mu...8
ben güngör şahin hocodan çok memnunum hastalarına karşı yakın ilgi alakalı sevecen on numara daha ne istenirki
he...i
Daha önce muayene için gittiğim sayın doktorum Korkmaz yatarak tedavi görmemi istedi.Tedavi sırasında gösterdiği yakın ilgi güler yüzlü oluşu sıcaklığı iyileşmeme ayrıca katkı sundu.Kendisine çok teşekkür ederim.Herkese de tavsiye ederim.
si....
Muhteşem bir enerjisi var..Güler yüzlü,esprili,hastasını germeyen bir doktor ki çok zor şartlarda çok yoğun bir hastahanede çalışıyor..Ben onun yanında kendimi çok rahat hissettim..Kısa sürede doğru teşhis ve ilgi ve güleryüz..Bir hasta doktorundan daha ne ister ki?Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz..
fe...e
çok insancıl
Güngör Korkmaz Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güngör Korkmaz Şahin, Göğüs Hastalıkları.
Güngör Korkmaz Şahin adresi nerede?Güngör Korkmaz Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soma Cad.İzmir Yolu Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güngör Korkmaz Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güngör Korkmaz Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güngör Korkmaz Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güngör Korkmaz Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güngör Korkmaz Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güngör Korkmaz Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Güngör Korkmaz Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.