlenmiş.Ameliyat sonrasında sürekli muayeneye geldi pansumanimi kendi yaptı.En büyük şans nitelikli,bilgili bir doktora rast gelmekmiş.Doktorumun tabiriyle çiçek gibi bir ameliyatim oldu. Kars ta bir deyim vardır doktorum."Allah sizi her türlü dardan kurtarsın".Kurtarsın ki annelerin çocukları öksüz kalmasın.

Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Beynimde iyi huylu tümörün olduğunu farklı bir doktordan öğrenip hemen yeni bir doktor arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda Güner Hocayla karşılaştık. Aklımızdaki bütün soruları içtenlikle, sabırla dinleyerek tüm detaylarıyla cevapladı. Benim için en uygun tedavi planını sağladı. Bu tümörü ameliyat yapmadan Gama Knife işlemiyle benim için en konforlu ve sağlıklı bir şekilde tümörden kurtulmamı sağladı. Bu süreç beklediğimden de kısa sürdü. İşlem sırasında ilgilenmesi, işlem önce/sonrasında hiç yalnız bırakmaması çok değerliydi. Hep iletişim içerisindeydik. Ekiple çok iyi organize olmuştu ve bu sayede hiç yorulmadan bu süreci hızlıca ve kolaylıkla atlattım. Sonucundan çok memnunum, Güner Hoca ve Gama Knife sayesinde hayatıma kolaylıkla devam edebileceğim. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Güner Hocama, 22.05.24'de Koru Hastanesi'nde servikal dar kanal operasyonu oldum. Operasyon öncesinde yapılacak işlemleri çok detaylı anlattı. Operasyon öncesinde ellerimde ve ayaklarımda uyuşmalar, yürüyüşümde denge bozukluğu vardı. Kanal tamamen tıkandığı için bir an önce ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve kısa süre içerisinde operasyonu gerçekleştirdi. 5-6 saat süren zorlu bir ameliyat oldu fakat ameliyat oldukça başarılı geçti ve kapalı olan kanal tamamen temizlendi. 1 gün sonra yürüyüşlere başladım. Ayaklarımdaki denge bozukluğu 2. gün geçti, ellerimde de günden güne iyileşmeyi hissediyorum. Ameliyat sonrasında ilk gün ağrılı geçti ama diğer günlerde ağrılar azaldı. 2 gün sonra da taburcu oldum.

Doktorlar, bu ameliyatın boyunun arkasından veya önünden yapılabileceğini söylüyor. Güner Hocamın detaylı açıklamalarıyla, onun yöntemi (arkadan açarak) bize daha uygun geldi ve onu tercih ettik. İyi ki öyle yapmışız, şu an için her şey güzel ilerliyor.

Güner hocaya doktor tavsiyesi ile ulaştım. Fıtığa bağlı bel ağrılarından şikayetçiydim. İlaç tedavisinden sonuç alamadığımız için ameliyat kararı aldık. çok şükür şimdilik iyiyim. Hocamız Tedavi süresince iyi ilgilendi. Tavsiye ederim.

Doktorumuza fıtık ve belde kanal daralması sebebiyle başvurduk. Ben ve eşim ikimizde ameliyat olduk. İlgisinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

U
Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Kafamda beyin zarına yapışık bir kitle vardı. Çok riskli bir ameliyattı ama Güner Menekşe hocam ve ekibi sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim ve ertesi gün taburcu oldum. Böyle bir ameliyat olup ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi taburcu olmam olağanüstü birşey. Güner Menekşe hocamın güler yüzü ve bize güven vermesi, detaylı bir şekilde bilgilendirmesi kafamızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Kendisine ve ekibine çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varlar.

T
Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Güner Hocam ile yollarımız, baş ağrısı için gittiğim Nöroloji Hocamın e mar sonucunu paylaşması neticesinde bir araya geldi.

4.50 cm uzunluğunda iyi huylu beyin tümörün varlığı tespit edildi. Güner Hocam, e mar sonucuna bakarak ameliyat olmamı çok açık ve samimi bir şekilde anlattı.

Hocam, hekimliğin yanısıra, güler yüzlü ve hastaya olan diyaloğu ile de mükemmel bir hekim...Olması gereken ameliyatları, ertelemeden Güner Hocama gitmenizi tavsiye ederim. İyiki sizi tanımışım Güner Hocam.

V
Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

İyiki Güner hocayı tanımışız Beyin kanaması gecirdim Güner hocaya ameliyat oldum Ameliyattan bir gün sonra ayağa kalktım Harika bir doktorumuz teknolojileri çok güzel Allah tüm Hastalara şifa versin

Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Omurga Cerrahisi

Değerli Güner hocamız ile yollarımız iyi ki kesişmiş bunu diyorum çünkü özel ve devlet hastanesi bir çok hekim ile babamın omur iliğe baskı yapan lezyonu için görüştük.hocam teknoloji ve yeni aletler konusunda çok çok önde bilgiye sahip.Hocamı diğerlerinden ayıran yapacağı operasyonu en ufak detayına kadar anlatan ve eski usüller den daha çok yeni teknolojiye uyumlu operasyon metotları idi görüştüğümüz diğer hekimler ameliyat ile ilgili çok yüzeysel konuştular hocam ise çok ama çok ayrıntılı ve daha teknolojik aletlerden bahsederek gönlümüzü ameliyat öncesi ferahlattı.İlgisi alakası sıfır egosu ile hocama sonsuz teşekkür ederiz.çok şükür başarılı bir ameliyat gerçekleşti ve babam eskisinden çok daha iyi durumda.Bu yorumum umarım şifa arayan bir hastamız için vesile olur ise emin ellerde olduğunu bilmesini isterim. tüm hastalara şifalar dilerim.

Konum: Özel Koru Ankara Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Şubat 2023'te şiddetli baş ağrısı şikayetiyle sayın Güner Menekşe hocama muayene oldum. Yapılan tetkikler sonucunda beynimde kitle olduğunu ve hızla şekil değiştirdiğini, vakit kaybetmeden alınması gerektiğini güzel üslubu, tatlı dili ve sabrıyla anlattı. İlk defa karşılaşmamıza rağmen mütavazılığı, insanlığı ve tıbbi bilgileriyle beni yarım saat içerisinde ikna ederek şifalı ellerine kendimi teslim etmemi sağladı. Kısa bir süre içerisinde gamma knife ve navigasyon sistemleriyle ve mesleki bilgileriyle ameliyatımı yaptı. Baştan sona kadar yönlendirmeleri sayesinde ameliyat sonrası tedavi sürecime devam ediyorum. Ve bu süreçte takibimi bırakmayıp ilgisini esirgemeyen hocama canı gönülden teşekkür eder, herkese tavsiye ederim. Başarılı hocamın yolu açık olsun, başarıları daim olsun.