Banka Havalesi

Fahrettin Altay Cad.Kavacık Mah. No:6/2 Subayevleri, Keçiören, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +43 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Ağaç Testi

Psiko Ankara
Mebusevleri Mahallesi Dögol Caddesi 49/9 Erçelen Apartmanı 5. Kat, Çankaya, Ankara

Mavi Denizim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Yunus Emre Mahallesi, Eser Sokak, No:8, Pursaklar, Ankara

Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi psikoloji bölümünden 2017 yılında mezun olmuştur. Eğitim Psikolojisi alanındaki yüksek lisansına Ankara Üniversitesi’nde devam etmiş ve 'Hedef Belirleme ve Ebeveyn Tutumunun Akademik Motivasyon ile İlişkisi' konulu tez çalışmasını tamamlayarak 2022 yılında bitirmiştir. 2017 yılından itibaren özel eğitim kurumu, psikolojik danışmanlık merkezi ve anaokulu olmak üzere farklı alanlarda tecrübeye sahiptir. Neurofeedback uygulayıcı eğitimi almış ve bu alanda özellikle dikkat eksikliği üzerine danışmanlık yapmıştır. Çocuklarla çalışmak için Oyun Terapisi ve Masal Terapisi eğitimlerini tamamlamış, yetişkinlerle çalışmak içinse Çözüm Odaklı Terapi ve EMDR akredite eğitimlerini almıştır . Bununla birlikte Bilişsel Davranışçı Terapi yöntem ve tekniklerinden faydalanmaktadır. Şu anda çocuk ve yetişkinlerle online ve yüzyüze olmak üzere seanslara devam etmektedir. Ayrıca Moxo Dikkat Testi'nin resmi uygulayıcısıdır. Bunun yanısıra AGTE, Benton Görsel Bellek Testi, Bender Gestalt, Cattell 2A, Cattell 3A, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Porteus Labirentleri Zeka Testleri'ni uygulamaktadır. Sınav kaygısı, motivasyon, mahremiyet eğitimi, akran zorbalığı, genel kaygı bozuklukları, fobiler, depresyon, travma gibi konularda özellikle çocuk ve yetişkinlerle çalışmaktadır.

Röportaj

Konum: Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi EMDR Terapi

Kendimi çok mutsuz ve değersiz hissettiğim bir zamanda Günnur Hanımla tanışmıştım. Gerçekten seanslar sonucunda kendime olan özşefkatim ve özsaygım arttı diyebilirim. Hayata karşı özellikle kendime karşı yeni bir bakış kazandırdı bana. Danışmanlık aldığım süre boyunca kendimle ilgili düşüncelerim değişti ve gelişti.

I
Konum: Psiko Ankara Randevu

Günnür Hanımla Trikotillomani ve sosyal anksiyete üzerine görüşüyoruz 19 yaşındayım bu zamana kadar gittiğim psikologlarda böyle ilgi ve anlayış görmemiştim trikotillomaniyi aşma derecesine kadar ulaştım Günnür Hanım sayesinde kendimi bazen tam olarak açıklayamasam bile kendisi beni çok iyi anlayıp yardımcı oluyor

Konum: Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi Yetişkin Terapisi

Günnur hocama sayesinde sanki uyku sersemliğim varmışta yüzüme su vurmuşum gibi oldu,duygularımın farkına vardım. Sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. Kendisi gerçekten işini severek yapan, karşısındakine yardım etmek isteyen birisi. Bir danışana ihtiyacınız varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Z

Günnur Hocam ile özel eğitimi sayesinde tanıştım. Oğlumun tanısı kendini ifade edememesi ödevlerini yapmaması laf dinlememesiydi seanstan sonra bunlar düzeldi. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla faydasını gördüm hem ben oğlum seanslar da memnun kaldık herkese tavsiye ederim.

Günnur Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi gerçekten takibini çok güzel yapan, danışanıyla birebir ilgilenen, çözüm odaklı. Gerçekten para için bu işi yapmıyor, danışanına nasıl bir çözüm bulabilir, nasıl yardımcı olabilir diye sürekli aileyle iletişimde. Biz kendisinden memnunuz ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ederiz. Çocuğumun özgüveni arttı ve hayata daha farklı bakmaya başladı. Günnur Hanım'ın yanında çok rahat hissediyoruz. Psikolog-danışan ilişkisinden ziyade abla-kardeş ilişkisi var. Oğlum kendisine güveniyor ve Günnur Hanım'ın sözü onun için çok kıymetli.

Konum: Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

10 yaşındaki kızımın uyku bozukluğu,takıntı ve kaygı bozukluğu gibi sıkıntıları sebebiyle önce psikiyatriste başvurduk.bu süreci nasıl aşarız diye çözümler ararken eş zamanlı olarak psikologdan da destek almak istedik.Ve arayışlarımız sonucunda Günnur Hanım’a başvurduk.Kendisinin kızımıza yaklaşımı ,uyguladığı teknikler ve bizleri detaylı olarak bilgilendirmesi sayesinde kısa zamanda çok güzel yol aldık.Kızımıza uyguladığı BDT tekniğini her psikoloğun bilmediğini de bu süreçte psikiyatristimizden öğrendim.Psikiyatri tedavimize o kadar eş zamanlı uygulamalar yaptı ki kızımın bozuklukları artık yok denecek kadar azaldı.Önce uygulayacağı BDT tekniği hakkında bizi detaylı bilgilendirdiHer sorumuza her zaman bütün bilgisi ve naifliğiyle cevap verdi.Kızımın gelişim çağında da her zaman destek almak isterim Günnur Hanım’dan.Kendisini arayış içinde olan herkese içtenlikle tavsiye ediyorum.Kendisine mesleğini bu kadar severek yaptığı ve aldığımız sonuçtaki başarısı için tebrik ediyorum.

I
Konum: Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi Eğitim Danışmanlığı

Sınav kaygısı dolayısıyla gitmiştim ve kısa süre içinde o kadar iyi geldi ki şuan da çalışma sürecim daha başarılı ilerliyor. Randevu süreci çok güzel geçti kafamda ki tüm soru işaretleri silindi.Daha doğru ve düzenli çalışma planları oluşturmak da çok büyük katkıları oldu. Randevu sürecinden çok memnun kaldım.

Konum: Mavi Denizim Psikoloji Ve Danışmanlık Merkezi Oyun Terapisi

Günnur hanımla 7yaşındaki kızımın okula alışma sürecindeki zorluklar için başvurduk. Günnur Hanım öncelikle bizimle ayrıntılı bir görüşme yaptı. Sonrasında kızımla oyun terapisi yapmaya karar verdi. Her hafta terapiye devam ettik. Günnur hanımla sürekli iletişim halindeydik. Kendisi bizimle ebeveyn görüşmeleri yaptı ve yönlendirmeler de bulundu. Kızımla ilgili her ayrıntıyı bizimle paylaştı. Kızımla ilglii sorunları büyük oranda aştık. Günnur Hanım işini severek yapan, gayet açık iletişim kuran, sevecen, idealist bir psikolog. Psikolog arayışında olan herkese tavsiye ederiz.

Hayatım boyunca bu kadar ilgilenen, hayatıma bu kadar katkı sağlayan birisini görmedim. Çocuğumla ilgili sıkıntımız vardı kendisi rahatlattı. Günnur Hanım gerçekten çok iyi bu işe gönlünü adamış çok severek yapıyor. 1 aya yakın görüşme sağladık ara ara seanslarımız devam ediyor. Hem kendim hem de çocuğum için danışmanlık hizmeti alıyorum. Çocuğum kendi başına bir şey yapamıyordu özel dönemi vardı bunları aşmaya çalıştık. Kendisinin uyardığı şeyleri yaptım ve kendi başına üstünü giymeye, ellerini yıkamayı öğrendi. Günnur Hanım yapacak, sakin olmak ve zamana bırakmak gerekir dedi. Ben kıyamıyordum ama dediklerini uyguladım. Eşim kalp krizi geçirmişti eşime bir şey olacak diye kaygılarım vardı. Hayatımda çok faydasını gördüm.

R

Günnur Hanım çok beğendiğim bir psikolog. Kendisi ile 6-7 seans çocuğum için görüşme sağladık ve sürecimize devam ediyoruz. Çocuğumun konuşması çok güzel ilerledi. Oyun oynamayı çok güzel alışkanlık haline getirdi. Bizimle diyaloğu çok güzel olmaya başladı. Günnur Hanım çok naif, çok hanımefendi, iyi bir bayan.