Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Pirimehmet Mah. 1724 Sok.No:1, Isparta

Özel Davraz Yaşam Hastanesi

Pirimehmet Mah. 1724 Sok.No:1, Isparta

Özel Davraz Yaşam Hastanesi

Opr.Dr. Güneş Uzun Burkaş Isparta Özel Davraz Yaşam Hastanesinde hizmet vermektedir.

Konum: başka bir yer Diğer

Riskli gebeliğim yüzünden gerçekten Isparta’da gitmediğim doktor kalmadı tek bana çare olan kendisi oldu. Cidden harika biri düzgünce herşeyi açıklıyor ve ilgileniyor. Nasipse doğumumu da o yaptırıcak kendisine çok teşekkür ederim.

T
Konum: Özel Meddem Hastanesi Normal (Vajinal) Doğum

İnanılmaz içten ve samimi bir doktor. Çok çok bilgili ve uzman. Sayesinde normal doğum yaptım. İyi ki varsınız Güneş Hanım. Siz olmasanız ne yapardık bilmiyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile gidin.

C
Konum: başka bir yer Diğer

Gunes hanim gercekten cooookkk iyi ve guler yuzlu esprili bi doktor.gunes hanimin gülen yüzünü gormek bile beni motive ediyordu acikcasi..5 yil once riskli bi gebeligim oldu.dusük riskim vardi.sonra erken dogum riskim vardi.her muayenede gayet guzel ilgilenirdi benimle.sordugum her soruya gayet aciklayici cevaplar verirdi saolsun...sezeryan dogum yaptim dogumdan sonrada hastane sürecinde hem benimle hem bebegimle cok guzel ilgilendi.
Simdi ikinci cocuguma hamileyim.batmanda calistigi hastaneden randevu alayim dedim
Ama guneş hanim malesef batmanda degilmis..gercekten cok üzüldüm batmandan gitmesine.

Konum: başka bir yer Diğer

Gunes hanim batmanda ozel bi hastanede calisiyodu benimde iki gebelik gecirdim biri olu biri de dusuk yapmistim ucuncu gebeligimde gunes hanima gittim ona sonsuz tesekurlerimi sunuyorum onun kadar ilgili bi doktor daha once tanimadim onun basarili ve dogru tedavisi sayesinde saglikli bi bebegim dogdu o yuzden herkese tavsiye ederim

Konum: Özel Meddem Hastanesi

24 haftalık gebe iken devlet hastanesinde rahim ağzı kısalığı teşhisi konuldu. Bir hafta sonra güneş hanıma gittim, bu durumdan endişelendiğimi birde kendisinin görüşünü almak ve durumumu kontrol ettirmek için muayeneye geldiğimi söyledim. Hiç bir şey söylemeden ölçüm yaptı, sonra, çalışanına ölçüm sonucunu söyledi, durumum nedir diye sorduğumda, sertçe, 'yatacaksın başka bişey yapmayacaksın yatmazsan bu ay çocuk doğar, doğarsa ya yaşamaz ya da sakat kalır' dedi. Başka nelere dikkat etmeliyim, bu kısalık ne kadar bir risk taşır, böyle rahim ağzı kısalığı olanlar normal haftalara kadar ulaşabiliyormu bu konularda beni aydınlatması için, daha açıklayıcı, ilgilenen bir doktor istediğim için zaten özele gelmiştim ancak tam tersi oldu. Doktor hanım odaya girdiğiniz andan itibaren zor yüzünüze bakıyor, Hoşgeldin geçmiş olsun neyin var vs hiç bir şekilde iletişimi yok sanki zoraki muayene ediyor, hiç bir şekilde size bişey sormuyor gebelik süreci ile ilgili, siz anlatıyor siz soruyorsunuz o tek kelime ile sertçe cevaplıyor. Örneğin ben Tetanoz aşısı henüz olmadım erken doğumu tetiklediğini duydum, böyle bişey varmı dedim, yine sertçe 'olma' , dedi. Hiçmi olmayayım, ne zamana kadar olmayayım, aşı olmazsam ne olur. Bütün bunları elbette soramadım. Çünkü herşeyi zoraki soruyorsunuz ve aldığınız cevabı da zoraki alıyorsunuz. Madem benim durumumda Tetanoz aşısı tehlikeli, neden kendisi bana bunu ben sormadan söylemiyor mesela, bu ülkede insanların kendi hastalıklarını kendilerinin araştırmasımı gerekiyor? Bu muayenenin ertesi günü, sabah kalktığımda bacaklarımın arasından aniden bir avuçtan çok su boşaldı ve acil bir durum olduğunu düşünerek tekrar hastaneye gittim. Doktor hanıma durumu anlattığımda bana çok sert bir uslupla, 'sen bu meseleyi kafana takmışsın böyle iş olmaz rahim kısalığı var diye erken doğuracaksın diye bişey yok, ben suyunun geldiğine falan inanmıyorum, o ilacın kalıntısıdır, diyerek çıkıştı. Rahim kısalığı ya da tüp bebek gibi tedavilerde kullanılan vajinal progesteron jelin içeride birikenleri bu şekilde su patlar gibi çıkabiliyormuş meğer, bunu ben nereden bilebilirdim ki. Birazcık insaniyete, karşındaki insanın psikolojisine, iletişime önem veren bir doktor hanımın, bu ilacın yan etkisidir ilaç bu şekilde su gibi akıntı yapıyor korkmayın vs demesi gerekir. Bir gün kendisine 'yatmazsan bu ay doğar bu ay doğarsada ya ölür ya sakat olur' dediğin hastayı, ertesi gün 'sen bunu kafaya takmışsın' diye azarlamak bence pek insani ve mantıklı değil. Kafaya takmışsın böyle olmaz diye bağıracağına, ilk muayenede izah edersin bu durum şu şekilde ilerleyebilir, az veya çok şu kadar risklisin, veya böyle olupta normal haftalara ulaşabilirsin vs denilebilir. Bir daha asla muayeneye gitmem kendisine, asla tavsiye etmiyorum

Op. Dr. Güneş Uzun Burkaş

İlgili hasta devlet hastanesinde değil ilimizdeki üniversite hastanesinde Prof Dr ile görüşmüştür hocamız tarafından kendisine rahim ağzı kısalığı anlatılmış bununla beraber tedavisi başlanmıştır hastayada 2 hafta aralıklarla takip önerilmiştir hastanın buradaki beklentisi hocamızımı sorgulamaktır yoksa beni mi denemektir ayrıca tetanoz aşısının yapılma yetkisi aile hekimlerine sağlık bakanlığınca verilmiş olup yapılacak ve yapılmayacak hastalar bakanlıkça kriterlenip aile hekimi arkadaşlara gerekli uygulamalar bildirilmiş olup kadın Doğum uzmanlarının yetkisi alanında değildir.

K
Konum: Özel Meddem Hastanesi Hamilelik takibi ve doğum

Hamilelik sürecimde birkaç farklı doktora gittikten sonra güneş hanimda karar kıldım. Güneş hanim sorularima herzaman tatmin edici, bilimsel ve güncel yanıtlar verdi. yenilikleri takip eden, ilgili, çok bilgili ve anaç bir doktor. Bu surecte hep kararlarima saygi duydu sorularima geçiştirmeden guzelce cevaplar verdi ve normal dogum istegimi destekledi normal doğumla kızıma kavustum

Konum: Özel Meddem Hastanesi Doğum

Normal doğuma yönelik talebimizi geri cevirmeyisi normal doğum yapmamiz konusunda bizi motive etmesi bizi çok memnun etti. Ve bu dogrultuda bir doğum gerçekleştirdik bizim için en önemli konu bu olduğu için biz hocamızdan cok memnun kaldık sizin de denemenizi öneririz.

Konum: Özel Meddem Hastanesi Hamilelik ve doğum

Çok başka rahatsızlıklarla gitmiştim ve güneş hanım çok güzel ilgilendi moral almam gereken bi süreçte umut oldu bize sonra bir hamilelik düşük tehlikeleri ve doğum gerçkleşti bu süreçte çok memnun kaldım bütün akraba ve dostlarıma tavsiye edeblirim gönülleri ferah olsun

çok memnun kaldığım bir doktor ikinci doğumumuzda tanıştık çok ilgilendi kardeşim ve 3 kuzenim de güneş hanımı tercih ediyor her aradığımızda yardımcı oluyor ve her gittiğimizde de bize ilgisini eksik etmeyen bir bayan...

Hiç bir ilgi alaka olmayan bir dr. Tavsiye üzerine gittim fakat hiç menmun kalmadım ilk haftalarda olduğum için çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik üzerine başka bir hastanenin aciline girdik ve kendi dr habersiz ilaç uygulayamayız dedi ve bunun üzerine dr güneş hanımı aradım bir hakaret etmediği kaldı bana izinli ve evinde olduğunu söyledi ben sadece hangi ilacı seruma katılması gerktiğini soracaktım söylemesi gereken iki cümle demekki acil doğum yapıyor olsam yada düşük olsa özel seçtiğimiz hekimimizin umrunda bile olmayacak bu yüzden tavsiye etmiyorum...