Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri ABD Mezuniyet Yılı 2006
İnegöl Devlet Hastanesi 2012- 2019
Eğitimler:
- Aile terapisi
- Gottman yönelimli çift terapisi 1 ve 2. düzey
- Emdr ile Çift terapisi (Ceren Kurtay Doğan)
- EMDR terapisi 1. ve 2. düzey eğitimi ( EMDR derneği)
- Emdr ve bağlanma eğitimi (Asena Yurtsever),
- Emdr ve Obsesif kompulsif bozukluk eğitimi (Zeynep Özmeydan)
- Emdr 2.0 eğitimi (Ad de Jongh & Suzy Matthijssen)
- Herkes için EMDR Terapisi, İki Elin Sesi Protokolu: EMDR Terapisi ile İç Çatışmadan Kendinle Barışa
Workshopları (Udi Oren)
- EMDR Sık İhtiyaç Duyulan Protokoller Eğitimi
- Pergel Eğitimi
- Somatik deneyimleme giriş semineri
- Nörogelişimsel perspektiften bağlanma (Marianne Bentzen)
- Travmadan Hayatta Kalanların Parçalanmış Benliklerini İyileştirmek Eğitimi (Janina Fisher)
- Bilişsel davranışçı terapi
- Bilişsel davranışçı grup pskoterapileri ve rasyonel emotif davranışçı terapi
- ACT
- Mindfulness (Bilge Uzun)
- Kısa süreli psikoterapi
- Psikanalitik yönelimli grup supervizyonu ve hasta supervizyonu
- Cinsel terapi
Psikiyatri Randevusu
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Bütüncül Psikoterapi
Cinsel Terapi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Günseli Yavaş Alpay Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
Günseli Yavaş Alpay Muayenehanesi
Kendisi terapi sürecimde yolumu aydınlatan bir ışık kaynağı oldu; birlikte çok yol katettik ve hayatımdaki olumlu ivmelenmeyi çevrem de farkediyor. Daha önceki terapi sürecim ile de kıyaslama şansım olduğundan doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum ve kendisine çok minnettarım.
ö...
Doktor hanıma ablamın referansı ile ulaştım. Kötü bir olay yaşadım ve psikolojik olarak iyi değildim. Ablamın ısrarı üzerine gittim. Günseli Hanım'ın yaşadığım olayda doktor olarak büyük etkisi oldu. Seanslar oldukça etkiliydi, uygulamış olduğu tedavi süreci olumlu yönde etkiledi. Tabii ki çevreme tavsiye edebilirim.
g...
Doktoruma tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Psikolojik sorunum fiziksel bir soruna dönüşmüştü, üzüldüğümde kendimi kötü hissettiğimde ortaya çıkabilen bir fiziksel rahatsızlık olarak benim yaşamam çok etkiliyor. Üzgün olduğumda mide bulantısı ve kusma durumu yaşadığımdan günlük hayatta birçok sosyalleşmemi engelliyordu. İlk önce konuşma terapisi ve ilaç ile tedavime başladı. Daha sonra CBT tedavisine başladık, bu tedavi ilk başlarda anlaşılır değildi benim için ama uzun vadede artık kusmalarımın ve bulantılarımın tamamen geçtiğini fark ettim. Uzun süreli rahatsızlıklarımda kilo vermeme bile etki etmişti. Bu sebeple ruhsal sağlığımın yanında bedensel sağlığımı da geri kazandım. Şu an doktorumla her ay terapiye gidiyorum ve gerçekten çok memnunum, sizi eleştirmeden hiçbir mimik oluşturmadan dinler ve size mantıklı, bilimsel tecrübe ve fikirler verir. Gerçekten profesyonel bir destek almak istiyorsanız, kendinize yapacağınız en büyük yatırım ve iyilik olur.
e...
Kendisine tavsiye üzerine ulaştım. Kaygı bozukluğu ve OKB sebebiyle terapi sürecine başladım. Terapi sürecim hala devam etmekte ve kendisi bu süreçte yolumu aydınlatan bir ışık kaynağı oldu diyebilirim; birlikte çok yol katettik ve hayatımdaki olumlu ivmelenmeyi çevrem de fark etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Günseri hanımın bir danışanı olmaktan gerçekten mutluyum, kendisinin müthiş bir anlama ve çözüm yeteneği var. Depresyon ve anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. Kendisiyle paylaştığım birçok konuda bana gerçekten olabilecek en iyi çözümleri sundu ve bu sayede hayatımda güzel yol katettim. Yanında kendisini bir doktordan ziyade kendimi keşfetmemi sağlayan bir yol arkadaşı olarak görüyorum. Kesinlikle çevreme ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
g...
Doktor Takvimi yorumlarından ulaştım. Depresyon ve yoğun kaygı yaşadığım bir dönemde, kendisi bana güneş oldu. Ne desem az kalır... Herkese tavsiye ediyorum. 10 yılı aşkın süredir tedavi görüyorum, Günseli Hanım'ın yaklaşımı, deneyimi, bilgisi, süreç kontrolü bambaşka. Keşke daha önce tanışsaydım, keşke daha önce ruhuma güneş açsaydı... Dediğim gibi ne desem az kalır.
m...
Doktor Günseli Hanıma zor bir süreçten geçtiğim dönemde başvurmak istedim ve muayenehanesi evime çok yakın bir lokasyonda olduğu için ismini görüyordum. Kendisinin anlayışlı, pozitif ve gülen yüzü, deneyimi ve donanımı tedavi sürecimle birleşince çok güzel ilerlemeler kaydettik. Çevreme her daim tavsiye ettiğim ve edebileceğim harika bir hekim.
ha...a
Geçmişten getirdiğim örüntülerimin yaşamıma etkisini görmek, kendime bakışımı , olaylara verdiğim tepkilerimi değiştirdi, dönüştürdü. Her seanstan yeni farkındalıklarla ayrılıyorum, Günseli hanım güler yüzü ,yüksek enerjisi ve mesleki deyenimi ile mesleğini iyi yapan bir hekim.
Hayata tekrar bağladı. Kendime geldim. Öz güvenim geldi. Sorunlarla başa çıkmayı öğretti. Sağolsun var olsun. İyi ki doktorum olarak onu seçmişim. Çok iyi geldi.
Günseli Yavaş Alpay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günseli Yavaş Alpay, Psikiyatri. Size Günseli Yavaş Alpay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Bütüncül Psikoterapi, Destekleyici Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Nöropsikolojik Testler, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Psiko-Onkoloji, Psikodrama.
Günseli Yavaş Alpay adresi nerede?Günseli Yavaş Alpay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul mahallesi 161(270) sok no 5 mossa rooms daire 22 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günseli Yavaş Alpay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günseli Yavaş Alpay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günseli Yavaş Alpay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günseli Yavaş Alpay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Günseli Yavaş Alpay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günseli Yavaş Alpay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Günseli Yavaş Alpay hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Günseli Yavaş Alpay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler