Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Schroth Yöntemi
Skolyoz Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Fzt. Güneş Akgündüz
2009-2021 ADANA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ BÖLÜMÜNDE FİZYOTERAPİST OLARAK GÖREV ALDIM.
BU SURECTE BİR ÇOK EĞİTİMLER ALDIM.
2024 YILINDA AÇTIĞIM MERKEZLE MESLEK HAYATIMDAKİ BİLGİ VE TECRÜBELERİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUM.
Menisküs sorunum nedeniyle fizik tedaviye başladım. Fizyoterapist Güneş Akgündüz Hocam sayesinde dizlerimdeki ağrılarım önemli ölçüde azaldı ve günlük hayatıma daha rahat bir şekilde devam edebiliyorum. Ayrıca tedavi sürecinin daha orta kısımlarında olduğumu da belirtmek isterim.
k...
Kendisine tavsiye aracılığıyla ulaştım. Skolyoz tedavisi aldım. Çok ilgili, işine bağlı, birebir diyaloglarda kuvvetli birisi. Çok memnun kaldım bu süreçte. Kesinlikle tavsiye ederim.
g...
Fzt. Güneş Akgündüz'e eşim ve ben reformer pilates için gitmeye başladık. Eşimin bacaklarında menisküs yırtığı ve çapraz bağlarında deformasyon olduğu için Güneş Hanım fizik tedavi önerdi. Reformer ile eş zamanlı olarak eşime fizik tedavi uyguladı. 8 seansın sonunda eşimin süreğen ağrılarında ciddi azalma ve yaşam kalitesinde gözle görülür bir artma oldu. Güneş Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Bir arkadaşımın önerisiyle Güneş Hanım'a ulaştım. Bel ve sırt ağrılarım vardı. Kendisi ve ekibinden çok memnun kaldım. Günlük yaşam aktivitelerime geri döndüm, ağrılarım azaldı ve yaşam kalitem arttı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
d...
Fzt. Güneş Akgündüz ile tedaviye başladıktan sonra özellikle boyun ağrılarım geçti. Kendimi daha dinç ve mutlu hissediyorum. Merkezin düzeni ve disiplinli çalışma ortamları ile herkese tavsiye ediyorum.
ö...
Daha önceden sağlık problemim nedeniyle kendisine başvurmuştum. O zaman da çok memnun kalmıştım. Bilgisiyle, yaklaşımıyla ve mesleki anlamda tecrübesiyle seanslarından çok memnun kaldım. Boyun ve bel fıtığım var. Aynı zamanda omuz ağrısı da çekiyordum. Kendisi bana özel egzersiz planlayarak ağrılarımdan kurtuldum, hareket kabiliyetim arttı. Çok iyi bir sonuç aldım. İyi ki var. Omurga ağrısı yaşayan birisinin kesinlikle Güneş Hanım'la temasa geçmesini herkese tavsiye ediyorum.
t...
Uzmana çok yakın bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Pilates yapmak için başvurdum. Sadece beden için değil, zihinsel sağlığım için de faydasını görüyorum. Düzenli pilates yaparak stresten uzak kalıyor ve zihnen anda kalabiliyorum.
Güler yüzleri ve enerjileri ile onlarla olmaktan dolayı çok mutluyum.
z...
Arkadaş tavsiyesiyle geldim. Parmaklarımda uyuşma, bileklerimde tendon kisti vardı. Bu nedenle başvurdum. Çok ilgili, güler yüzlü bir uzman, uyuşukluklar hafifledi, ağrılarım geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Güneş Akgündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güneş Akgündüz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Güneş Akgündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Bel - Boyun Fıtığı, El Rehabilitasyonu, Skolyoz Tedavisi, Pilates, Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon.
Güneş Akgündüz adresi nerede?Güneş Akgündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yeni mah Öğretmenler Bulvarı 75545 skTepelizade İş Merkezi Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güneş Akgündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güneş Akgündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güneş Akgündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güneş Akgündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Güneş Akgündüz hangi dilleri konuşuyor?Güneş Akgündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Güneş Akgündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güneş Akgündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güneş Akgündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Güneş Akgündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Adana bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler