- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
- Diş Eksikliği
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Aras Sitesi C Blok Kat:1 Daire:6, Muratpaşa, Antalya 07160
- Sigortası olan hastalar
Lamina Uygulamaları
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
ne...l
Tavsiye üzerine gittim kaplama köprü ve başka çoğu işlemi yaptırdım çok memnunum Güneş hanım çok güler yüzlü ve konuşkan bir hekim kendisine güvenle gidebilirsiniz
T
t.....
Güneş hanıma yurtdışından tavsiye üzerine geldim dişimle ilgili birçok işlemi yaptırdım sonuçtan çok memnunum bir problem yaşamadım işinde başarılı samimi güler yüzlü bir doktor
eb...r
inanılmaz pratik ve güven verici. teşekkür ederim kendisine.ailemizin hekimi oldu. kısa sürede samimiyet veyeteneği ile uzun süredir aradığımız tecrübeli ve iletişimi kuvvetli bir hekim. kesinlikle tavsiye ederim.
Güneş Çankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güneş Çankaya, Diş Hekimi. Size Güneş Çankaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, Lamina Uygulamaları, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu.
Güneş Çankaya adresi nerede?Güneş Çankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Aras Sitesi C Blok Kat:1 Daire:6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güneş Çankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güneş Çankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güneş Çankaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güneş Çankaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Güneş Çankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güneş Çankaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güneş Çankaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güneş Çankaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Güneş Çankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güneş Çankaya hangi sigortaları kabul ediyor?Güneş Çankaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.