Mithatpaşa Mahallesi Mithatpaşa caddesi No: 570, İzmir
İzmir Klinik
Mithatpaşa Mahallesi Mithatpaşa caddesi No: 570, İzmir
İzmir Klinik
Şimdi Terapi Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Hipnoterapi
Regresyon Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Güney Hanımla 3 yılı aşkın süredir başlıca anksiyetem sebepli görüşüyorum. Yüzyüze başlayan görüşmelerimiz daha sonrasında onlinea döndü.
Yüzyüzeyken uyguladığımız bütün teknikleri onlineda da uygulayıp, aynı sonuçları almak benim için büyük bir artı oldu. Bu sayede taşınma, evlilik ve boşanma gibi hayatımın önemli noktalarında bu online terapilerle hem destek bulup yalnız hissetmedim, hem de emdr gibi tekniklerle de iyileşme sürecimde büyük ilerleme kaydettim.
Kaygı kapanına düştüğüm ve çıkar yol göremediğim anlarda bana başka bir pencere açan ve asla yargılamadan yönlendiren Güney Hanımla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Sadece seans odaklı kalmayıp önerdiği yayınlar, yöntemler ve kendi kendime uygulayabileceğim çalışmalarla da hayatımın iplerini kendi elime alabileceğimi gösterdi. En çaresiz hissettiğim anksiyete ataklarım sırasında bile yanımda heran birinin varolduğunu hissettirerek içimdeki değişim gücünü güvenli bir ortamda açığa çıkarmama yardımcı oldu.
b...
Güney Raslayan hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine iletişim kurdum. Benim birkaç aydır süren kaygı sürecim olmuştu. Güney Hanımla 6 seans kadar görüştüm. Birkaç cümlesi ve kaygı hissettiğimde yaptığım birkaç teknikle başka bir pencereden bakmamı sağladı.
b...
4 ay önce anksiyete ve depresyon sorunlarıyla doktor randevuları yorumlarını referans alarak terapiye başladım. Güney Hanım'ın uyguladığı hipnoterapi çalışmaları, yarattığı farkındalık ve kitap önerileri sayesinde yaşadığım dönüşümün rehberi oldu. İlk seanstan itibaren hiçbir şekilde samimiyet ve güven problemi yaşamadım. Yola çıkmaktan çekinmeyen herkese tavsiye ederim.
m...
Kendisiyle daha önce iletişime geçmediğim için kendime kızıyorum. Yeni beni inşa etmeye çalışıyoruz. 22 senedir çektiğim anksiyete bataklığından Güney Hocam sayesinde çıkacağımı düşünüyorum. Şu ana kadar inanılmaz keyifli deneyimler yaşıyorum seanslarda bazen çok yıkıcı bazen inanılmaz rahatlatıcı oluyor. Deneyimi yönlendirmesi en önemlisi de rahatlatıcı yaklaşımı kendime olan inancımı geri getiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
t.....
Terapiye, çocukluğumdaki anıların bana hissettirdikleriyle ve düşündürdükleriyle ne yapacağımı bilemediğim için başlamaya karar verdim. Bu anıları "silmenin" bir yöntemi var mı diye araştırma yaparken EMDR yöntemi karşıma çıktı ve böylelikle randevu almaya karar verdim. EMDR ile beni çok rahatsız eden bir anıyı seçtim ve o anı üzerinde çalışma yaptık. Şimdi, EMDR seanslarının sonunda o anıdaki çocuk gibi değil de yetişkin gibi bakabiliyorum yaşadıklarıma.
Güney Hanım'ın süreç boyunca konuştuğumuz konulara göre önerdiği kitapların da çok faydalı olduğunu söylemeliyim. Şimdi bedenimde, dünyada, varlığımla güvende hissediyorum.
Şunu da eklemek istiyorum: Hislerim vardır, düşüncelerim de ama bir de ben varım. Kendime ve diğer herkese dengeli bir yaşam diliyorum.
Güney Hanım, üzümlü kekim. 2 seneyi aşkındır terapi alıyorum kendisinden. Tam olarak 1 Ekim 2021’de başlamıştım ve dün kendi isteğim, Güney Hanım’ın da desteği ile ara vermeye karar verdik. Hayatımda ilk kez terapi aldım ve ne şanslıyım ki enerjimin tuttuğu, güven ilişkisinin kurulduğu bir terapistle karşılaştım. Kendim için yaptığım en güzel şey oldu. Herkesin yolculuğu kendine özel de olsa kendi yolculuğumdan biraz bahsetmek isterim. 2021 benim için en zor yıllardan biriydi. Enerjimin düşük olduğu, hiçbir şeyden memnun olmadığım, her şey bana karşıymış gibi hissettiğim, ağladığım, üzüldüğüm ve dayanamadığım. Şu anki halime o kadar uzak ki, ne mutlu bana. Şu anda iyisiyle kötüsüyle her duygumun farkında olmaya, her duygumu yaşamaya fakat içinde kaybolmamaya çalışıyorum ve sanırım başarıyorum. Demem o ki, şu anda bu yorumu okuyan terapi almak konusunda endişeleri olan kim varsa hemen çıksın bu yola. Kendimize olan yol inişli çıkışlı, hiç kolay değil ama sonunda ışık var.
h....a
Birden fazla alandaki yetkinliği ile problemlere yalnızca tek elden değil birden fazla noktadan ışık tutanilen mesleğinin gerçekten sayılı psikologlarından. Danışmanlığını aldıktan sonra birden fazla bakış açısını görmekle beraber hepsini kullanma yeteneğini kazanmak alabileceğiniz en büyük verim. Güney hanımla görüşmek kendime yapacağım en büyük iyilik ve yatırım. Sevgiler
Yolum iyiki Güney hanım ile kesişmiş. Kendisi alanında profesyonel bir psikolog. Tamamen kişiye ve duruma uygun yönlendirmeleri ile her seans sonrasi kendimde değişime tanık oluyorum . Kedisiyle 2018 yılında çift terapisi seansları ile tanıştım. O dönem de evliliğime dair çok güzel ilerleme kaydetmiştim. Kısa süre önce tekrar seanslara başladım. Şu anda çocukluğuma dair gerçekleştirdiğimiz emdr seansları ile eşim, çocuklarım, ailem ve iş arkaşlarım ile olan ilişkilerime güzel yansımalarını görüyorum. Mukemmelliyetcilik takıntılarımı, yüksek stres seviyemi , kaygılı hallerimi kontrol etmeye ve üstesinden gelmeye başladım. Duygularımı rahatça açabilen bir yapıya sahip olmamama rağmen kendisi güven veren ve ne anlatırsanız anlatın yargılanmayacağınız bir alan açarak kısa sürede çok güzel ilerleme imkanı sunuyor. Çevreme herzaman tavsiye ediyorum bir kerede burdan yazmak istedim. Kesinlikle Güney hanım ile tanışmanızı tavsiye ederim. Sevgiler... :)
d.....
Güney Hanım' dan daha önce de terapi almış biri olarak, ihtiyacım olduğunu hissettiğimde hiç tereddüt etmeden tekrar kendisine ulaştım. Alanında cok iyi bir uzman, cok çeşitli yaklaşım ve tekniklerle danışanının ihtiyacına göre tedaviyi şekillendiriyor ve çözüme ulaştırıyor.
Kendisine hem insan hem de uzman psikolog olarak güvenim sonsuz, benim için her önerisi altın değerinde...
Uzun süredir ilaç kullanan bir major depresyon hastasıyım, benim durumumda bir kaç görüşmeden sonra regresyon calismasina karar verdik. Çalışmanın etkileri uzun vadeli olmasina ragmen, tedaviden 3-4 gün sonra iyilik halim gözle görülür şekilde arttı. İnanılmaz bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az...
Umarım yardıma ihtiyacı olan herkesin bir şekilde Güney Hocamla yolu kesişir.
bi...m
Öncelikle randevu saatimde hiç bekletilmeden güney hanımla görüşmem çok önemliydi . İlk seansta nasıl bir tedavi yöntemi uygulamamız gerektiğini güney hanım açıkladı ve çok güzel sonuçlar aldım kendimdeki büyük değişimi gün geçtikçe farkettim bilinçaltıma yönlendirmek muazzam hiç düşünmeden bu değişimi yaşamanızı tavsiye ederim Güney hanıma sevglerimle
Güney Raslayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güney Raslayan, Psikoloji. Size Güney Raslayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Regresyon Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi.
Güney Raslayan adresi nerede?Güney Raslayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
- Mithatpaşa Mahallesi Mithatpaşa caddesi No: 570 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güney Raslayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Güney Raslayan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Güney Raslayan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güney Raslayan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit.
Güney Raslayan hangi dilleri konuşuyor?Güney Raslayan ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Güney Raslayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güney Raslayan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güney Raslayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Güney Raslayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar