Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Tüpü Takılması
Miringotomi
Nazal Valv Cerrahisi
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
İşitme Testi
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Op. Dr. Güneş Genç şu anda İzmit Özel İlgi Çocuk Hastanesi nde KBB Uygulamaları alanındaki çalışmalarına devam etmektedir.
b...
Güneş Bey'i araştırmalarımız sonucunda kendimiz bulduk. Oğlumun geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi. Son derece ilgili, güler yüzlü bir beyefendi kendisi. Oğlum da kendisini çok seviyor çocuklarla iletişimi çok güzel. Bizleri yeterince bilgilendiriyor. İyi ki bulmuşuz iyi ki oğlumu o ameliyat etmiş. Sadece ameliyat değil sonraki rahatsızlıklarında da kendisini tercih ediyoruz. Çevremde ki herkesi de Güneş Bey’e yönlendiriyorum.
d....)
Sürekli doktorumuz ve çok memnunuz. Çocuklara karşı çok ilgili. Çocuğumun iki kulağına da tüp takıldı ve geniz eti ameliyatını Güneş Bey gerçekleştirdi. Bundan sonraki aşamalarda da sürekli kendisine gidiyoruz.
y....)
Güneş Bey'in neşeli, nazik ve iyi biridir. Kendisi istemediğimiz hiçbir tedaviyi zorlamaz. Çocuğumun kronik bademcik rahatsızlığı var, bu yüzden düzenli olarak iki haftada bir ayda bir kendisiyle görüşüyoruz. Her görüşmede süreçle ilgili bizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve tedavi konusunda birlikte karar veriyoruz.
g....)
Güneş Bey'i çok beğeniyorum. Kendisi çok ilgili ve çocuklarla iletişimi çok iyi bir doktor. Benim çocuğum 5 yaşında ve genellikle doktorlardan korkar, ama kendisinin yanına rahatlıkla gidiyor. Ben çok memnunum. Çocuğumun kulak rahatsızlığından dolayı tüp taktırdık ve kontrollerimize devam ediyoruz. Çocuğum kendisini çok seviyor, "Resimler yapacağım, götüreceğim" diyor. Çalıştığı kurum böyle bir doktora sahip oldukları için çok şanslılar.
es...b
kızımın horlama şikayeti vardı, arkadaşlarım sadece çocuklarla ilgilenen bir kulak burun boğaz uzmanı var demişlerdi. randevu aldık ama 15 gün kadar raporluydu. Bekleme kararı aldık, iyi ki de beklemişiz. Tüm korkularımızı ve tedirginliklerimizi giderdi kızım çok rahat bir ameliyat süreci geçirdi. kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz
pi....
Oğlumun kulaklarını temizlerken gösterdiği ilgi, çocuğun rahatlamasini sağlayarak ona açıklamalarda bulunması, alerji tedavisi ile ilgili verdiği bilgi ve bize yol göstermesi psikolojik olarak da çok rahatlattı. Kullandığı ilaçlarla ilgili bilgi veren doktor bey, geniz etine bakıp tedavisinin oldukça iyi gittiğini söyledi.Uzun süren kulak temizliğini tamamlayarak bizi mutlu bir şekilde gönderdi. Teşekkür ediyorum.
se...
Oğlumun birkaç gün devam eden burun tıkanıklığı nedeniyle gittik .Muayene süresince verdiği bilgiler ve yaklaşımı mükemmeldi. Burundaki akıntının nedenleri ,burnunun yapısı ,takip süreci konularında detaylı bilgiler verdi. Tedaviye başladık eminim ki sonuç alacağız.
k.....
Güneş beyden çok memnunum. Çocuğumuzun boğazında olan geniz etinden kaynaklı olarak ameliyat öncesi ameliyat süreci ve sonrası her zaman memnun kaldık. Durumumuzda gayet iyi. hiçbir şekelde sıkıntı yaşamadık her zaman güneş beye ulaştık.
Güneş bey çok ilgili çok iyi bir doktor çok memnun kaldık hiçbir sorunu yaşamadık çok iyiydi. Çocuğumuz geniz eti ameliyatı ve bademcik ameliyatı oldu. Kulağındaki iltihaptan dolayı tüp takılma durumu da vardı ama güneş bey çizme işlemi yaptı tüp takımı gerek kalmadı ameliyat öncesi ve sonrası gayet ilgiliydi. Herhangi bir sorun yaşamadık.
Son derece memnunuz güneş beyden. Çocuğumuz küçükken ellerini kulağına sürekli götürüyordu bizde bir tavsiye ile gidip tanışmıştık. ilgisinden verdiği hizmetinden memnun kalınca başka hastanede olduğunu öğrenip tekrar kendisine gittik.2-3 ay öncede geldiğimizde geniz eti vardı kulağında sıvı olduğunu söyledi geniz eti ameliyat yaptı ameliyat gayet iyi ve sorunsuz geçti. Gayet memnun ayrıldık.
Güneş Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güneş Genç, Kulak Burun Boğaz. Size Güneş Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Geniz Eti Ameliyatı, Bademcik Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Adenoidektomi, Tonsillektomi, Miringotomi, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Kulak Temizleme, İşitme Testi, Burun İçi Radyofrekans.
Güneş Genç adresi nerede?Güneş Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güneş Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güneş Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güneş Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güneş Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Güneş Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güneş Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güneş Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Güneş Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güneş Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Güneş Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sakarya Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gebze Kulak Burun Boğaz Doktorları
Derince Kulak Burun Boğaz Doktorları
Başiskele Kulak Burun Boğaz Doktorları
Serdivan Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölcük Kulak Burun Boğaz Doktorları
Darıca Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (3)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları